- 29 Haziran 2024
- 2.440
- 3.183
- 53
Ne şanslı gacılar var yaBende bi ara şüphelendim hamile mi deilim neden belirtim yok diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne şanslı gacılar var yaBende bi ara şüphelendim hamile mi deilim neden belirtim yok diye![]()
Oo sen baya şanslı kesimdensin o zaman. Maşallah diyelimBende o ağrılar hiç olmadı yani gebe kaldığımız öğrendiğimden beri belirtim yoksadece aşırı uykum geliyor
sürekli yatmaktan da sıkıldım benimde daha önce gebelik kayıplarım olduğu için öğrendiğimden beri evde yatıyorum işleri yemeği saolsun eşim yapıyor ilk üç ay dikkat edeyim dedim ama sıkıldımda bir aydır toplasam 3 4 defa dışarı cıkmısımdır
![]()
Umudum o yönde sağlıklı olduğunu bilsem rahatlarım randevuma da daha var çok merak ediyorumİlaçların etkisi olacağını düşünmüyorum. Ya hiç olmayacak senin. Ya da bundan sonra başlar artıkşanslı gebelik geçirenlerden olabilirsin. Bebisler sağlıklı olsun da. Bu zamanlar öyle böyle geçer gider
Malesef öyle ama ne yapalım annelik iç güdüsü bebeklerimizi daha karpuz çekirdeği kadarken bile korumamız gerekiyor görmeden sevdik Allah sağ salim kucagimiza almayı da nasip etsinCanom bende en başından beri belirti yok bende acaba normal mi dedim doktorum şanslısın dedi yani kasık ağrısı bel ağrısı hiç olmadı sadece hafif göğüs hassasiyeti var o kadar..ama halsizlik var tabi birde aşırı uyku halim oluyor gözlerimi açamıyorumuyku halide içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir bence sorun yok tok çevremde belirtisiz gebelik yaşayıp doğuran arkadaşım çok
bence ağrı yaşasaydık bu kez de neden var kötü bişey mi diye kendimizi yerdik
![]()
Bunları duymak beni mutlu ediyor inşallah sağlıkla geçer ama arada bir durtsun annesini ben buradayım seninleyim diyeBende o ağrılar hiç olmadı yani gebe kaldığımız öğrendiğimden beri belirtim yoksadece aşırı uykum geliyor
sürekli yatmaktan da sıkıldım benimde daha önce gebelik kayıplarım olduğu için öğrendiğimden beri evde yatıyorum işleri yemeği saolsun eşim yapıyor ilk üç ay dikkat edeyim dedim ama sıkıldımda bir aydır toplasam 3 4 defa dışarı cıkmısımdır
![]()
Mide yanması hissi reflüden oluyor. Prilam reflü ye iyi gelmez malesef. Ama ilerledikçe hafifletme olasılığı var benim geçen hafta reflüm daha fazlaydı, bu hafta azaldı (8+0). Bi ileri basamakta kullanılan bi ilaç var onun reflüye de faydası var ama sadece reflü için kullanılmamalı. Yemekten sonra bi süre dik oturmak çok fazla yememek vs ile azaltabilirsiniz.Ac olsan da tok olsan da oluyor bahane çok bizimkinin bulunmasına su anbenim bi de yanma eklendi onu kesmeye daha çok zorlanmaya başladım. Prilamin yanmaya da faydası oluyor mu acaba. Oluyorsa artık içeceğim günden güne daha kötü olmaya başladı
Yarın gitcem nasipse canım. Sen böyle sorunca birseyden mi şüphelendin diye düşündüm evhamlanmaya yer aradığım icinPapatyam sen ne zaman gideceksin bir daha doktora ? Aklıma gelmişken sorayım dedim
Progestan akıntı yapar. bir de hormonlarımız da değişiyor tabi onun da etkisi var.
Mide yanması için de yediklerimize dikkat etmemiz lazım. Soğuk şeyler iyi geliyor sanırım. Geçen gün benim aşırı midem yanınca karbonatlı su yaptim. Bir tık iyi geldi. Yine de sıkıntı olursa gaviscon veriyorlar diye biliyorum. Evde ne yapılır başka bilmiyorum![]()
Daha dikkat etmeye çalışayım ben de. Gerçi pek birsey yiyebildigim yokNormalde etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben zaten bulantidan bir şey yiyemediğim zamanlarda yanma yaşıyorum prilam içince rahatlayip yemek yiyorum ya geçiyor .ama zaten yanma yapacak gıdalardan da uzak durmaya çalışıyorum
Bizim çok paralel gidiyor herseyimiz bu araBenimde öyle. Normalmişşş
Dualarımız aynıÖyle gerçekten tuvalete kadar gitsem yoruluyorum. Kimse gelmesin diye dua ediyorum hep
Ayy bunu okuyunca aklıma geldi ben normalde de gastrit için arada ilaç kullanıyorum yani kronik bir sorunum var. Reflu arada yaşıyordum. Mide koruyucu ve gaviscon eksik olmaz evimdeMide yanması hissi reflüden oluyor. Prilam reflü ye iyi gelmez malesef. Ama ilerledikçe hafifletme olasılığı var benim geçen hafta reflüm daha fazlaydı, bu hafta azaldı (8+0). Bi ileri basamakta kullanılan bi ilaç var onun reflüye de faydası var ama sadece reflü için kullanılmamalı. Yemekten sonra bi süre dik oturmak çok fazla yememek vs ile azaltabilirsiniz.
Yaaa öyle mi hissettin kızNe şanslı gacılar var yaUyku haliniz varsa oda gebelik belirtisi bende de var o. Sanırım çok ağrı lekelenme vs olursa riskliymiş. Acaba sizin oğlunuz mu olcak
![]()
Amin canım inşallahMalesef öyle ama ne yapalım annelik iç güdüsü bebeklerimizi daha karpuz çekirdeği kadarken bile korumamız gerekiyor görmeden sevdik Allah sağ salim kucagimiza almayı da nasip etsin![]()
Bak böyle diye diye nazar etcen kendini ya söyleyip durma arkadaşım şunuHala ağrılarınız var mı ya nasıl bir ağrı bende belirti yok bazen tuhaflık bende mi diyorum![]()
Hamilelik rahat geçiyorsa erkekmiş , öyle diyorlar. Bazıları dümdüz yaşadık, oğlandı diyorlarYaaa öyle mi hissettin kızçok uyuyunca erkek mi derler ?
Aaa evet arkadaşımın da belirtisi hiç olmadı mide bulantısı falanda da yoktu oğlu olduHamilelik rahat geçiyorsa erkekmiş , öyle diyorlar. Bazıları dümdüz yaşadık, oğlandı diyorlar![]()
Cinsiyetleri aynı mı acabaBizim çok paralel gidiyor herseyimiz bu ara![]()
Yaaa siz habire şu bulantım var bu ağrım var deyince de ben kötü hissediyorum bunu ne yapacağızBak böyle diye diye nazar etcen kendini ya söyleyip durma arkadaşım şunuşükür de keyfine bak mis gibi aaa
azıcık nazlan eşine de birsey olmaz
benimki mecburiyetten şu an herseyle uğraşıyor ama daha şimdiden bezecek diye korkuyorum
![]()