Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Ben çok kararsız bir insanım
Bence çocuklar ismiyle geliyor. Biz oğlumda iki isim dedik, eşim bir ismi kesin koydu, ben ona uyacak isim aradım aylarca. Bulduk, çikolatalarına bile o isim basılacaktı, siparişler verildi. Sonra bir akşam çiğköfte yerken aniden iki ismi de değiştirdik, hem de aklımızda hiç olmayan iki isimle, yan yana uyumlu mu diye bile kafa yormadık çünkü doğuma 1 hafta vardı ve ismi o gece karar verdiğimiz isimler oldu Doğduktan sonra hala dilim eski isme gidiyordu, karıştırıyordum Zamanla alıştım..

Aaaa Dur kız, belki bizimki gibi olur

hadi gözün aydın, Hürrem olacağız. bu oğlanlara da kız lazım ya erkek senesi oldu

Ben sürekli cinsiyet tahmini yanlış çıkanların sayfalarını okuyordum burada Benim de yarın kontrolüm var kendi doktorumda, bakalım o ne diyecek cinsiyete
16.haftadada yanılma olmaz artık yahu instadaki kadın sende tutturdu bende tutmadı

Ayyy bir prens daha aramıza katılıyor desene valla haziran ayı erkek ayıymış

Bana da 12.hafta detaylı ultrasonunda böbrekleri göremediği için perinatoloğum alttan baktı. Hiç bi riski yok istemezsen bakmayalım dedi ama ben böbrek muayenesini merak ettiğimden okey dedim gerçekten her şey çok daha belirgin oluyor minnoşlar zıplayıp duruyor ya

Öyle bir anlattın ki, normalde kadınlar bundan kaçar ama benim doktora gidip bunu rica edesim geldi

Kızlar 12. Haftadan selam doktordan geliyorum cinsiyet söylemedi tahminleri alabilir miyim
Fotonun birinde kız diğerinde erkek gibi duruyor aşırı kafam karıştı
Bence bu bebek kız, hayırlısı olsun

16 haftamdayım daha hiç vitamin kullanmadım.13. Haftada yazmıştı ama mide bulantısından dolayı yutamıyorum Allah’a emanet gidiyoruz bebeğimle

Bu arada maşaAllah gerçekten erkek patlaması var Mart bebelerinde sağlıkla gelsinler kız haberi kolay kolay gelmeyecek gibi duruyor

`