Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Benim hiç dönmeden ağrıyor yatarken ayaktayken otururken ne yapacağımı şaşırdım başka bir sikayetimde yok lekelenme vs pazartesiye kadar geçmezse gideyim doktoruma dedim
Bende de oldu 2-3 gün biraz fazla ağrıdı korktum fakat kontrolde sorun yoktu şükür. Dr da normal dedi ağrılar için. Çok şiddetli değilse birsey yoktur Allah jn izniyle. Rahim büyüyor baskı yapıyordur

Pazartesi kontrol var ama daha erken ve fetal dna düşünmüyorum açıkçası. Ultrasonda bakınca hersey yolunda ise birsey yaptırmayacağım. Tahmini var mı diye sorarım fakat erken olduğunu biliyorum 😅
Bizim sizle aramızda çok az fark var. Bana kemik yapısına göre yprum yaptı yani :D Fetal bende yaptırmayacagım.

Bizim sizle aramızda çok az fark var. Bana kemik yapısına göre yprum yaptı yani :D Fetal bende yaptırmayacagım.
2 li yaptıracak misiniz peki? Benim Dr un cihazı iyi ve tecrubeli bi dr aslında tahmini olacaktır bence ama söylemek ister mi, risk almayip erken mi der bilmiyorum 😅

2 li yaptıracak misiniz peki? Benim Dr un cihazı iyi ve tecrubeli bi dr aslında tahmini olacaktır bence ama söylemek ister mi, risk almayip erken mi der bilmiyorum 😅
İkiliye malesef karar vermedim. Ama aldırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun. Eşimde bana bıraktı. Sağlıklı olduğuna inanıyorum 🥰 Ben devlette baktırdım valla ama tutarsa işte 🤣 siz yaptırcak mısınız ikili?

Arkadaşlar bugün Fetal Dna sonucum geldi bebeğimiz çok sağlıklı çıktı çok şükür 🧿🧿 bir prensesimiz oluyor herkese sağlıklı çok güzel bebekler diliyorum🤍 kalbinizden geçen ne ise o olsun
Ayyy nasıl sevindim nasıl sevindim sanki benimde içime sular serpildi, Allah sağlıkla huzurla hamileliğimi tamamlamayı nasip etsin kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım hayırlı olsun, grubumuzun küçük prensesine Merhaba 🎈🍓💞🫂

İkiliye malesef karar vermedim. Ama aldırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun. Eşimde bana bıraktı. Sağlıklı olduğuna inanıyorum 🥰 Ben devlette baktırdım valla ama tutarsa işte 🤣 siz yaptırcak mısınız ikili?
Biz de eşimle aynı şeyi düşünüyoruz. O yüzden sadece ultrasonla kontrol edilsin istiyoruz. İnşallah sağlıklılardır 🤲 cinsiyeti de biraz daha geç öğreniriz haliyle 😄

Bende de oldu 2-3 gün biraz fazla ağrıdı korktum fakat kontrolde sorun yoktu şükür. Dr da normal dedi ağrılar için. Çok şiddetli değilse birsey yoktur Allah jn izniyle. Rahim büyüyor baskı yapıyordur
Ters rahimliyim sanırım o yüzden normal şeklini alıyor galiba rahmim gebelikte normal şeklini alır demişti doktorum salı günü gitmiştim normaldi herşey çok şükür kas gevşetici falan onerdimi doktorunuz Krem olarak

Ters rahimliyim sanırım o yüzden normal şeklini alıyor galiba rahmim gebelikte normal şeklini alır demişti doktorum salı günü gitmiştim normaldi herşey çok şükür kas gevşetici falan onerdimi doktorunuz Krem olarak
Benim de ters rahim. Hatta ilk haftalar afedersiniz makat bölgesine de vuruyordu ağrım o yüzden. Hicbirsey önermedi. Dinlenme ile hafifliyorsa korkmayın bence. Kontrol yine olursunuz içiniz rahat eder🥰

Ayyy nasıl sevindim nasıl sevindim sanki benimde içime sular serpildi, Allah sağlıkla huzurla hamileliğimi tamamlamayı nasip etsin kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım hayırlı olsun, grubumuzun küçük prensesine Merhaba 🎈🍓💞🫂
Amin canım benim💞💞 çok tatlısınız desteğiniz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim🤍🤍 hepinizden çok güzel haberler almak için sabırsızlanıyorum, hepinize hayırlı güzel haberler gelicek eminim🤍🧿

Merhaba, bu karın büyüme olayı nedir :) sanki Bi uyudum uyandım karnım büyümüş. 13. Haftada aniden bu kadar belirgin olmasına şaşırdım. Gaz olabilir mi gerçekten? Öyle bi şişkinlik rahatsızlık da hissetmiyorum midem de. siz de durumlar nasıl 😂

Merhaba, bu karın büyüme olayı nedir :) sanki Bi uyudum uyandım karnım büyümüş. 13. Haftada aniden bu kadar belirgin olmasına şaşırdım. Gaz olabilir mi gerçekten? Öyle bi şişkinlik rahatsızlık da hissetmiyorum midem de. siz de durumlar nasıl 😂
Ayy bende bugün 13. Haftaya girdim ve sabahtan itibaren karnımda bir şişkinlik hissediyorum aynı durumdayım😂 dün çok yemek yedim birazda aburcubur vs. acaba ondan mı böyle şişti dedim ama sizde aynı durumdaymışsınız :)) acaba artık başladı mı

Back
X