• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
selam kızlar, kramp vs. uykusuzluk sorunları için kesinlikle magnezyum iyi geliyor. gün içerisinde alıyordum ama artık gece yatmadan 1 saat önce içiyorum. güzel uyutuyor rahatlatıyor. deneyin yatmadan önce için 2-3 kere bakalım
Hangi marka kullanıyorsunuz

Hangi marka kullanıyorsunuz
Ben şuan erbatab kullanıyorum
ilk gebeliğimde newday kullanmıştım. Çok iyiydi. Ama içeriğinde titanyum dioksit varmı hatırlamıyorum. Şuan bu markayı seçmemim sebebi titanyum dioksit yok içinde.

Arkadaşlar sizde de öyledir muhtemelen ben artık geceleri asla uyuyamıyorum. İşin garibi gündüz de uyumuyorum. Hayat kalitemi de çok etkiliyor, gündüz bu sefer sersem oluyorum yapacak işlerimi de yapamıyorum. Doğumdan sonra uyuyamayacağımızı düşününce daha çok stres olup hadi uyu diyorum 🤦🏼‍♀️ hazırlık açısından böyle diyorlar ama ne biliyim bari şimdi uyusaydım.
Sonrası için strese girme inşallah güzel olacak her şey eğer çalışmıyorsan öğle vakti uyumayı dene 1 2 gün başarırsan devamı gelir benim de gece uykularım artık azaldı bünyemiz hazırlanıyor öyle düşün☺️

Kızlar selam, doktor idrar enfeksıyonu için piyeloseptyl verdi. Kullanan var mı?
Ben de idrar vermiştim baya yüksek çıkmış anladığım kadarıyla bana da verecekler sanırım suyla falan geçmedi sabahları ilk idrarda baya yanma ve ağrı oluyor harici bir belirti yok

Konuyla alakasız ama mesajınızın altındaki sayaçta 30 hafta yazıyor diye görünce duygulandım 🥹 artık grup 30 lu haftalara geçmeye başlamış 🥹(duygulanmaya yer ararken ben🤦‍♀️😂)
Bende görünmüyor mu acaba göremedim zaten tabloya da eklenmedim hâlâ, bilgileri de vermiştim oysaki

Bende görünmüyor mu acaba göremedim zaten tabloya da eklenmedim hâlâ, bilgileri de vermiştim oysaki
Sizde hamilelik günlüğü görünmüyor evet hesap detayları bölümünden ayarlamanız lazım. Adminimiz yok şuan bilgileriniz ondan dolayı tabloya yazılmamıştır
IMG_9330.webp

Back
X