2 hafta sonra dedi kuşum kan pıhtılaşması da iki heterozigot vardı ya corasprin yazdı hap birde onu verdiMaşallah minigineehadi bakalım bir dahaki sefere kendisini de görelim minik balığın
ne zaman gel dedi tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta sonra dedi kuşum kan pıhtılaşması da iki heterozigot vardı ya corasprin yazdı hap birde onu verdiMaşallah minigineehadi bakalım bir dahaki sefere kendisini de görelim minik balığın
ne zaman gel dedi tekrar
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinBendeee minik balığımın kesesini gördüm şimdi kalp atışı içim bekliyorum daha çoook duaya ihtiyacım var canım arkadaşlarım beni de duada unutmayın bende hep size ediyorum bu kez inşallah sağlıkla kucağıma alırım![]()
Oyyyy maşallah yesinler onun kesesiniBendeee minik balığımın kesesini gördüm şimdi kalp atışı içim bekliyorum daha çoook duaya ihtiyacım var canım arkadaşlarım beni de duada unutmayın bende hep size ediyorum bu kez inşallah sağlıkla kucağıma alırım![]()
Kaçtı sordunuz mu? :)Oyyyy maşallah yesinler onun kesesiniİnanıyorumki hepimiz sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. Biz de bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Hayatımda duyduğum en güzel sesti…
138 dediKaçtı sordunuz mu? :)
Maşallah138 dedi
Gözün aydın canım kaç haftalık oldunuz ? Bende cuma gideceğim tam 7+1 de138 dedi
Siz yeni gitmiştiniz diye hatırlıyorum doktorunuz mu çağırdı tekrar yoksa siz mi gitmek istediniz benim doktorum beni 1 ay sonra çağırdı 17 temmuza denk geliyor 10 haftalik oluyorum o zaman sizinle adet tarihlerimizi yakın hatirliyorumGözün aydın canım kaç haftalık oldunuz ? Bende cuma gideceğim tam 7+1 de![]()
Yaaa canımmm Allah razı olsun güzel duaların için hepimizin sağlıklı tatlı bereketli hayatı olan uzun ömürlü evlatları olsun inşallah, böyle güzel kalpli annelerin duası benim için çok kıymetliRabbim kucağınıza almayı nasip etsinAma inanıyorum ben gelecek hayırlısı ile inşAllah. Hayırlı bir evlat olsun sizlere
![]()
Ben de yedi haftalıkken gitmiştim 12 haftalık olunca çağırdı tekrar canım .Siz yeni gitmiştiniz diye hatırlıyorum doktorunuz mu çağırdı tekrar yoksa siz mi gitmek istediniz benim doktorum beni 1 ay sonra çağırdı 17 temmuza denk geliyor 10 haftalik oluyorum o zaman sizinle adet tarihlerimizi yakın hatirliyorumbenim doktorum beni bayaaa öteledi gibime geliyorr
Yaaa kuşum ne mutlu sana çok sevindim Allah daha güzel günlerini de göstersin inşallah, Allah razı olsun geçen gebeliğimde anneler grubuna ha şu zaman gelsin geçsin yazılan derken derken hiç yazmak nasip olmadı ama bu gruba yazıp sizin dualarınızı alınca çok iyi hissediyorum, hep güzel haberler verelim inşallah her sabah işe gelirken hepimize dua ediyorum zikir çekiyorumOyyyy maşallah yesinler onun kesesiniİnanıyorumki hepimiz sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. Biz de bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Hayatımda duyduğum en güzel sesti…
Canım ben geçen hafta ilke kez Salı günü kese için gittim ama az da olsa kalp atışı duyduk süprz oldu ama doktorum bebeği ölçmedim dedi amaç keseydi ona kalsa dinletmeyecekti ben kalp atımını ekranda görünce az dinletti bir gafta sonra gel dedi ben de cuma gideyim dedim yani şöyle söylim herkes bir kese bir kalp atışı için gidiyorya ben daha bir kez gittim bu iki olacak yani benim adete göre ultrason farklı çıktı canım arada 4 gün oynuyor yani Oyüzden doktorum adeti baz almayız dedi zaten bir dahakine 3 4 hafta sonra giderim birde memlekete gitmek istiyorum doktorun görüşünü alayım dedim yolculuk konusundaSiz yeni gitmiştiniz diye hatırlıyorum doktorunuz mu çağırdı tekrar yoksa siz mi gitmek istediniz benim doktorum beni 1 ay sonra çağırdı 17 temmuza denk geliyor 10 haftalik oluyorum o zaman sizinle adet tarihlerimizi yakın hatirliyorumbenim doktorum beni bayaaa öteledi gibime geliyorr
Ama kızlar sizler iki defa gittinizBen de yedi haftalıkken gitmiştim 12 haftalık olunca çağırdı tekrar canım .
6+2 olduGözün aydın canım kaç haftalık oldunuz ? Bende cuma gideceğim tam 7+1 de![]()
Kaç haftalık oluyor gittiğinizdeMaşallahBende cuma gidicem, eşim devlette olduğu için ben devlete gidiyorum şimdilik acaba duyabilir miyim?
Canım tercih senin ama ben özelden yana oldum hep sebebi devlette zaten doğum yapmam çok ebe arkadaşım var kötü muamele ediyorlar onlarda gördükten sonra gelemem ben öyle şeylereKızlar eşim devlette olduğu için ben devlete gidiyorum şimdilik ama sizce kendime özelde doktor bulayım mı?
Evet evet canım geçen de konuştuk ya hatta bunu seninle ,arkadaşın içi rahatlasın normal olduğunu görsün diye yazmıştımAma kızlar sizler iki defa gittinizben daha bir kere gittim kese içindi o bebeği ölçmedi ve bir hafta sonra gel dedi normalde Salı gidecektim ama ben biraz büyüsün diye cuma gideyim dedim
bende bu son gitmem bir aya kadar
![]()
6 haftalık oluyor. İnşallah bende duyarım.Kaç haftalık oluyor gittiğinizde
Evet biliyorum canımEvet evet canım geçen de konuştuk ya hatta bunu seninle ,arkadaşın içi rahatlasın normal olduğunu görsün diye yazmıştım![]()