• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ben hep ilk zamanlar zordur diye düşünmüştüm 😃 Neyse hareketlencek zamana gelince ele alınıp sevilir de heralde 😃😃

İlk zamanın ayrı zorlukları var ama 1-2 yaş arası bana aşırı zor gelmişti. Çok zorluğuna rağmen harika bir şey. Zaten sevilmese kimse çekmez bu çileyi😅 öyle bi seviliyor ki😋 yapacak bi şey yok

9 Şubat çok anlamlı olmaz mı ? 😍

Annemle aynı gün olmasa diye düşündüm bilemiyorum. Sağlıkla gelsin de doktor ne diyecek bakalım☺️

Doktora kontrolde soruyorum ben, hic anlamiyorum hareketlerinden 🤣 ama ben su ara hareketi hep yukarda hissediyorum plesantam ondeydi yukari cikmis bebek bas asagi :)
Cuma gitcem inşallah bayağı oldu gitmeyeli merak ediyorum zaten.
Benim de genelde sağ tarafta göbeğin etrafında hissediyordum.bugun hem daha az hareket etti hemde daha yumuşaktı.biraz tedirgin oldum .

Kendi isteğinizlemi sezeryan kararı aldınız acaba
Dr um o şekilde uygun gördü. Daha önce kürtajımı yapmisti, şimdi de başından beri takibimi yapıyor. Beni de tanıyor artık. Fizyolojik ve psikolojik olarak sana daha uygun dedi. Ben de oyle düşünüyorum zaten. İlk 4 ayım riskli geçti progestan kullandim. Sonradan genital bolgede varis çıktı kalp damar Dr u sezeryana gider dedi kanama riski olabilir ilerledikçe dedi. Ek olarak skolyozum var ve biraz minyon yapılıyım. Çok çabuk panikliyorum konu bebegim olunca. Vajinal doğumun beni zorlayacagini düşünüyorum her açıdan, aynen Dr umun dediği gibi

🥹🥹ay ne kadar heyecanlı. İlk doğumum 38+5’te olmuştu. Pazartesi günüydü. Kendim o tarihi seçmiştim; özellikle pazartesi olsun istemiştim. Doktor da tamam demişti.

Şimdi 38+5 12 şubata denk geliyor ama benim aklımda nedense hep 11 şubat var. O günü istiyorum.
9 şubat istemiyorum annemin doğum günü diye. Ama bakalım nasip. 🥹
Ya evet gerçekten çok heyecanlıyım ben de ve stresli🙈 daha vakit var, tarih yaklaştıkça konuşursunuz ayarlar bence 1-2 gün çok birsey farkettirmeyecektir hersey yolunda olduğu sürece 😊

Back
X