- 29 Ekim 2025
- 271
- 261
- 18
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.801
Benim bel ağrılarım var 9+3üm ben de ayakta kaldıkça artıyor hatta, bi süre uzanmam gerekiyor geçmesi içinBel ağrınız oluyor mu sol bacağıma vuran benim çok ağrım oluyor 9 +3 olduk bir tek ben mi yaşıyorum yaşayan var mı acaba
Ben dün ilk kez gündüz içtim öyle uyku yapmadı bende canım iyi geldiKızlar prilam ı gündüz içen var mı aranızda etkisi nasıl
Kuzu senin bebek ne tarafına yerleşti yaaa böyle kımıl kımıl bi şeyler hissediyor musun o tarafta bende sanki bu hafta aşırı minik seyirme gibi karıncalanma gibi bi şeyler var bebişin olduğu tarafta senle günlerimiz yakın 1 gün var aramızda merak ettimBenim bel ağrılarım var 9+3üm ben de ayakta kaldıkça artıyor hatta, bi süre uzanmam gerekiyor geçmesi için
Progestan fitil kullanıyorsan oluyo kuzu bende fitilden dolayı olmuştuKızlar sizde beyaz bir akıntı var mı ya, önceki hamileliğimde hatırlamıyorum sanki bu kadar yoktu
Betahcg perşembe günü verdim yarın çıkacakmış sonucu, bekliyorumCanım betahcg kaç çıkmıştı ultrasonda görüntüleyebilmişler miydi şu an kaç haftadasın
5+4 Te ultrasonla bakıldı görülemedi, şu an eğer bu kanamaya rağmen devam ediyorsa 6 olmalı ama bence düşük yaptım, çünkü memelerin şişkinliği filan gittiBetahcg perşembe günü verdim yarın çıkacakmış sonucu, bekliyorum
Bir öğlen bir gece alıyorum, öğlen de almış olmak hafif halsizlik yaptı ama bulantı konusunda kesinlikle işe yaradıKızlar prilam ı gündüz içen var mı aranızda etkisi nasıl
Kuzum benim hafif sola doğru ama ortaya yerleşmiş. Annem kımıl kımıl hislerini bebişi hissediyordum ben diye anlatır hep, bazı ebeler de gerçekten çocuğu hissediyorlar diyoKuzu senin bebek ne tarafına yerleşti yaaa böyle kımıl kımıl bi şeyler hissediyor musun o tarafta bende sanki bu hafta aşırı minik seyirme gibi karıncalanma gibi bi şeyler var bebişin olduğu tarafta senle günlerimiz yakın 1 gün var aramızda merak ettim
Ara ara oluyor benim akıntım geçen haftalarda çok daha sık oluyordu bu haftalarda azaldı 9+3ümKızlar sizde beyaz bir akıntı var mı ya, önceki hamileliğimde hatırlamıyorum sanki bu kadar yoktu
Kuzum sıcak su torbası için sıcak duş da almayın diyorlar ya çok önermiyorlar normalde doktoruna danıştın mu kullanmadan önce, normalde kadık ağrılarına normal diyorlar ama uykudan uyandıran kasık ağrısı için bence bir doktora görün kuzumKızlar selamm 5+2yim ama son 3 gündüz inanılmaz kasık karın ağrım var keseyi gördük şükür ama uykumdan bile uyandırıyor aıcak su torbasıyla geziyorum bazen sizde de oldu mu normal mi rahim büyümesinde bu kadar ağrı olur mu
İşte tam olarak böyle magnezyum başladım bir tık hafifletti ama belim hala kötü durumda uyuyamıyorum sürekli şekil değiştirmem gerek umarım 2. Trimester böyle geçmezBenim bel ağrılarım var 9+3üm ben de ayakta kaldıkça artıyor hatta, bi süre uzanmam gerekiyor geçmesi için
Benim öyle büyük bir gaz problemim yok da farklı bir his yani orada çok minik bir şeyler hissediyorumKuzum benim hafif sola doğru ama ortaya yerleşmiş. Annem kımıl kımıl hislerini bebişi hissediyordum ben diye anlatır hep, bazı ebeler de gerçekten çocuğu hissediyorlar diyobenim gazım çok olduğunda o his geliyor, ara ara küçük uyuşur gibi karıncalanma ya da elektrik çarpması gibi oluyor doktora söylediğimde bana güldü normal dedi. İğne verdiğinden beri ama hiç onlar yoktu 3-4gündür bugün bi sağa çok mu ağırlığımı verip yattım bilmiyorum sol tarafım baya zonklar gibi bi ağrıdı düz yatınca geçti. Randevumu cumartesiye aldım şimdiden bi şey mi oldu acaba deliliği yüklenmişti tam sen sormuşsun doktorun normal bunlar dediğini hatırladım
saka gibi yaa onların keyiflerini beklememiz lazımCevaplayabiliyorlar ama moralini bozma riskini pek göze almak istemiyorsun
ayy çok haklisin balimm yaaa her animizin tadını cikartalimmmEvet ama öyle hızlı ki zaman gerçekten zaman nasıl geçecek nezaman doğacak doğdu nezaman büyüyecek derken öyle hızlı ilerliyor ki bugünlerin kıymetini ve keyfini çıkarmak lazım sonra insan özlüyor
ayy bendeee heryerden Elektirik çarpıyor sinirlerim bozuldu yaaKızlar benim bi de saçlarım elektrikleniyor sizde de oluyor mu? Yani o kadar elektrikleniyor ki ya havaya kalkıyor ya da ağzıma yüzüme yapışıyor ayıramıyorum
bende 5 + 5 im mide bulantım başladı arkadaslar vatana millete hayırlı olsunEvet yaa. Ben de saç yağıyla kontrol altına almaya çalışıyorum. Yeni yıkadığım saçlarım yağlı gibi gözüküyor öyle de. Valla isyandayım bu konuda5+6 bugün benim. Ne zaman geçer acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?