• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 5+1’im şu an. Bugün öğleden sonra keseyi görmeye gideceğim ama birkaç gündür neredeyse hiçbir belirtim yok, stres oldum. Saçmasapan bir de rüya gördüm. Dua edin her şey yolunda olsun lütfen
Kızlar 5+1’im şu an. Bugün öğleden sonra keseyi görmeye gideceğim ama birkaç gündür neredeyse hiçbir belirtim yok, stres oldum. Saçmasapan bir de rüya gördüm. Dua edin her şey yolunda olsun lütfen 🥹
merhabalar ☺️ Bende 5+1 im bugün perşembe günü çağırdı doktorum. Belirtileriniz neler acaba benim kasık ağrım var endişeleniyorum

Kizlar bende kese var yolk kesesi var ama gecen hafta pazartesi embriyo gorundu suan yok diyorlar bu durumu yasayan kurtaj olan var mi

Ya kıyafetten kıyafete bile çok değişiyor bence ben de 62 gittiğim ilk muayeneden sonra 2 hafta önce 65 çıkmıştım, doktor sınıra yaklaştın almaman lazım demişti geçtiğimiz haftasonu 61 çıktım. Kilo konusunda bence gaz problemlerinden dolayı da o şişkinlikle fazla çıkıyoruz zaman zaman.
Umarım şişkinliktir 😬 dediğiniz gibi ilk 3 ay için zaten sınır 3 kilo. Almazsam iyi olur ilerisi açısından 😀

Kizlar bende kese var yolk kesesi var ama gecen hafta pazartesi embriyo gorundu suan yok diyorlar bu durumu yasayan kurtaj olan var mi
Cihazdan cihaza değişiyor olabilir mi kuzum, bi doktor bebeği kocaman görürken başka doktor bebek yok demişyi bana. Karın, vajinal bakmak da değişiyor cihazlar aradı fark da değişiyor. Daha başlarıysa bazı cihazlar o hassaslıkta görmüyor. Bebiş var olabilir başka foktora gittiniz mi

Cihazdan cihaza değişiyor olabilir mi kuzum, bi doktor bebeği kocaman görürken başka doktor bebek yok demişyi bana. Karın, vajinal bakmak da değişiyor cihazlar aradı fark da değişiyor. Daha başlarıysa bazı cihazlar o hassaslıkta görmüyor. Bebiş var olabilir başka foktora gittiniz mi
2 doktor a baktirdim ama gorunmedi

Ben bu hafta sonu kontrolden sonra kan vereceğim, natera da yaptıracağım panaroma full paketi 500 dolardı sanırım
merhaba testi kaçta vereceksiniz benim sat 24 eylül aramız 1 gün sanırım 😊 haftasonu 9. haftaya girmiş oluyorsunuz sanırım 9. haftada yapılıyor muymuş test

merhaba testi kaçta vereceksiniz benim sat 24 eylül aramız 1 gün sanırım 😊 haftasonu 9. haftaya girmiş oluyorsunuz sanırım 9. haftada yapılıyor muymuş test
Geçtiğimiz cumartesi 8+2ydim ama bebiş 8+4dü doktor da haftaya muhtemelen 9+4olacak muayene yapalım kan ver dedi. 9.5 haftada panaroma bakabiliyoruz diyor o yüzden erkenden veriyor olucam galiba 😅

Bence yine de başka bi doktora daha gidin biraz bekleyip, iyi bi perinatoloji doktoru varsa hatta ona gidin. Onların cihazları çok çok daha iyi ve detaylı gösteriyor.
Hem ultrason hrmde vajinal bakildi 2 doktor dz goremedi grcen hafta bugun bakilmisti bebek kese yolk kesesi vsrdi kalp atimi da titresim seklinde denmisti ama bugun kese var yolk kesesi var ama bebek gorunmedi kalp atisi yok

Geçtiğimiz cumartesi 8+2ydim ama bebiş 8+4dü doktor da haftaya muhtemelen 9+4olacak muayene yapalım kan ver dedi. 9.5 haftada panaroma bakabiliyoruz diyor o yüzden erkenden veriyor olucam galiba 😅
ayyy hayırlı olsun ben de nateraya vermek istiyorum 2 hafta sonra pzt günü inşAllah o zaman 10+5 olacağım sanırım 🤲🏻 inşAllah sonuçlarımız çok iyi çıkar sağ salim yavrularımıza kavuşuruz 🌸

Ben 4+6
Bak araştır canım hangisi içine sinerse 🥰

Evet Allahım bize bagıslasın evlatlarımızı 🤲🥰
Bizim gelinde hamile oda 17+1 tam 10 hafta var aramızda böyle yakında olunca güzel oluyor iyi geçiyor 🥰
canımm çok güzel ya vallahi benim arkadaşımda hamile ama aramız bozuldu o benim hamile olduğumu bilmiyor çok üzücü gerçekten bunada şükür

kızlar selam tekrardan,
bugün kendi doktoruma gittim. maalesef bebeğimin iki kalp kapakçığı oluşmuş ve orda gelişimi durmuş, yarın kürtaj olacağım.
doktorum o kadar güzel konuşup o kadar çok içimi rahatlattı ki,
yarın kürtaj için damar yolu açılınca pıhtılaşma testleri için de kan alacaklar, sonucuna göre bakacağız artık.
hepinize çoook güzel bir gebelik süreci diliyorum, anneliğin tadını çıkarın çünkü çok güzel bi his ❤
kendinize çok iyi bakın belki başka topiclerde görüşürüz yine :)
Rabbim tez bakitte güzel haberler almayı nasip eder inşallah vardır bundada bir hayır 🥹🥹🌸 biz hep burdayız balım 🥹

Back
X