• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canımsınız iyi ki varsınız gerçekten 🥹 benim için kolay olmadı
Sizde gerçekten burada olmak iyi hissettiriyor birşeyler paylaşmak 🥰
Eminim olmamıstır hepimizin var böyle yarası dost kazıgı yemeyen yoktur bende cok yedim oyüzden sadece annem var dostum birde abimin eşi fazla samimiyet iyi değil tek dostum dediğim 1 kişi var oda 7 8 senelik arkadasım ama sık görüşmeyiz ozaman daha değerli kıymetli oluyor 🥰

Kızlar merhaba 6+1 deyim kalp atışını ne zaman duyabilirim sizce
Bebeğin gelişimi ultrason kalitesi ve döllenme ye baglı ben 6+1 de gittim bebeği görememiştik sadece belli belirsiz yolk saç vardı 7+1 de gittim bugün hem bebeği hem kalp atisi gördüm duydum cok şükür biraz daha bekle erken gidip sitres olma en erken 6+5 ve sonrası git daha iyi olur

Merhaba, dün başlayan hafif kanama ve ağrı nedeniyle acil kadın doğuma gittim (Türkiye’de yaşamıyorum), 4 saat beklemenin ardından ancak ultrasona girebildim, doktor keseyi gördü ancak bebek henüz yok dedi. Erken olduğu için de olabilir boş gebelikte olabilir dedi ve 10 gün sonraya randevu verdiler. Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum.

Merhaba, dün başlayan hafif kanama ve ağrı nedeniyle acil kadın doğuma gittim (Türkiye’de yaşamıyorum), 4 saat beklemenin ardından ancak ultrasona girebildim, doktor keseyi gördü ancak bebek henüz yok dedi. Erken olduğu için de olabilir boş gebelikte olabilir dedi ve 10 gün sonraya randevu verdiler. Herkese sağlıklı bir süreç diliyorum.
Hangi haftadasınız ve kanama kırmızımı

nerde yaşıyorsun balım büyük gecmis olsun insalllah bir problem cikmaz

nerde yaşıyorsun balım büyük gecmis olsun insalllah bir problem cikmaz
Ben İngiltere’deyim ve burada uzman doktora ulaşmak gerçekten çok zor, bütün süreç ebelerle yürüyormuş. Benim daha önce düşük ve dış gebeliğim olduğu için ultrason yaptılar. Çok saolun.

Back
X