- 25 Mayıs 2025
- 457
- 545
- 18
- 25
Ben ikili testi yaptıracağım hatta doktorum bir sonraki randevuyu ona göre ayarladi ama fetal DNA konusunda çok kararsızımBen düşünmüyorum ikili testi de düşünmüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikili testi yaptıracağım hatta doktorum bir sonraki randevuyu ona göre ayarladi ama fetal DNA konusunda çok kararsızımBen düşünmüyorum ikili testi de düşünmüyorum
İkili testte çok fazla yanlış sonuçlar alan tanıdıklarım oldu o yüzden korkuyorum açıkçası hamileliğimi zehir etmek istemiyorumBen ikili testi yaptıracağım hatta doktorum bir sonraki randevuyu ona göre ayarladi ama fetal DNA konusunda çok kararsızım
AhhaaYarın gitcem nasipse canım. Sen böyle sorunca birseyden mi şüphelendin diye düşündüm evhamlanmaya yer aradığım icingaviscon evde var ve hamilelikte kullanılabiliyor diye okumuştum önceden ama nedense bir zararı olur mu diye korkuyorum Dr a yine sorarım yarın
herseyin ilacını alıp eve koyup içmeye korkup işkence yapıyorum kendime
![]()
Ya öyle düşünme ihtimaline karşı sonradan yanına not ekledim merak ettim diye![]()
Hamilelik rahat geçiyorsa erkekmiş , öyle diyorlar. Bazıları dümdüz yaşadık, oğlandı diyorlar![]()
Benim de geç döllenme oldu. Normalde şuan 5+1 olmam lazım ama 4+2 oldu. Bu ay 20. Gün yumurtlama gördüm. Doktora da buna göre gitmeyi planlıyorum inşallah. Direkt 7+ larda gidicem.Ben son adet tarihime göre 6+1 im
Ama 9 gün gecikmeye rağmen beta 14 çıkınca geç döllenme oldu diye düşünüyorum.
Hamile kalınan tarihe göre hesapladığımda da
4+5 çıkıyor
Hiç belirtim yok uyku dışında. Umarım böyle devam eder.
Belirtisi olmayanlar da korkup hiç sızlanmasın bence mide bulantısı çok fena![]()
Yani tabiki herkesin kendi bileceği bir şey ama ikili testte vs. Bir sıkıntı çıkınca aldıracaksa yapılması daha mantıklı. Aşırı yanlış sonuçlar geliyor. Gebeler strese giriyor. Ablama da dedim yaptırma diye. Yaşından dolayı riskli çıktı. Sonra başka doktorlar vs. Yeğenim çok sağlıklı doğdu.İkili testte çok fazla yanlış sonuçlar alan tanıdıklarım oldu o yüzden korkuyorum açıkçası hamileliğimi zehir etmek istemiyorum
2 Li yaparım riskli çıkarsa fetal düşünürüm ya yaşım 34 Oyüzden riskli gelebilir yaşa göre değişiyor oranlar hatta 35 olacam temmuz SonuAy ben de çok kararsızım ya
Bende aynı şekilde düşünüyorum sorun çıksa bile aldırmayı düşünmediğimden yaptırmak mantıksız geliyorYani tabiki herkesin kendi bileceği bir şey ama ikili testte vs. Bir sıkıntı çıkınca aldıracaksa yapılması daha mantıklı. Aşırı yanlış sonuçlar geliyor. Gebeler strese giriyor. Ablama da dedim yaptırma diye. Yaşından dolayı riskli çıktı. Sonra başka doktorlar vs. Yeğenim çok sağlıklı doğdu.
Ben nasipse hiç bir şey yaptırmayı düşünmüyorum. Eğer doktorlar USG lerde sıkıntılı bir durum görürse fetal DNa nipty testi falan yaptırırım. Başka türlü hiç strese girmeyi düşünmüyorum şimdilik.![]()
Bu mantıklı geldi bana da teşekkür ederim2 Li yaparım riskli çıkarsa fetal düşünürüm ya yaşım 34 Oyüzden riskli gelebilir yaşa göre değişiyor oranlar hatta 35 olacam temmuz Sonu![]()
şişkinlik midedemiKasık ağrısı oluyor. Adet olacakmış hissi. Şişkinlik birde. Uyku hali ilaçlardan değildir. Çünkü hiç ilaç kullanmıyorum aşırı uykum geliyor![]()
Evet canım. Midem karnım şişiyor. Sanki 5 6 aylık olmuşum gibişişkinlik midedemibende ondan muzdaribim birşey yemeye korkuyorum inanki öyle bir şişiyor ki midem nefes alamıyorum resmen
![]()
aynı ya bende vallaEvet canım. Midem karnım şişiyor. Sanki 5 6 aylık olmuşum gibi![]()
Ben de Bodrum’da yaşıyorum. Devlet gerçekten çok sıkıntı.Devlet hastanesi Bodrum'da doğru düzgün bir servisi yok
Ay benimde öyle ya 4 haftalık gebeyim ama karnım 6 aylık gibiEvet canım. Midem karnım şişiyor. Sanki 5 6 aylık olmuşum gibi![]()
İyi yalnız değilsem normalimBence başımıza neler geleceğini bildiğimiz için böyleyizniye haksızlık olsun canım. Ben de aşırı sakin geciriyorum
ilk gebeligimde fazla heyecanlı ve stresliydim.
Yaaa benimde aynı sat 21 Mayıs, benim 1500 ü geçince beta alttan görünmüştü, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar, benim sat 21 mayis ve suan 5 haftalik hamileyim beklenen tahminini dogum tarihi 25 subat gozukuyor. Iki kere kan verdim ve beta hcg 2 katina cikti. Haftaya yada 2 hafta sonra ultrosonda kese gorunur diye umut ediyorum. Herkese kolay hamililik sureci diliyorum![]()
Bende haftaya gidicem ve sanki zaman durdu asla geçmiyor zaman.. :)Kalp atışlarını dinlemeye gittiniz mi ben haftaya gideceğim çok sabirsizim![]()
Öyle gerçekten çok merak ediyorum bebişim iyimi diyeBende haftaya gidicem ve sanki zaman durdu asla geçmiyor zaman.. :)
Sen kaç haftalık olacaksın gittiğinde ben 6+3 olucam inşallah duyarımÖyle gerçekten çok merak ediyorum bebişim iyimi diye![]()