Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu benim ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi Beylikdüzü medicana da doğurdum. Bunu da orada aynı doktorla doğurmayı düşünüyorum soner bey çok iyi takip etmişti sağolsun
Merhaba ben forumda Medicana aratırken sizi gördüm bende ilk gebelikte Medicana da soner hocaya gitmiştim ama sonra şehir değişikliği yaptım orda doğurmadım şimdi tekrar hamileyim siz hastane şartlarından memnun kaldınız mı doğumda ?
Valla durmadı kel kalcam diye korkuyorum, ben birde zaten erkek tipi dökülme başlangıcı demişti doktor hamile kalınca onun ilaçları da kestik özellikle banyoda depresyon yaşamamak mümkün değil
Dün sanırım çok istifra ettim malum istifra sırasında karın kasılıyor, birde üstüne tuvalette zorlandım peçeteye çok minik kıl gbı kan geldi vajinamdan.. Sonra çok az acık pembe........ Sonra idrarım pembeye döndü ama akıntım normal önce korktum ama idrarımın sebebi bulantım geçsin diye fazlaca salamura pembe mor renkli zeytin yemiştim ama çok korktum takipteyim bugün normale döncek mi diye. . Doktor'um bu hafta cumartesi yok, devlete de gitmek istemedim çünkü bu haftalarda kanama diyince hemen alttan bakıyolar ve çok sıra oluyor. . İnşallah bidaha pecetede leke görmem.. İdrarın sebebi bence bu?