Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben cumartesi günü gittim doktora beta hcg 467 çıktı. Doktor bugün tekrardan kan vermem gerektiğini söyledi. İş çıkışı gidip kan vereceğim inşallah iki katına çıkmıştır aminn:KK36:
İnşallahh çıkmıştır bizede haber ver♥️

Son adetim 28 Eylül ama geç yumurtladığım için adetim kaydı mı bilmiyorum o yüzden adetim geçti mi emin değilim. Dpo10'da 16 ile öğrendim
dpo 10 da 16 değer çok iyi kan testi ile artışa bakın anlasılır

ayy ağzınız bal yesin inşallah doğrudur dedikleriniz :) yarın sabah da test yapacağım bakalım t çizgisi olursa yine akşam beta baktıracağım

IMG_1622.webp
IMG_1617.webp
kızlar selam dpo 11 bata 3 gün var manifest yapayom inşallah bu gruba girmek nasip olur yorumlarnız benim için önemli dün bu testten yaptım çok zor gözüküyordu sabh gene yaptım bu şekilde Labaquick kaset teste silik çıkıyor fotoğrafta gözükmeyecek kadar bakalım

Eki Görüntüle 3664849 Eki Görüntüle 3664850 kızlar selam dpo 11 bata 3 gün var manifest yapayom inşallah bu gruba girmek nasip olur yorumlarnız benim için önemli dün bu testten yaptım çok zor gözüküyordu sabh gene yaptım bu şekilde Labaquick kaset teste silik çıkıyor fotoğrafta gözükmeyecek kadar bakalım
üzgünüm ama bu test cizgisi değil gibi idrar fazla olmus kaymıs cizgi diğer testinizi de atar mısınız

Back
X