• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bebiş tüp bebekle oldu ve doktorum progestron iğne, Estrofem ve fitil kullanıyorum. Kan sulandırıc iğneyi tüp bebek doktorum keseyi gördükten sonra bıraktırdı ama kendi takibimi yapan doktor kan sulandırıcıya devam et dedi neye göre anlamadım. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı ?
Bende kullanıyorum estrofem hariç progesteron fitil iğne ve oksapar kan sulandirici doğuma kadar kullancam kan sulandırıcı diğerleri 10. Haftada birakcam ama bana doğumdan sonra bile bir ay kullanılacak dedi ki benim bildiğim estrofem pıhtılaşma yapıyor

Benim de alerjik rinitim var ama hiçbir şey çözmüyor öyle tamamen, hava temizleyici baya rahatlatıyor ama yine de bi dolu yani burnun boğazın hissediyosun onu, neremiz şişiyo yine bilmiyorum ama derdi henüz bitmiyor bu hamişliğin 😅
Ben hava nemlendiriciyle hava temizleyici arasında kaldım hangisi daha iyi olur acaba. Burun etim öyle bi şişmiş ki onu ne dizginler bilemedim 😢

Kizlar 6+0da doktora gittim kese 4 kat büyümüş içinde beyazlıklar var oluşuyor dedi ama bebeği goremedi normal mi
Canım bende dün 6+0 da kontrole gittim ultrasonda sadece kese görünüyordu içinde hiçbir şey görünmüyordu alttan muayene olmak istedim o şekilde bebeği ve kalp atışını görmüş olduk

Benim de alerjik rinitim var ama hiçbir şey çözmüyor öyle tamamen, hava temizleyici baya rahatlatıyor ama yine de bi dolu yani burnun boğazın hissediyosun onu, neremiz şişiyo yine bilmiyorum ama derdi henüz bitmiyor bu hamişliğin 😅
Ya benim de öyle sürekli ağzım açık uyuyorum, boğazım kuruyor ve nefes nefese kalıyorum. Hava temizleyici de var. Sinüs rinse ile burnumu temizliyorum ama bir faydası olmadı henüz.

Ya benim de öyle sürekli ağzım açık uyuyorum, boğazım kuruyor ve nefes nefese kalıyorum. Hava temizleyici de var. Sinüs rinse ile burnumu temizliyorum ama bir faydası olmadı henüz.
resmen aynı şeyleri yaşıyoruz. Hayat kalitesi yerlerde resmen. Yarın bi doktora sorucam mutlaka böyle 9 ay zor geçer biraz :)

Aaa paket de mi var yaa, ben de sorayim önümüzdeki hafta. Hadi insallah sonuçlar guzel gelir canım
Ben kızımda 12. haftada yaptırmıştım. Doktor 12. hafta yaptır demişti. Diğer taramalar yapılmadı bunu yaptırıcam diye. 1 haftada çıktı sonuç cinsiyetle beraber. Sonucu bana ve doktoruma yolladılar ama cinsiyeti sadece doktora söylediler. Doktordan da ben bi zarfa yazmasını rica etmiştim parti yapacağımız için oda öyle verdi. Doktorum bana istediği testleri söyledi bide 2 firmadan yetkilerin bilgilerini verdi. Sen hangisini istiyorsan seç diye. Ben Panorama Natera firmasına yaptırmıştım. Hemşire iş yerime kadar gelip kanımı aldı. Aşağıdakilerden biri panorama natera firması diğeri Eurofins firması. Ben Panoramayı seçince doktor benim için Panorama Plus olanı yeterli demişti. Onu yaptırmıştım geçtiğimiz nisanda. Bunlar fikir olsun size. 10. hafta itibari ile galiba yaptırılabiliyor ama doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir size. Fiyatları da pakete göre söylüyorlar. EUR ve USD fiyat veriyorlar. Ödeme yapacağınız güne göre TL karşılığını ödeme yolluyorsunuz.
1764761454382.webp

1764761494781.webp

Bende tüp bebek hastasıyım. bu ilaçlar ve fazlasını kullanıyorum . Geçen pozitifimde kan sulandırıcı kesmiştik ve sorun yaratmıştı. Tabii bilemem kan sulandırıcıdan mı başka bi şeyden mi ama hep şüphe kaldı aklımda şimdi 12 hafta net 36 haftaya kadar vurulabilirix dedi 2 drumda. Kanama alanı yoksa kan sulandırıcının zararı yok dediler bence başka bi dr a daha danışın eger pıhtılaşma testleriniz varsa bi hematolağa başvurun sonuçlarınızla
F fallinlove_ merhaba, bende tüp bebekle hamile kaldım ikiz gebelik. Kanamam oldu ve kanama alanindan kaynakli tüp bebek doktorum degil baska doktorda devam ediyorum bende o da kan sulandırıcıları bıraktırdı progestan attirdi igneye gectik. Ama tekrar başlayabilecegimizi söyledi kanamanın kesilmesine göre. Bana bu konuda hic bir test yapilmadi sadece önlem amaçlı verildi kan sulandırıcılar tüp bebek doktorum tarafından. Suan yaklaşık 3 haftadır kullanmiyorum. Kanamam bu 3 gundur tamamen kesildi. Suana kadar bir sorun yasamadim ama kan pihtilasmanizda bir sorun çıkmışsa testte devam edilmesi gerekiyormuş. Ekstra baska ilaclarda kullaniyorum estrofem prednol gibi bağışıklık baskilayici 10. Haftada birakicaz dedi tup bebek doktorum ilaçları

Kizlar tansiyon sorunu yaşayan var mi. Benim sürekli yükseliyor neden böyle oluyor anlamadım. Bir önlemi varmi bunun acile geliyorum ölçüyor ediyor serum test vs birsey yok diyorlar. Tansiyonumda serumlardan falan sonra düzeliyor gönderiyorlar beni. Böyle birsey yaşayan var mi ne yapmam lazim benim

Hangi cihaz bebeğim gerçekten ihtiyacım var
Philips ac3420/10, nemlendirmesi de iyi filtresi de iyi baya hatta alerjen maddeleri gösteriyor şehrine göre uyku öncesi çalıştırıp odayı hazırlıyosun, daha huzurlu uyku sağlıyor bence. Bende kuruluk olmuyor sadece akıntım bitmiyor ama cihazla azalıyor baya. İleride bebiş de nemsiz kalmaz diye düşünerek almıştık baya oldu kullanıyoruz bize faydası çok oldu 😂

Philips ac3420/10, nemlendirmesi de iyi filtresi de iyi baya hatta alerjen maddeleri gösteriyor şehrine göre uyku öncesi çalıştırıp odayı hazırlıyosun, daha huzurlu uyku sağlıyor bence. Bende kuruluk olmuyor sadece akıntım bitmiyor ama cihazla azalıyor baya. İleride bebiş de nemsiz kalmaz diye düşünerek almıştık baya oldu kullanıyoruz bize faydası çok oldu 😂
Çok sağol canım bakıcam :)

Back
X