- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #1.181
Yaa tamamdır canım teşekkür ederimBenim ilk ultrasonla keseye baktı 5 haftalık falandı tahlil vs kalp atışını duyunca isticem dedi dün gittik 6 haftalıktı kalbini duydu tahlilleri istedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tamamdır canım teşekkür ederimBenim ilk ultrasonla keseye baktı 5 haftalık falandı tahlil vs kalp atışını duyunca isticem dedi dün gittik 6 haftalıktı kalbini duydu tahlilleri istedi![]()
Canim eger keseyi gorup suan kalp atisi icin gidiyorsan kan testi istiyor doktorAyy gözünüz aydınÇok heyecanlı ben de yarın gidecem inşallah
İlk muayenede tahlil falan yapıyor mu doktor aç mı gitmek gerek acaba?
Yok canım benim ilk muayenem olacak. Muhtemelen şuan sadece kese görünür kalp atışını duyar mıyız bilmiyorum yarın 5+4 olmuş olacak çoğu kişi 6 dan sonra duymaya başlamışCanim eger keseyi gorup suan kalp atisi icin gidiyorsan kan testi istiyor doktor
Kocaman olmuş kerata7. Haftadayiz işte keseyi değil de bebeğimi ölçtü 1.2 cm![]()
Kacıncı hafta?Kızlar ben aşırı halsizim midem bulanıyor bide afedersiniz ishal var 3 4 gündür. Gebelikten mi hasta mı oluyorum bilmiyorum. Daha doktorada gitmedim randevum perşembe günü![]()
6 haftalıkKacıncı hafta?
Gebelikten diye düşünüyorum. Arkadaşımda öyle.6 haftalık
Benim dün akşam mide bulantım başladı malesef şuan devam ediyor. İştah sıfırKızlar benimki 5 haftalık mide bulantısı başlamadı daha. Sizde başladı mı? Benim dişim iltihap oldu yüzüm şişti, gebelikte oluyormuş. Sizde var mı bu tarz sorun?
Sizin 6.hafta oldu mu?Benim dün akşam mide bulantım başladı malesef şuan devam ediyor. İştah sıfır
Olmadı. 5+4 dahaSizin 6.hafta oldu mu?
6. haftada başlıyo diyolardı zaten. Kişiye göre değişiyormuş. Bendende diş eti sorunu oluştu. Hamilelikte oluşuyormuş. Umarım kolay atlatırızOlmadı. 5+4 daha
Hayır görmedik sadece keseyi gördük çarşamba günü tekrar randevumuz var. Valla bilmiyorum ama banada erken başladı gibi geldi. İştahsızlığım hamile olduğumu bilmiyorken başlamıştı zaten. Şimdi de bulantı başladı hiçbir şey yiyemiyorum6. haftada başlıyo diyolardı zaten. Kişiye göre değişiyormuş. Bendende diş eti sorunu oluştu. Hamilelikte oluşuyormuş. Umarım kolay atlatırızSiz embriyoyu gordunuz mu?
Umarım bulantı hafifler ama malesef hamileliğin süreciHayır görmedik sadece keseyi gördük çarşamba günü tekrar randevumuz var. Valla bilmiyorum ama banada erken başladı gibi geldi. İştahsızlığım hamile olduğumu bilmiyorken başlamıştı zaten. Şimdi de bulantı başladı hiçbir şey yiyemiyorum
Meyve harici bişey yiyemiyorum pek canım sadece meyve yemek istiyor, 5 öğün meyveUmarım bulantı hafifler ama malesef hamileliğin süreciAma en azından yemeye çalışsanız iyi olurdu, doktor bana 3 öğün beslen bebek oluşma aşamasında şuan dedi.
Kızçeler selam, ben diyetisyene gidiyorum sağlıklı takip için, bu süreçte kinoa çok aşırı faydalıymış bebek oluşumunda aklınızda olsunUmarım bulantı hafifler ama malesef hamileliğin süreciAma en azından yemeye çalışsanız iyi olurdu, doktor bana 3 öğün beslen bebek oluşma aşamasında şuan dedi.
Annemde bende meyve yiyormuş çok, 5 kilodan fazla doğmuşum. Doktor bunu nasıl çıkartıcan demişMeyve harici bişey yiyemiyorum pek canım sadece meyve yemek istiyor, 5 öğün meyve![]()
Kilo almamak için mi gidiyorsunuz? Kinoa alayım o zaman çok teşekkürlerKızçeler selam, ben diyetisyene gidiyorum sağlıklı takip için, bu süreçte kinoa çok aşırı faydalıymış bebek oluşumunda aklınızda olsun![]()