• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Çok şükür ama inan çok karışık duygulardaydim eşim 15 gün önce kalp krizi geçirdi artik ne dusuncegimi şaşırmıştım rabbim evladımı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin eşimle çocuklarımla birlikte büyütmeyi nasip etsin herseyin başı saglikmiş
Aaa çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl iyi mi? Gerçekten herşeyin başı sağlık. Allah eşinize size çocuklarınıza sağlık versin.❤️ Bir daha göstermesin.

Dikiş olayını pek anlayamadım ama dikişler de dahik yumuşacık comfortlux olanlar 🥰 bir deneyin isterseniz olmadı iade edersiniz. Ben başka taytlarla rahat edemiyorum ama bunlar yok gibi oluyor
Dikişten kastım mesela o karın kısmını büyük yapmak için ek parça konulan modeller var ya tam perine bolgesine denk geliyor o birleşme kısmı. Dikişle birleştirme olunca rahatsız ediyor. Klasik taytlar gibi karında dikiş olmayan model istiyorum diyeyim yani😅 deneyeyim dediğiniz modeli, teşekkür ederim 😊

-4 kilo ile tamamladım ilk 3 ayı :(

almayınca da cok üzülüyordum ama bu aralar 1 haftadır bişeyler yiyorum en azından bulantım hala devam etse de ,kusmam azaldı.
öğürmelerim ve bulantım devam :KK61:
çok yoruldum ama hasta gibiyim sürekli, keşke alsaydım diyorum.
Çok geçmiş olsun kilo almayı hep kötü olarak düşünüyoruz ama yiyememekte kötü gerçekten benim bulantım 8-12. Hafta arası olmuştu sevdiğim hiç birşeyden keyif alamamıştım sonra kendiliğinden azalıp geçmişti. Umarım sizinki de geçer bir an önce🌺🌺

evet iç çamaşırları benim de fenaalardaa aldım ben de internetten gelmesını beklıyorum :)
Nasıl bir iç
Çamaşırı alıcaksınız çok rahat yumuşak birşey arıyorum evdekiler S/M sıkmaya başladı birde dantelliler falan hiç rahat değiller, %100 pamuk bişeyler var mı acaba M/L alıcam artık uzun süre giyerim : )

Çok şükür ama inan çok karışık duygulardaydim eşim 15 gün önce kalp krizi geçirdi artik ne dusuncegimi şaşırmıştım rabbim evladımı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin eşimle çocuklarımla birlikte büyütmeyi nasip etsin herseyin başı saglikmiş
Ckk cok gecmis olsun🙏🙏🙏

Doktorum kahverengiyi çok önemseme dese de ben her şeyi önemsiyorum açıkçası öncesinde 3 düşüğüm olduğu için aklıma sürekli acaba su mu geldi acaba bebeğin suyu mu azaldı acaba kalbişim atıyo mu sorun var mı diye diye 15 haftamızı devirdik tüp bebeğimizle 😞
benimde bugün lekelenmem oldu kanama mı leke mi anlayamadım acilen doktora gittim bebek şükür iyi . benim gebelik başındada kanama alanım yokken kanama lekelenmem oluyordu anlamıyorum neden. doktor akıntıyla eski kan akar gider büyük bişey yoksa kasılma yoksa dinlen dedi. bir kaç gün için tekrar progestana döndüm 😭

Kızlar 17+3 üm. Bugün sağ göğsümden sıvı gelmiş. Tshirtüm ıslanınca farkettim. Yaşayan oldu mu aranızdan ?

