- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #4.601
Ben sordum ama genital bölge gozukmuyor dediİyi günler. Chatgpt uygulamasına rica etsem bu görüntüyü de sorarmısınız? Bacak arası görüntü. Merak ediyorum ne diyeceğini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sordum ama genital bölge gozukmuyor dediİyi günler. Chatgpt uygulamasına rica etsem bu görüntüyü de sorarmısınız? Bacak arası görüntü. Merak ediyorum ne diyeceğini
Benim yan yattığımda da oluyorSırt üstü yatarken oluyor bende. Yan tarafa dönünce geçiyor. Ama ayağa kalkınca da biraz baskı oluyır sanki
benim yan yatarken de oluyor.Senin kaç haftalıkSırt üstü yatarken oluyor bende. Yan tarafa dönünce geçiyor. Ama ayağa kalkınca da biraz baskı oluyır sanki
Aslında tam da genital bölge görünüyor)Teşekkür ederimBen sordum ama genital bölge gozukmuyor dedi
Yok valla. drMehmetoz cınsıyet videolarına bakın. Orda buna benzer var goruntu.3çizgi görünümü varmı acaba bu görüntüde?
Kemik yapısına göre kıza benziyor dedi 11. haftada bekliyorum valla. Sizinki hiç yprumlamadı mı?Kızlar herkes cinsiyetleri öğrendi miKaç haftalıkke öğrendiniz.Ben 13 haftalık oldum daha öğrenmedim
Çok teşekkür ederim. İncelerim ben de) Bakan her kes çıkıntı var erkek diyor. Ama yırtdışındayım ultrason görevlisi bir iki baktı 3çizgi var dedi. Kafam karıştı o yüzden. Türkiyeye dönene kadar da sabr edemiyor insanYok valla. drMehmetoz cınsıyet videolarına bakın. Orda buna benzer var goruntu.
Erken hafta ise kadın erkek birbirine benziyo. Rica ederim. Gönlünüzdeki olsunÇok teşekkür ederim. İncelerim ben de) Bakan her kes çıkıntı var erkek diyor. Ama yırtdışındayım ultrason görevlisi bir iki baktı 3çizgi var dedi. Kafam karıştı o yüzden. Türkiyeye dönene kadar da sabr edemiyor insan
14 haftalık olduk bugün ultrasona göreBenim yan yattığımda da oluyor
benim yan yatarken de oluyor.Senin kaç haftalık![]()
14 haftalık olduk bugün ultrasona göreBenim yan yattığımda da oluyor
benim yan yatarken de oluyor.Senin kaç haftalık![]()
13 haftalıkken erkek olduğu belli olmuştu bizim. Erkekse erken görülüyorKızlar herkes cinsiyetleri öğrendi miKaç haftalıkke öğrendiniz.Ben 13 haftalık oldum daha öğrenmedim
9+5'im bugün, doktorum baştan beri kız tahmin ediyor :) Söylediğim yakın arkadaşlarım erkek annesi tipi var sende diyorlarKızlar herkes cinsiyetleri öğrendi miKaç haftalıkke öğrendiniz.Ben 13 haftalık oldum daha öğrenmedim
Doktor neyden dolayı kız tahmin ediyormuş?9+5'im bugün, doktorum baştan beri kız tahmin ediyor :) Söylediğim yakın arkadaşlarım erkek annesi tipi var sende diyorlar2 hafta sonra nipt yaptıracağım orda belli olacak inşallah
Kız telef oluruz bu kadar çocuğa bakarkenKızlar şundanımız olsa fena olmazdı![]()
Kesenin yeri derken soldan yumurtladığımı söyledi onu kastettimDoktor neyden dolayı kız tahmin ediyormuş?
Yaşlanınca biri bakmasa biri bakar en azındanKız telef oluruz bu kadar çocuğa bakarken![]()
Ayy ben bi taneye basıl bakıcam diye düşünüyorum bu kadar olursa kalpten giderim heraldeKızlar şundanımız olsa fena olmazdı![]()
Soldan yumutlayınca kız mı oluyormuş.Kesenin yeri derken soldan yumurtladığımı söyledi onu kastettim
Ana kaynana görümce abla seferber ederekAyy ben bi taneye basıl bakıcam diye düşünüyorum bu kadar olursa kalpten giderim heralde![]()