• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

12 haftalık olana kadar rahat nefes almak yok bize bende çok tedirginim hele ki doktor ayda bir çağırmaya başlayınca insan meraktan deliriyor
Yani ben de her şeyin iyi olduğunu duyayım ben rutinimde olayım ayda bir gideyim istiyorum. Şu an ulaşamadığım şey bu olduğu için. Eminim ayda bir randevu evresine geçince merak endişe heyecan özlem hepsi olacaktır. 😅

Geçen perşembe gittiğimde 5+2 ölçtü meali sata göre o gün 5+6 ydi. İçini görmedi normal dedi, Reglim 30/31 günde bir oluyor. İki hafta sonra gel dedi betam en son 17.000 di. Yani yine üçüncü kez endişe korku var ama bu sefer başından beri koku hassasiyetim var her şeyin kokusunu alıyorum. Hamile olduğumu duyurmak istemiyorum her şeyin kokusunu söyleyerek insanaların gözüne batacağım diye şey ediyorum hatta. Bulantım da var. Göğüs hassasiyetim son dört gündür var. Bakalım nasip ya tevekkül ediyorum. Erkek istememin sebebi de duygusal olarak bana yakın hissediyorum o yüzde. Eşim de kız istiyor 🤓🥲🥲
Oo bi daha gittiğinde 7+2 olcaksın kesin görürsün balım hiç üzülme betanda maşallah güzelmiş 🥰 erkek çocuklar büyüyünce bi korumacı oluyor anneyi güzel ama hep çok hareketli olarak mimlenmişler ya sanki onları büyütmek daha zor olacak gibi geliyor bana 😂

Yani ben de her şeyin iyi olduğunu duyayım ben rutinimde olayım ayda bir gideyim istiyorum. Şu an ulaşamadığım şey bu olduğu için. Eminim ayda bir randevu evresine geçince merak endişe heyecan özlem hepsi olacaktır. 😅
İnsan böyle hamilelik süreci hele tamamiyle böyle hep bi tık sonrasını isteyeceğiz 😊 sağlıklı bir gebelik süreci, doğum süreci, lohusalık süreci diliyorum hepimize 🥰

İnsan böyle hamilelik süreci hele tamamiyle böyle hep bi tık sonrasını isteyeceğiz 😊 sağlıklı bir gebelik süreci, doğum süreci, lohusalık süreci diliyorum hepimize 🥰
Aminn inşallah tüm dediğin güzel şeyler hepimiz için olsun inşallah 🙏🏻 aynen bakalım 6 gün kaldı randevuma 🤗 erkek çocuk büyürken oğlan teröründe bahsediyorsun dimi 🥶😂 yapabilirim yaa doğrusuyla yanlışıyla bol bol sevgisiyle 🙂↕️🙂↕️🥹😄ben kız da çok istiyorum ikisini de nasip eder inşallah Rabbim. Hep bi adım sonrası hayatta da istediklerimiz öyle zaten. Önemli olan sağlıklı ve huzurlu geçirelim. Anın tadını çıkarılm 🙏🏻

Günaydın Kızlar, Bende cuma günü gittim doktora 7+5 de kalp atışını duyduk her şey yolundaymış benden istenen kan testlerimde çok güzel çıktı maşallah :nazar: Tırtılımda biraz büyümüş benim çok gazım olduğu için asla karnımdan göremiyoruz alttan muayene oldum kalp atışını duymakta ayrı bir evre ayrı bir heyecanmış gerçekten:anneadayı:
Herseydenbitutam Herseydenbitutam Herseydenbitutam Herseydenbitutam
Ayy kızlarr çok heyecanlanıyorum diz böyle yazınca kontrolüme de az kaldı 🥹🥹

Merhaba kızlar, bugün doktora gittim, perşembe günü betahcg sonucu 107 (5+4) ultrasonla baktı, rahim incelmiş yani düşük yapmışım. Hayırlısı olsun napalım bi daha ki sefere artık.
Herkese sağlıklı mutlu tadını çıkararak gebelik diliyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır. 🩷🌷
Amin kuşumm 🥹🥺 rabbim en güzelini nasip etsin 🥺🥹🤍

merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
Yuh yaa okadar para veriyon birde üstüne bu muamele çok kötü yaa inşallah erken çıkar

merhaba güzel annelerim, 7+1 ile bende aranıza katılmış bulunuyorum. İlk gebelik, yaş 28, sat 15 ekim fakat gebelik kesemiz 7+1 ile uyumlu olduğunu söyledi doktorumuz biz geçen hafta 6+2 gittiğimizde kalp atışı duyamadık cumartesi randevumuz var çok heyecanlıyım :))
Yaa yerimm hoşgeldin balımm 🥹

Back
X