• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Merhaba kızlar geçen hafta 1 hafta gerilik çıkmıştı bebişte doktor 1 ay sonra dedi ama dayanamadım bugün gittim 1 haftadır da yediklerime çook dikkat ettim protein ağırlıklı beslendim bebiş 200 gram almış fark yine var ama mesela fl de fark 3 güne falan düşmüş korkum hiç gelişme görülmemesiydi. Şimdi 2 ya da 3 hafta sonra yine gidicem aklınızda olsun benim gibi olan varsa içini ferah tutsun ben baya stres yaptım

Merhaba kızlar geçen hafta 1 hafta gerilik çıkmıştı bebişte doktor 1 ay sonra dedi ama dayanamadım bugün gittim 1 haftadır da yediklerime çook dikkat ettim protein ağırlıklı beslendim bebiş 200 gram almış fark yine var ama mesela fl de fark 3 güne falan düşmüş korkum hiç gelişme görülmemesiydi. Şimdi 2 ya da 3 hafta sonra yine gidicem aklınızda olsun benim gibi olan varsa içini ferah tutsun ben baya stres yaptım
Olcum kaynakli yada bebegin durusuna gore oluyormus oyle, onemli olan surekli gerilik olmamasi, guzel kilo almis maşallah

Kızlar sizin ölçümde kafa ve vücut aynı hafta mı çıkıyor merak ettim . AC ve FL gün veya hafta farkınız var mı benimle paylaşır mısınız
Geçen ay gittiğimde hepsi farklı gün çıktı doktor problem yok dedi. Hatta bpd falan geri çıktı

Bunu duyduğuma çok sevindimm.🫶

Back
X