• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu benim ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi Beylikdüzü medicana da doğurdum. Bunu da orada aynı doktorla doğurmayı düşünüyorum 🫠 soner bey çok iyi takip etmişti sağolsun
Merhaba ben forumda Medicana aratırken sizi gördüm bende ilk gebelikte Medicana da soner hocaya gitmiştim ama sonra şehir değişikliği yaptım orda doğurmadım şimdi tekrar hamileyim siz hastane şartlarından memnun kaldınız mı doğumda ?

Merhaba kullandığınız şampuan iyi geldi mi acaba benim de dökülmem var 2 aydır ve çok zor bi durumdayım vitaminlerin hiç bi faydası yok :(
Valla durmadı kel kalcam diye korkuyorum, ben birde zaten erkek tipi dökülme başlangıcı demişti doktor hamile kalınca onun ilaçları da kestik özellikle banyoda depresyon yaşamamak mümkün değil

Dün sanırım çok istifra ettim malum istifra sırasında karın kasılıyor, birde üstüne tuvalette zorlandım peçeteye çok minik kıl gbı kan geldi vajinamdan.. Sonra çok az acık pembe........ Sonra idrarım pembeye döndü ama akıntım normal önce korktum ama idrarımın sebebi bulantım geçsin diye fazlaca salamura pembe mor renkli zeytin yemiştim ama çok korktum takipteyim bugün normale döncek mi diye. . Doktor'um bu hafta cumartesi yok, devlete de gitmek istemedim çünkü bu haftalarda kanama diyince hemen alttan bakıyolar ve çok sıra oluyor. . İnşallah bidaha pecetede leke görmem.. İdrarın sebebi bence bu?

Eklentiler

• IMG_20251206_084740.webp
    IMG_20251206_084740.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 3
Back
X