• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ne güzel dua maşallah güzel kalpli arkadaşım 🥹 Rabbim kalbinden geçenlerin çok daha güzellerini nasip etsin sana🥹🤲 ben de kaybettiğimde çok üzüldüm çok ağladım ama neden diye değil vardır Bi hayır sen en iyisini bilirsin dedim. Tekrar nasip ettiyse vardır yine bildigi. Biz aciz kullar ancak aklımızın yettiğince düşünüp konuşabiliriz. İlahi planlar çoğu zaman bizim düşündüğünüzden kat ve kat güzel olur. Biz kötü oldu sanırız birseylerden korundugumuzu çok sonra farkederiz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, kolaylaştırsın bize bu süreci 🤲
Canım sende tüm düşüncelerime tercüman olan şeyler yazmışsın kesinlikle öyle katılıyorum sana inşallah ilk yaşadığımız bizim sınavımızdır onu verebilmişizdir şimdi evlatlarımızı kucağımıza alırız böyle tatlı minik telaşlarla , kolaylıkla sağlıkla, sen bugün 6+1 misin bi hafta vardı sanki aramızda

Canım sende tüm düşüncelerime tercüman olan şeyler yazmışsın kesinlikle öyle katılıyorum sana inşallah ilk yaşadığımız bizim sınavımızdır onu verebilmişizdir şimdi evlatlarımızı kucağımıza alırız böyle tatlı minik telaşlarla , kolaylıkla sağlıkla, sen bugün 6+1 misin bi hafta vardı sanki aramızda
İnşallah canım 🤲 evet 6+1 😊 benim hafıza berbat yalnız 🤣 uygulamaya baktım emin olmak için 🤣 sen nasılsın ne zaman gideceksin

Dün gece öyle yaptım ama beni fena çarpıyor ya ben niye bu kadar etkileniyorum bilmiyorum. Dr a bunu sormak aklıma gelmedi ya.. Yarım saat önce vajinal attim yine o yüzden. Bakayım tekrar pembelik artarsa öyle yapayım. İnşallah gerek kalmaz
Canım benide çok etkiliyor ilacı içtikten sonra yaklaşık 4 saat aşırı uyuşuk oluyorum mide bulantısı yapıyor böyle bayılacak gibi gözlerim kararıyor ayakta dura duramıyorum yani aynı etki bende de var ama dayanmaya çalışıyorum napalım mecburuz

İnşallah canım 🤲 evet 6+1 😊 benim hafıza berbat yalnız 🤣 uygulamaya baktım emin olmak için 🤣 sen nasılsın ne zaman gideceksin
Bende 5 temmuzda gitcem 6+3 olcak bakalım inşallah kalp atışını görürüm, ama dinlemek istemedim söyledim doktorum geçen sefer ki gebelikte dinletmemişti zararlı olabilir diye ekranda görürürm inşallah 🙂

Merhaba arkadaşlar bende 4+6 ile aranıza katılıyorum yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah. Benim hiç bir belirtim yok Çok imkansız yollardan geldiğim için inanamıyorum hala . Eşime ben bir şey hissedemiyorum dedim Kızdı bana öyle söyleme dedi Ama ne bir belirtim var ne başka bir şey bu normal mi
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli sağ salim bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🤍😍😌
Kendini yalnız hissetme ben de aynı duyguları hissediyorum biz de çok zorlu yollardan geldik hala inanamıyorum çok farklı duygular yaşıyorum bunları aşacağız güzel günler bizi bekliyor🦋❤️🫂

Kızlar bu arada canı bir şeyler çeken aşeren oldu mu? benim hala sanki midemde bir yağ kütlesi var her şey çok ağır geliyor yemek istemiyorum ama bugün bir kase yoğurdun içine salatalık soydum patates soyacağıyla,içine 1buçuk limon sıktım sulu sulu ekşi ekşi öyle bir yedim ki size anlatamam yarım limonun tadı asla gelmedi sıktıkça kendimden geçtim sanki şifamı buldum 🤣🤣🤣

