- 18 Mayıs 2025
- 562
- 392
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.501
Doktora göre indirim yapıyorlar benim doktorla anlaşmalılar sanırım temel paket 450 dolarBenim doktor da temsilcisi de panorama yeterli dedi sana ne kadar fiyat verdiler bana 500 dolar. Ama ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım
Yani olabilir doktorumu da sordu bildi fln ama anlamadımDoktora göre indirim yapıyorlar benim doktorla anlaşmalılar sanırım temel paket 450 dolar
Ben aramadım yaa henüzBana bugün full paket için temsilci 650 dolar fiyat verdi. Kafalarına göre herhalde. Dedim indirim yok mu sabit diyor
Ben 2 gün kullanıp kendi kendime bıraktım, doktor çok kızdı. Kullanmaya devam edeceğim. Amin inşallah bir daha yaşamayızBenim de aynı şekilde oldu. Tek lekelenme ama acilde doktor kesede servikste kanama alanı olmamasına rağmen başladı kendi doktorumda bikaç gün kullan dedi. 3. Gün kullanıyorum. İnşaallah bir daha yaşamayız sıkıntı.
Ağızdan mı alıyorsunuzKızlar selamlar progestan kullanıp yan etki yaşayan var mı? Ben de halsizlik oluyor, sürekli yorgun hissediyorum.
Kdv dahil diye belirttiler miDoktora göre indirim yapıyorlar benim doktorla anlaşmalılar sanırım temel paket 450 dolar
Benim de kanama oldu ufak ama kanama alanım yok 20 gün kullanacağım günde 1 vermişti doktorum başka doktora gittim daha sonra o 2 ye çıkardıBen 2 gün kullanıp kendi kendime bıraktım, doktor çok kızdı. Kullanmaya devam edeceğim. Amin inşallah bir daha yaşamayız
Başın sağolsun canım bende bugün operasyon geçirdim seni çok iyi anlıyorumKızlar selamlar
2 hafta önce 7+2de kalp atışı duymuştuk 2 hafta sonra gel demişti doktorum.
Bugün 9+2deydik ve 8+3de kalbi durmus bebeğimin. Resmen fotoğrafta kafası ayakları göz çukuru vardı öyle tontisti ki bebeğim bayıldım fotoğraftan
Yarın oprsyn olcgm siz hamile arkadaşlar sağlıcakla kucağınza alın inşallah
EvetAğızdan mı alıyorsunuz
Benim işte çok yoğun ve önemli bir dönemimdi çok uyku yapıyor diye bırakmıştım ama haklısınız. Yeter ki bebişler iyi olsunnBenim de kanama oldu ufak ama kanama alanım yok 20 gün kullanacağım günde 1 vermişti doktorum başka doktora gittim daha sonra o 2 ye çıkardıkoruma kalkanımız kafam rahat onu kullanırken siz de öyle düşünün inşallah sorun yaşamadan sürecimiz sağlıkla devam eder
Ben de ağızdan alıyordum tansiyon düşüklüğü ve halsizlik yapıyor çok diğer gittiğim doktor ağızdan içilmesini ben önermiyorum dedi. Fitil olarak kullan dedi daha iyi oldu öyle olunca
Hayır onu söylemedi çarşamba öğrenirim canımKdv dahil diye belirttiler mi
Bende seninle aynıyım 11+4Kızlar 11+3 üm bugün ama mide bulantım özellikle akşamları arttı sanki hani gittikçe azalıyordu buakşamları yaşayan var mı bulantıyı ben gibi
Benim dün foşur foşur kan aktı kıpkırmızı , ani bir hareket sonrası. Doktor bebek iyi kese iyi hiç sorun yok büyümüş önden gidiyor dedi progesteron verdi yolladı. Başka da kanama lekelenme olmadı zaten. Bugün de arkadaşım baktı yine doktor. Minik bi kanama alanı var onun boşalmasıymış dünkü dedi. Progesterona devam dinlen uzan rahatına bak dedi. Tevekkül et güzelim. Sağlıklıysa nasip olsun. Sagliksizsa bize de onlara da zulm olmadan karar bize kalmadan ne olacaksa olsun. Ama şey kanamadan falan korkma , ben de beliryi hiç olmadığı için beloryi konusunda bir sey diyemicem. Umarim guzel sonuclar alirsinizMerhaba kızlar. 9 hafta 5 günlük hamileyim. 4 gün önce kanamam olunca progesteron hap verdi dr. Kullanıyorum ilacı ve tevekkül ediyorum. Ama kanama bugün yine oldu bi tık daha fazla şekilde birde regl ağrısı gibi ağrı var. Bulantım her gün çok olur bugün sıfır. Yarın dr uma gideceğim ama benzer durum yaşayan var mı?
Merhaba, bende bugün panorama ile görüştüm oraya yaptıracağım gibi. Ödemeyi önden mi istediler eve gelince mi alıyorlar acaba? Birde yaklaşımlarından memnun kaldınız mı?Kızlar bende bugün fetal dna için kan verdim. Heyecan başladı günler nasıl geçecek bilmiyorumbende panaroma plus orta paketi yaptırdım. bir de ense kalınlığı 2 mm kısmına sınırda dedi kanımı alan hemşire. O biraz canımı sıktı umarım hepimizin sonuçları tertemiz gelir
Bana da bugün 400 dolar denildi temel paket için normal mi buDoktora göre indirim yapıyorlar benim doktorla anlaşmalılar sanırım temel paket 450 dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?