Kızlar benim bebiş çok tembel valla hiç kıpırdamıyor ben elimle dokunarak hissediyorum sadece sizinkiler nasıl

min1270 min1270 selam canım sen sormuştun galiba özellikle iç etiketlerine baktım barkod yok ama mağazada hep olan modeli.
Krem olanı ipli daha yumusak kumaşı diğerleri de bel bölgesi aşırı rahat yok gibi. Ben 58 kiloyum L XL karışık aldım. İleride de giyeceğim zaten hem de rahat olsun diye

Eklentiler

• IMG_9048.webp
    IMG_9048.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_9044.webp
    IMG_9044.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 94
min1270 min1270 selam canım sen sormuştun galiba özellikle iç etiketlerine baktım barkod yok ama mağazada hep olan modeli.
Krem olanı ipli daha yumusak kumaşı diğerleri de bel bölgesi aşırı rahat yok gibi. Ben 58 kiloyum L XL karışık aldım. İleride de giyeceğim zaten hem de rahat olsun diye
Gerçekten inanılmaz rahat duruyor cok teşekkür ederim canım bakacağım mutlaka

Nasıl bir iç
Çamaşırı alıcaksınız çok rahat yumuşak birşey arıyorum evdekiler S/M sıkmaya başladı birde dantelliler falan hiç rahat değiller, %100 pamuk bişeyler var mı acaba M/L alıcam artık uzun süre giyerim : )
Bence suanda büyük beden almak kurtarır ben büyük beden aldım pentiden baya rahat ettim bir de ilerisi için sunları aldım bence ilerleyen zamanlarda bunları aldığımıza şükredeceğiz

Eklentiler

• IMG_8081.webp
    IMG_8081.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_8082.webp
    IMG_8082.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 100
Bir de hanımlar şöyle bir şey buldum daha doğrusu takip ettiğim sevdiğim hamile bir fenomende gördüm ya şunları giyen hamileler çok sevimli durmuyor mu:) belki almak isteyen olur ben alacağım

Eklentiler

• IMG_8080.webp
    IMG_8080.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 124
benimde bugün lekelenmem oldu kanama mı leke mi anlayamadım acilen doktora gittim bebek şükür iyi . benim gebelik başındada kanama alanım yokken kanama lekelenmem oluyordu anlamıyorum neden. doktor akıntıyla eski kan akar gider büyük bişey yoksa kasılma yoksa dinlen dedi. bir kaç gün için tekrar progestana döndüm 😭
Üzülme arkadaşım ben de çok yaşadım kanama alanım olmamasına rağmen artık sinirlerim bozuldu neden yaşıyorum bunu diye ağladım sonra dedim sakin ol ve şükret 🙏🏻🙏🏻 içini rahat tut bir çok kadın bizim gibi🙏🏻🙏🏻 doğurana kadar bile yaşayan var. Buna rağmen sağlıkla, kolaylıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza biliyorum içindeki o annelik hissine güven olur mu🙏🏻🙏🏻

Üzülme arkadaşım ben de çok yaşadım kanama alanım olmamasına rağmen artık sinirlerim bozuldu neden yaşıyorum bunu diye ağladım sonra dedim sakin ol ve şükret 🙏🏻🙏🏻 içini rahat tut bir çok kadın bizim gibi🙏🏻🙏🏻 doğurana kadar bile yaşayan var. Buna rağmen sağlıkla, kolaylıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza biliyorum içindeki o annelik hissine güven olur mu🙏🏻🙏🏻
1 buçuk aydır iyiydim neden böyle oldu bilmiyorum ani bir çöküş yaşadım ama şimdi toparlandım doktorda sıkıntı görmedi güçlü kalıp pozitif düşünmeye çalışıyorum tüm kaygılar bir anda geri geliyor ama iyi olacağız inşallah 🌸🫶🏻

Bir de hanımlar şöyle bir şey buldum daha doğrusu takip ettiğim sevdiğim hamile bir fenomende gördüm ya şunları giyen hamileler çok sevimli durmuyor mu:) belki almak isteyen olur ben alacağım
Kışa çok tatlı olur altına ugg, icine krem taba kahve bluz
Bakalım düşünceler böyle üstümüzde nasıl durur😂😂

Back
X