Kızlar bu arada canı bir şeyler çeken aşeren oldu mu? benim hala sanki midemde bir yağ kütlesi var her şey çok ağır geliyor yemek istemiyorum ama bugün bir kase yoğurdun içine salatalık soydum patates soyacağıyla,içine 1buçuk limon sıktım sulu sulu ekşi ekşi öyle bir yedim ki size anlatamam yarım limonun tadı asla gelmedi sıktıkça kendimden geçtim sanki şifamı buldum 🤣🤣🤣
Ben bir dönem erik yiyordum nerdeyse sadece erik ve turşuyla besleniyordum diyebilirim ama normalde de çok severim zaten .sonra geçti o isteğim günlük hayatta nelere eğilimli isem onları yiyorum ekstra bir şeyim yok

Dr un ne dediği önemli. Herkesin gebeliği kendine özgü. Bunu hepimiz bilsek de iş kendimize uygulamaya gelince boyle olmuyor😅 ben de soğuk kanlı olamıyorum mesela😅 seni çok iyi anlıyorum o yüzden 🥹 Bu hormonlar bize bunu yapıyor işte annelik=evham😅 daha karnımıza düştüğü anda başlıyoruz onlar için evham yapmaya 🥹
Bir de üstelik hayat boyu süreceğini biliyoruz. Sağlıklı alalım kucağımıza. Bir yakınım şey demişti annelik akıl işi değil delilik ama yine de istiyoruz 😅 Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Ben aşeriyorum sanırım canım patlamış mısır, balık ekmek ve pastırma bu üçünü aşırı çekti. Çocuğum anlam karmaşası yaşıyor sanırım onunda kafası karışık 🤣🤣

İnşallah cok teşekkür ederim 🤲Adet belirtmedi o yüzden 1 diye düşündüm. Eczacıya sordum her ihtimale karşı zorda kalırsam kaç içilebilir günde diye 2 dedi en fazla. Ama Dr a sormadan 2 tane almam merakımdan sordum sırf 😅
Ben iki tane almıştım çok zorlanırsanız iki tane de alınabilirmiş 🌺

Canım benide çok etkiliyor ilacı içtikten sonra yaklaşık 4 saat aşırı uyuşuk oluyorum mide bulantısı yapıyor böyle bayılacak gibi gözlerim kararıyor ayakta dura duramıyorum yani aynı etki bende de var ama dayanmaya çalışıyorum napalım mecburuz
Dr bulantı yapmaz dedi bana. Şaşırdım. Gebeliktendir o dedi. Baş dönmesi uyuşukluk yapıyormuş. Ben de ilaçtan sonra olmaya başlayınca ondan diye düşündüm dedim ama yorumu buydu bilmiyorum ki. Mecbur dayanacagiz yeter ki sağlıklı olsunlar

Bende 5 temmuzda gitcem 6+3 olcak bakalım inşallah kalp atışını görürüm, ama dinlemek istemedim söyledim doktorum geçen sefer ki gebelikte dinletmemişti zararlı olabilir diye ekranda görürürm inşallah 🙂
İnşallah canım. Biz de ekrandan bakmıştık, bugün de ekrandan gösterdi panikle gittiğimiz için. Pazartesi gitcem ben tekrar bu ara sık çağırdı riskli durumlardan dolayı haftada 1 devam simdilik

Geçen gün dondurma yerken tvde masterchef çıktı. Yemek yaparken turşu koydu Allah'ımmm ağzımın suyu aktı derler ya o hesap 🤣 annemlerdeydik vardı onda küçük Bi tabak dolusu yedim. O kadar turşuyu tek seferde yiyemem normalde ama 🤣 Bi de dondurmanın hemen üstüne asla yiyemem midem bulanır 🤣 ama dünden beri de feci bulantim var midem yanıyor bı de. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Yiyorum bulanıyor ac kalıyorum yine bulanıyor. Saatte bi bi lokma bastıracak birsey atmam gerekiyor 😵‍💫

Back
X