• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, ben de 6+2 haftalığım. Yaklaşık 1 ay önce spiralimi çıkarttırdım ve kontrol sonucu da 7 cm miyomumun olduğumu öğrendim. Fakat aynı günün akşamı ya da 1 gun sonra hamile kalmisim. Su ana kadar 5 doktora gittim içimi rahatlatan biri olmadı. Benzer durumda olan var mı?

Canım ben 8.0'ın bir de doktorun verdiğine baktım sadece tek kullanımlık bir antibiyotik gibi bir şey vermiş suda eritilen herhalde bir şey olmaz diye verdi
Canım hic birsey olmaz ben ilk hamileligimde çok kullandım surekli enfeksiyon yaşıyordum. İçini ferah tut. Enfeksiyon cok daha zararlı Allah korusun düşüğe sebep oluyor. Bu tek kullanimliklar hemen işe yariyor

Canım benimde sat 21ekim🥰 hiçbir belirtim yok ne bulantı ne kusma sadece göğüslerimde hassasiyet var ve herşey çok şükür gayet yolunda içini ferah tut, biz bu dönemi şanslı atlatanlardanız🫶🏻
Ayyy çok sevindim her sabah belirti bekliyorum ama yok inşallah böyle kolay ilerler ilk gebeliğim anlamıyorum da 🥰

Merhaba herkese 6+2 deyim herhangi bir sorun yaşamıyorum kasık ağrılarım da geçti ama ben gece uyuyamıyorum ya bi huzursuzlanıyorum bi dalıyorum 4-5 gündür resmen uykusuzum erken saatte de uyuyorum aslında ama var mı böyle bir belirti

Merhaba herkese 6+2 deyim herhangi bir sorun yaşamıyorum kasık ağrılarım da geçti ama ben gece uyuyamıyorum ya bi huzursuzlanıyorum bi dalıyorum 4-5 gündür resmen uykusuzum erken saatte de uyuyorum aslında ama var mı böyle bir belirti
Bende de huzursuzluk var gece ve çok kalkıyorum korku da olmaya başladı normalde olmazdı yebi diye tedirginlikten olabilir mi acaba

Canım bende de idrar yolu enfeksiyonu varmış Bana da suda eritmeli bir ilaç verdi Bir şey olmaz inşallah ya Kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba Şimdi sen öyle yazınca bir tribe girdim ben de 8+0'ım şu an
ilk gittiğimde söylediğimde bol su içip atmaya çalışalım dedi sonra tahlilde de görünce o ilacı bana da verdi 1 şase kullandım iyi geldi. doktorlar zararlı bişey vermezler içiniz rahat olsun.

Benimde 6 küsürdü 75 mg kullanıyordum 3 haftadır 100 mg kullanıyorum 3.19 a düştü daha düşürmek gerekir mi diye emin olamadım
benim doktorum 2,5 altında olması lazım dedi 3.39'du değerim. tiroid ilacını sabah aç karnına almalısınız ve 30-40 dk sonra kahvaltı yapmalısınız en etkili yöntem bu

Benimde 6 küsürdü 75 mg kullanıyordum 3 haftadır 100 mg kullanıyorum 3.19 a düştü daha düşürmek gerekir mi diye emin olamadım
Ben ptesi kan verdim 6,56 çıktı. 25 lik kullanıyordum 50 ye çıkardı doktor ama 2 hafta süre verdi. 2 hafta sonra kan vericem eğer düşüşü beğenmezse 75’e çıkaracağını söyledi

Kızlar 6+3’te karından bakıldığında bebiş çok minik olduğu için kalp atışı göremedik. Vajinal bakıldığındaysa kalp atışı çok net ortadaydı. Makinenin sesi bozuk olduğu için sesini duyamadım ama olsun 🥹 Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama burdakilere sormak istiyorum. Bu haftalarda karından kalp atışı duyan var mıydı?

Kızlar 6+3’te karından bakıldığında bebiş çok minik olduğu için kalp atışı göremedik. Vajinal bakıldığındaysa kalp atışı çok net ortadaydı. Makinenin sesi bozuk olduğu için sesini duyamadım ama olsun 🥹 Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama burdakilere sormak istiyorum. Bu haftalarda karından kalp atışı duyan var mıydı?
Canım ben 6+5te karından duydum ama seninki bir kaç gün geç döllenme olabilir. Vajinalden duyduysan problem yoktur için rahat olsun

Karından olayına takılma kilo vs etkiliyor karından bakılmasını. Bende zayıf olmadığım için ilk gebeliğimde 3 ay vajinal bakıldı bana hiç sorun yaşamadım tüm görüntüler çok netti. Çok ufak diye sesde dinlemedik 3. aya kadar ama hep görüyordum kalp atışını sorun olmuyordu. Yine vajinal bakılıyor bana görüntü çok daha net :) Zaten doktor ucundan bakıyor beni zorlayan bir durum yok. Her seferinde de bir zararı olmadığını açıklıyor bana.

Karından olayına takılma kilo vs etkiliyor karından bakılmasını. Bende zayıf olmadığım için ilk gebeliğimde 3 ay vajinal bakıldı bana hiç sorun yaşamadım tüm görüntüler çok netti. Çok ufak diye sesde dinlemedik 3. aya kadar ama hep görüyordum kalp atışını sorun olmuyordu. Yine vajinal bakılıyor bana görüntü çok daha net :) Zaten doktor ucundan bakıyor beni zorlayan bir durum yok. Her seferinde de bir zararı olmadığını açıklıyor bana.
Ya ne bileyim keseye falan hiç vajinal bakmamıştı. Fazla bi kilom da yok. Bu görünmeyince hemen panik oldum. Vajinal baktırmam diyordum normalde ama hemen baktırdım hiç sorgulamadan. Yeter ki göreyim diye. Gerçekten çok stresli ve zor bir süreçmiş ya Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Back
X