- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.941
Ben seni adına söyledim seninkini kız hissediyorum yaniBence biz kız istediğimiz için kız hissediyoruz gibi geliyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni adına söyledim seninkini kız hissediyorum yaniBence biz kız istediğimiz için kız hissediyoruz gibi geliyo![]()
Ayy inşallah2 hafta sonra gittiğinizde görürsünüz kesin
Bi tedirgin oldum listeye de bakınca ama inşallah görürümGörürsün kuzum erken değil bence normal![]()
Bizde de aynı şekilde bi de erkek hissedenlere sinir oluyorum sizde de oluyo muçevremde kime söylesem herkes erkek olcak erkek hissettim diyor oysa benim ağzımdan hep kızım çıkıyortek kaldım çevreme karşıı
Haaa ay tamam bak çok mutlu oldum şimdi inşallah kuzucummmmBen seni adına söyledim seninkini kız hissediyorum yani![]()
B12 falan var sanırım benim aldığımda benim doktorum 12. Haftadan önce başka bir vitamin almamı önermediVitamin içeriği olanlar var birde sadece folik asit olanlar diyebiliyorum
Senin ilk çocuğun mu kuzucum allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimizeYani bugün arkadaşım söyledi onunki erkek ilk haftalardan beri beli ağrırmış. Açıkçası benim de belim ağrıyor içten içe bi tık sevindim.Ben erkek olmasını istiyorum tabiki sağlıklı olması en baştaki duamız.
Ay evet eşim mesela erkek hissediyor atışıyoruz onlaBizde de aynı şekilde bi de erkek hissedenlere sinir oluyorum sizde de oluyo mu![]()
Ay bel ağrım kesildi birdenSenin ilk çocuğun mu kuzucum allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize![]()
Benim multivitamin içinde var magnezyum elenatal1 kullanıyorum belki doktorunuz da verir. Maden suyu da günde 1adet içiyorum tavsiye ederimYa kızlar bu arada ben dün gece ağrılarla uyandım sürekli kas çekilmesi yaşıyorum kas ağrısı var, yarın bi doktora uğrayacağım ama yaşayan var mı? Magnezyum desteği alan var mı çok merak ettim
Evet ilk çocuğum olacak inşallah, iki tane düşük kaybım var, daha kalp atışını duymadım bekliyorum sabırsızlıklaSenin ilk çocuğun mu kuzucum allah gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize![]()
Ayy hadi inşallah en kısa zamanda duyarsın canımm kaç haftalıksın senEvet ilk çocuğum olacak inşallah, iki tane düşük kaybım var, daha kalp atışını duymadım bekliyorum sabırsızlıkla
Yok yok seninki kızAy evet eşim mesela erkek hissediyor atışıyoruz onla![]()
12 haftalık olana kadar rahat nefes almak yok bize bende çok tedirginim hele ki doktor ayda bir çağırmaya başlayınca insan meraktan deliriyorEvet ilk çocuğum olacak inşallah, iki tane düşük kaybım var, daha kalp atışını duymadım bekliyorum sabırsızlıkla
3-4 haftaya haber vericem sana beklemede kalYok yok seninki kız![]()
Geçen perşembe gittiğimde 5+2 ölçtü meali sata göre o gün 5+6 ydi. İçini görmedi normal dedi, Reglim 30/31 günde bir oluyor. İki hafta sonra gel dedi betam en son 17.000 di. Yani yine üçüncü kez endişe korku var ama bu sefer başından beri koku hassasiyetim var her şeyin kokusunu alıyorum. Hamile olduğumu duyurmak istemiyorum her şeyin kokusunu söyleyerek insanaların gözüne batacağım diye şey ediyorum hatta. Bulantım da var. Göğüs hassasiyetim son dört gündür var. Bakalım nasip ya tevekkül ediyorum. Erkek istememin sebebi de duygusal olarak bana yakın hissediyorum o yüzde. Eşim de kız istiyorAyy hadi inşallah en kısa zamanda duyarsın canımm kaç haftalıksın sen