• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim. Hoşgeldin gruba sende.

Bende bugün idrarda açıl pembeyi gördüm ve kendimi hastanede buldum. Kan sonucumu 18 küsürlü bir şey. Umarım kuş üzümlerimle değerim katlana katlana artacak.

Sende haber ver mutlaka 🥳
Yaaa cok sevindimm sizede maşallah sağlıkla sıhhatle ilerlesinnn tebrik ederim çok umut doldum şuan bende rabbim benimde yüzüme baksın aranıza dahil olayım insalkah ♥️

Çok şükür bugünü de gördük. Merhaba kuş üzümlerim 💕🧿

Eklentiler

• 1000043288.webp
    1000043288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 79
Ay hayırlı sağlıklı güzelce ilerlesin insalkah tebrik ederimm hoşgeldiniz gruba bende dahil olurum insallah 💕
Ben bu gruptan elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde

Ben bu gruptan elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde
Ne desem hiç bilemiyorum böyle durumlarda. Benim başıma da 2 defa geldi. O üzüntüyü ve hayal kırıklığını çok iyi biliyorum, hayırlısı olsun inşallah tez vakitte bebeğini kucağını alırsın. 🤲

Ne desem hiç bilemiyorum böyle durumlarda. Benim başıma da 2 defa geldi. O üzüntüyü ve hayal kırıklığını çok iyi biliyorum, hayırlısı olsun inşallah tez vakitte bebeğini kucağını alırsın. 🤲
Aslında yolun başındayım burada yıllarca bebek isteyen kişileri okuduğum için üzülmeyi bile hak görmemiştim kendime. Ama tabiki umutlandım ve eşime hamilelik haberi verdiğim içinde pişman oldum. Çünkü eşim çok mutlu oldu keşke önce emin olup öyle söyleseydim eşime dedim. Amin canım allah isteyen herkesin kucağını doldursun, hayırlısı böyleymiş

Aslında yolun başındayım burada yıllarca bebek isteyen kişileri okuduğum için üzülmeyi bile hak görmemiştim kendime. Ama tabiki umutlandım ve eşime hamilelik haberi verdiğim içinde pişman oldum. Çünkü eşim çok mutlu oldu keşke önce emin olup öyle söyleseydim eşime dedim. Amin canım allah isteyen herkesin kucağını doldursun, hayırlısı böyleymiş
İnşallah tez vakitte kavusursunuz bebişinize eminim en sağlıklı en doğru zamanda bizlerle olacaklar en güzel sekılde… kimisi cok bekler kimisi az herkesin sabrı imtihanı cok farklı bol bol dua edin güzel birşey kimyasalda olsa hamile kalabiliyosunuz demektir yani olumlu yanından bakmaya calısın sağlıkla olsun tez ve doğru zamanda insallah ♥️

Bende ilk kez bunu eylül ayında yaşadığımı tahmin ediyorum çünkü çok dehset bi ağrıydı hiç kıvrandığımı sancıdan hatırlamam adet oldugumda ama bunada sağlıklı diyolar kimyasal geçirebilirmiş her kadında olabilirmiş yani …

İnşallah tez vakitte kavusursunuz bebişinize eminim en sağlıklı en doğru zamanda bizlerle olacaklar en güzel sekılde… kimisi cok bekler kimisi az herkesin sabrı imtihanı cok farklı bol bol dua edin güzel birşey kimyasalda olsa hamile kalabiliyosunuz demektir yani olumlu yanından bakmaya calısın sağlıkla olsun tez ve doğru zamanda insallah ♥️
Amin canım çok haklısın herşeyin bir zamanı olduğuna çok inanıyorum rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah isteyen herkese❤️

Ayy daha ortada hiçbir şey yok adetime bile 10 gün var ama bu ay olsa ne zaman doğar diye baktım 5 temmuzmuş. Manifest olsun diye yazayım dedim. Hayırlısıyla🙏
Ayy iyi yaptınız bende şimdi vallahi şimdi kapattım google yi doğsa ne zamma doğar diye 14 temmuz gözüküyordu kadınlarkulubunu açtım direkt sizin bu mesajınızı gördüm dilediklerimiz sağlıkla güzellikle gelsin insallah 🙏🏻💖

Merhaba kızlar 2026 haziran annesi olurum sanıyordum regl oldum, baktım temmuz var mı diye varmış ahahah hemen geldim. Ovulasyon kitleri siparişimi verdim takip edip deneyeceğim. 🤓

Merhaba kızlar 2026 haziran annesi olurum sanıyordum regl oldum, baktım temmuz var mı diye varmış ahahah hemen geldim. Ovulasyon kitleri siparişimi verdim takip edip deneyeceğim. 🤓
Hayırlı olsun luna hanımcımm yeni ayınız inslalah bereketli gelsinn ovulasyon kitini nereden temin ediyorsunuz acaba hangi marka ? Güvendiğiniz bie marka varmı 😊

Hayırlı olsun luna hanımcımm yeni ayınız inslalah bereketli gelsinn ovulasyon kitini nereden temin ediyorsunuz acaba hangi marka ? Güvendiğiniz bie marka varmı 😊
İnşallah bu ay istediğimiz mutlu haberleri alırız. Ovulasyon kiti innovita kullandım ben net şekilde pik gösterdi. Trendyoldan 30lusunu aldım 2 tane de gebelik testi geliyor.

İnşallah bu ay istediğimiz mutlu haberleri alırız. Ovulasyon kiti innovita kullandım ben net şekilde pik gösterdi. Trendyoldan 30lusunu aldım 2 tane de gebelik testi geliyor.
İnsallah ya bende daha cok önce inovita kullandım aslında ondan epey memnun kalmıştım gerçekten ama bu ay bir gebenin günlüğü strip paket testini aldım 30 lu olanı bide bunu deneyim dedim ama piki yakalayamadım ya bide saat ve kaçırdığım gün oldu ben galiba simdide silikleşti değerlendirdik ama bakalım hayırlısı hakkımızda size tavsiyem cok düzenli yapmaya gayret edin yani sıvı alımına dikkat edip yine yakalarsınız piki insallah 🙏🏻

Laboquick aldım hepsiburadadan 50li sabah ve akşam yapacak şekilde ilerleyeceğim. İlk hamileliğimde de bu markayı kullanmıştım :)

Back
X