- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #3.081
Sizin de aynı sayılır ben de 10. Haftamdayım 6 hafta sonra alırım kısmetse daha net duyulmaya başlanıyormuşBenim daha yolumun yarısi var siz yaklastiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de aynı sayılır ben de 10. Haftamdayım 6 hafta sonra alırım kısmetse daha net duyulmaya başlanıyormuşBenim daha yolumun yarısi var siz yaklastiniz![]()
O 12. Haftadan sonra yapılıyor. 11 erken olur bence yapmayabilir.İnşallah hepimizinki iyi olsunBen şimdilik fetal yaptırmayı düşünmüyorum ikili test vardı paketimde onu yaptırcam ilk olarak. 11. Hafta randevumda ikili yaparlar mı acaba
Bi yerde de 11.-14. Hafta yazmışlar yapadabilir :))İnşallah hepimizinki iyi olsunBen şimdilik fetal yaptırmayı düşünmüyorum ikili test vardı paketimde onu yaptırcam ilk olarak. 11. Hafta randevumda ikili yaparlar mı acaba
Başka fotoğraf var mı? Kafa şekli biraz yuvarlak gibi. Kıza benziyor bu haliyle ama ultrason tuşuna göre bile degisebiliyorNormalde 10+2 günlük ama ultrasonda 10+5 günlük çıktı. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? Şuan erken biliyoruminsan merak ediyor
Ay maşallah ne güzel poz vermişNormalde 10+2 günlük ama ultrasonda 10+5 günlük çıktı. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? Şuan erken biliyoruminsan merak ediyor
Başka yokBaşka fotoğraf var mı? Kafa şekli biraz yuvarlak gibi. Kıza benziyor bu haliyle ama ultrason tuşuna göre bile degisebiliyor
Hangi teorileri uyguladınBaşka yok. Bütün teoriler kız diyor. Ama erken tabi. Hayırlısıyla 2 hafta sonra ikili test var. Orada detaylı bakılacak. O zaman belli olur diye düşünüyorum. Gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da önemli olan o
![]()
Hadi inşallah hayırlısı ile o günleri de göreceğiz Allah'ın izniyleSizin de aynı sayılır ben de 10. Haftamdayım 6 hafta sonra alırım kısmetse daha net duyulmaya başlanıyormuş
Yapılır diye biliyorum ama istersen hastaneyi arayıp sor emin olmak içinKızlar ikili tarama testi devlet hastanelerinde yapılıyor mu?
nub ve ramzi teorilerine göre erkekmişNormalde 10+2 günlük ama ultrasonda 10+5 günlük çıktı. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? Şuan erken biliyoruminsan merak ediyor
Ben yaptırmayı düşünmüyorum kesin bir sonuç vermiyor bi ihtimale göre de cocuğu aldırmam o yüzden. Ama yaptıranı da anlıyorum yani olabilirKızlar fetal dna için ne düşünüyor sunuz yaptırdınızmı ben kararsızım yani yaptırırsak neden yaptırıyoruz
Ben Avene Mineral filtreli 50 spf güneş kremi kullanıyorum şu an güneş lekelerine karşıKızlar 10. Hafta içerisindeyim ve cilt lekeleri özellikle de yüz bölgesinde oluşmaya başladı. Bugun için kullandığınız, önerebileceğiniz bir krem var mı ?
Evetselam kızlar nasılsınız 8 haftadayım ben çok acıkıyorum biraz aç kalsam elim ayağım titremeye başlıyo kahvaltı ediyorum 3. saatte açlık bastırıyo sizlerde böylemisiniz normalde ben bütün gün yemesem yemek aramazdım
Merhabalar,beni de listeye ekler misiniz
ilk bebeğim
sat: 12 mayıs
kese: 5+2
kalp atışı: 7+0
tahmini doğum: 15 şubat
ben kız hissediyorum eşim erkek hissediyor :) eşim kız istiyorum ama çevremizde son dönemde herkesin kız oldu istatistiksel olarak bize erkek düşmesi gerek diyor :)) sağlıklı olsunlar da hiç farketmez bana hepimiz hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah