• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Dimi yaaa nette de ama bunaliyorum cok isin icinxsn cikamiom offf yoruldum diom cokkkk nedense
Bak bunları hm ve zaradan aldım belki fikir olur seneye yazın gıyecek ınsallah

Eklentiler

• IMG_7965.webp
    IMG_7965.webp
    131,1 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_7964.webp
    IMG_7964.webp
    185,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 78CF470D-5190-4401-9683-C236B03A0CE2.webp
    78CF470D-5190-4401-9683-C236B03A0CE2.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar nasılsınız ben üç gündür akşamları ishal gibiyim birden soğuk ter boşalıyor, gece uyanıyorum bazen tuvalete çıkıyorum ishal gibi bazn sadece kramp ve terleme geliyor😓Sizce üşütme mi bu, ateş fln yok

Kizlar bana eczane nıaouli yagi verdi ic camasirina damlat 1 damla dedi enfeksiyon engellensin
Doktoruma sormadan kullanmayacagim
Bilgisi olab vafmi

Kizlar bana eczane nıaouli yagi verdi ic camasirina damlat 1 damla dedi enfeksiyon engellensin
Bilgisi olab vafmi
ben art de hule markasının kullanıyordum hamilelikten önce toplu yerlerde iş yerinde vs tuvolete girince korusun diye ama hamileliğimde hiç kullanmadım doktorada danışmadım siz sorarsanız sakıncalı mı değil mi bana haber verir misiniz birde söylediğim marka en temiz en iyi içerik öneririm

ben art de hule markasının kullanıyordum hamilelikten önce toplu yerlerde iş yerinde vs tuvolete girince korusun diye ama hamileliğimde hiç kullanmadım doktorada danışmadım siz sorarsanız sakıncalı mı değil mi bana haber verir misiniz birde söylediğim marka en temiz en iyi içerik öneririm
Olur tabiiki yarin sorar size de donerim mutlaka
Hem perinatoluguma
Hemde kadin dogumcuma soracagim

Kızlar nasılsınız ben üç gündür akşamları ishal gibiyim birden soğuk ter boşalıyor, gece uyanıyorum bazen tuvalete çıkıyorum ishal gibi bazn sadece kramp ve terleme geliyor😓Sizce üşütme mi bu, ateş fln yok
Canım aynı şeyler bende de var. İshal değilim ama karnım bozuk gibi kramplar yaşıyorum. Birden sıcak basıyor terliyorum fenalık geçirecek gibi oluyorum. Bazen midem bulanıyor. Şeker tansiyon da ölçüyorum bir sorun yok. Herhalde hormonlardan oluyor 🙁

Kabiz olan arkadaslarim koşun bugun kesfim
Cranbeery sıktim ve sadece 5 yudum ictim
Ve tiritiririm tuvalete ciktim😀😀

Eklentiler

• 1000118025.webp
    1000118025.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 81
Selam kızlar herkes iyidir umarım
Sanırım bize de bir erkek gelecek, doktor emin olmamakla birlikte erkek dedi. Ama alışveriş yapma da dedi😅
İdrarda enfeksiyon varmış, antibiyotik ve tek kullanımlık bir ilaç kullanacağım.

Kan ilacına başlayan oldu mu?
Ben gecen hafta basladim 16+2 de, velavit v-ıron & vitamin c verdi doktor.
Bu arada kabızlık olmasin diye c vitaminli olanlari iyi olur dedi doktor bana ☺️

Bilgisi olab vafmi
Ben gebelik oncesi kullandim mantar ve idrar yolu enfeksiyonu olmamak için ise yaramisti ama gebelikte kullanmadim, doktorw sorunca bize de bilgi verir misin?

Back
X