• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Aynen öyle. Herkes yediğime kiloma oyuma buyuma illa yorum yapıyor 😵‍💫 Dün eşimle pazarın içinden geçtik birseyler aldık sonra balıkçının önünden geçtik alalım mı dedi benim kokudan midem kalktı ama o an. Yok yok istemiyorum dedim. Sonra aksam evde iyi niyetle balık da yemen lazım dedi, tavuk ve yumurta yiyemiyorum tiksindim gebelikten beri zaten. Kokuyor yiyesim gelmiyor dedim. Bari balık haftada 2 yemek lazım dedi protein alamıyorsun. Ona patladım ben de o an. Herkes birseyimi eleştiriyor hamile olmadığınız için anlamıyorsunuz bir şeyi de takdir eden yok hiç dedim. Ama dolmuşum ağlayasım geldi konuşurken nerdeyse. Adam nasıl toparlayacagini şaşırdı konuyu kapattık en son😅
Benimki de su içmiyosun diyor. Etrafımdakileri de takmıyorum da, insan bebeğin bir şeyi eksik mi kaluyor diye kurt düşüyor. Doktor eskiden anne de daha sağlıklıydı, bebek de daha sağlıklı doğuyordu dedi . O kadar takmayın diyor, sağlıklı bebek sağlıklıdır sen dikkat et yeter diyor :D

Bende meyveye bayılıyorum :(
şekere dikkat etmek lazım bu hep yükseltiyor şekeri işte benimde asla sınırım yok ne yapıcam bilmiyorum :KK61:

yoğurtla nar güzel oluyor onu deneyebiliriz ve yanında çiğ badem vs de güzel oluyor.:anneadayı:

Benimki de su içmiyosun diyor. Etrafımdakileri de takmıyorum da, insan bebeğin bir şeyi eksik mi kaluyor diye kurt düşüyor. Doktor eskiden anne de daha sağlıklıydı, bebek de daha sağlıklı doğuyordu dedi . O kadar takmayın diyor, sağlıklı bebek sağlıklıdır sen dikkat et yeter diyor :D
Dr a katılıyorum bazı şeyler elimizde değil sonuçta olacağına varacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz zaten

Back
X