• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çıksa ya ne güzel olur, ben de kız hissediyorum takvimler erkek diyor ama boşverelim onu dimi 😅 şakası bi yana sağlıkla gelsinler ama kız olsa bi sevinçten havalara uçarım o doğru 😂
erkek çocuk isteği bir benim içimde var sanırım, Rabbim sağlıklısını versin tabiki ama bende sevinçten havalara uçarım :))

Ay çıksa ya ne güzel olur, ben de kız hissediyorum takvimler erkek diyor ama boşverelim onu dimi 😅 şakası bi yana sağlıkla gelsinler ama kız olsa bi sevinçten havalara uçarım o doğru 😂
çevremde kime söylesem herkes erkek olcak erkek hissettim diyor oysa benim ağzımdan hep kızım çıkıyor 😂 tek kaldım çevreme karşıı

Benim mide bulantım yok gibi ama ne yesem mideme ağırlık yapıyor ve rahatsızlık hissi oluşuyor bende de. Ağzımda garip bir tat oluyor. Ve çoğunlukla mide yanması yaşıyorum bende. Çok aşırı yorgun hissediyorum dün kolumu kaldıracak halim yoktu. Hayırlısı ile 2. Trimester geçebilseydik😄 bi yandan iş bi yandan ev çocuk tükenmiş hissediyorum zaman zaman. Bugüne de çok şükür tabi🤲

Burda çok yakınırsam beni görmezden gelin çünkü her gün şikayet edebilirim durumumu :( sadece yazmak dökmek istiyorum.
Tükendim artık. Günlerdir bulantı ve kusmadan dolayı evdeyim. Hayat neşem kalmadı. Tek isteğim akşam olsa da uyusam ve hissetmesem...

Burda çok yakınırsam beni görmezden gelin çünkü her gün şikayet edebilirim durumumu :( sadece yazmak dökmek istiyorum.
Tükendim artık. Günlerdir bulantı ve kusmadan dolayı evdeyim. Hayat neşem kalmadı. Tek isteğim akşam olsa da uyusam ve hissetmesem...
Bir çoğumuz aynı durumdayız emin ol ben geçen gün ağlıyordum 7 yaşındaki oğluma sana bakamıyorum beni affet diye. Hepsi geçecek inşallah bebeğini kucağına alacağın günü hayal et. Rabbim herkese şifalar versin bir canı dünyaya getirmek her saniyesiyle gerçekten çok zor Allah hepimize güç kuvvet versin bebişlere de sağlık versin❤️

Kesinlikle bendeeee önceliğimiz sağlık ama kıza çok odaklandım yaaa gönlümüze göre olur inşallah 😂🙏🏼

İyi akşamlar arkadaşlar Allah nasip ederse bende sezeryan doğumdan dolayı büyük ihtimalle temmuz annesi olacam
Bat 26 kasımdı
Size bir sorum olacak doktor size folik asit olarak ne önerdi ne kullanıyorsunuz ilk doktor muannemdi bugün gecikmenin 5. Günü 4+5teyim beta değerim 585

İyi akşamlar arkadaşlar Allah nasip ederse bende sezeryan doğumdan dolayı büyük ihtimalle temmuz annesi olacam
Bat 26 kasımdı
Size bir sorum olacak doktor size folik asit olarak ne önerdi ne kullanıyorsunuz ilk doktor muannemdi bugün gecikmenin 5. Günü 4+5teyim beta değerim 585
Folik asit markası çok önemli mi bilmiyorum bn her paketim bittiğinde ne bulursam onu alıyorum doktor da bi şey demedi şuan folden qf kullanıyorum

Back
X