Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 gün kullanıp kendi kendime bıraktım, doktor çok kızdı. Kullanmaya devam edeceğim. Amin inşallah bir daha yaşamayız

Ben 2 gün kullanıp kendi kendime bıraktım, doktor çok kızdı. Kullanmaya devam edeceğim. Amin inşallah bir daha yaşamayız
Benim de kanama oldu ufak ama kanama alanım yok 20 gün kullanacağım günde 1 vermişti doktorum başka doktora gittim daha sonra o 2 ye çıkardı koruma kalkanımız kafam rahat onu kullanırken siz de öyle düşünün inşallah sorun yaşamadan sürecimiz sağlıkla devam eder

Kızlar yurtdışında yaşayanlara sormak istiyorum ultrason hakkınız 3 kereyle sınırlı mı, doktorum ekstra görmek istersem ultrason paketi satın alabileceğimi söyledi sizlerde nasıl

Başın sağolsun canım bende bugün operasyon geçirdim seni çok iyi anlıyorum

Benim işte çok yoğun ve önemli bir dönemimdi çok uyku yapıyor diye bırakmıştım ama haklısınız. Yeter ki bebişler iyi olsunn

Kızlar 11+3 üm bugün ama mide bulantım özellikle akşamları arttı sanki hani gittikçe azalıyordu bu akşamları yaşayan var mı bulantıyı ben gibi

Kızlar 11+3 üm bugün ama mide bulantım özellikle akşamları arttı sanki hani gittikçe azalıyordu bu akşamları yaşayan var mı bulantıyı ben gibi
Bende seninle aynıyım 11+4
Bugün sabah biraz vardı ama akşam kaç haftadır ilk kez tavuk yedim ve midemi kötü yapmadı. Bazen et düşüncesi bile midemi bulandırıyordu heralde giderek azalıyor

Benim dün foşur foşur kan aktı kıpkırmızı , ani bir hareket sonrası. Doktor bebek iyi kese iyi hiç sorun yok büyümüş önden gidiyor dedi progesteron verdi yolladı. Başka da kanama lekelenme olmadı zaten. Bugün de arkadaşım baktı yine doktor. Minik bi kanama alanı var onun boşalmasıymış dünkü dedi. Progesterona devam dinlen uzan rahatına bak dedi. Tevekkül et güzelim. Sağlıklıysa nasip olsun. Sagliksizsa bize de onlara da zulm olmadan karar bize kalmadan ne olacaksa olsun. Ama şey kanamadan falan korkma , ben de beliryi hiç olmadığı için beloryi konusunda bir sey diyemicem. Umarim guzel sonuclar alirsiniz

Merhaba, bende bugün panorama ile görüştüm oraya yaptıracağım gibi. Ödemeyi önden mi istediler eve gelince mi alıyorlar acaba? Birde yaklaşımlarından memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…