Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    32
peki neden 3. ayında kan sulandırıcı verdi bununla ilgili bir sebep söyledi mi doktorun

Özellikle sormadım sebebini ama araştırınca düşük ihtimalini azaltmak için olduğunu görüyorum.

Yapay zeka da şunu diyor:
İkiz Gebelikte Kan Sulandırıcı Kullanılma Nedenleri

Preeklampsi (Gebelik Zehirlenmesi) Riskini Azaltmak: İkiz gebelikler, tekiz gebeliklere göre preeklampsi açısından daha yüksek risk taşır. Dünya genelindeki kadın doğum kılavuzları, ikiz gebeliği olan tüm anne adaylarına preeklampsiyi önlemek amacıyla 12. ila 16. haftalar arasında düşük doz aspirin (kan sulandırıcı) başlanmasını önerir.

Gizli Pıhtılaşma Eğilimi: Doktorunuz rutin gebelik öncesi veya erken gebelik kan tahlillerinizde pıhtılaşmaya eğilim (trombofili) görmüş olabilir.

Damar İçi Basıncı Dengede Tutmak: İkiz gebelikte vücudun kan hacmi çok daha fazla artar. Kan sulandırıcılar plasentaya (bebeklerin eşine) giden kan akışını rahatlatarak bebeklerin daha iyi beslenmesine yardımcı olur.

Canım bir saat kalmış. Sen rahat oy sakin ol. İnşallah hakkın neyse onu verirler puan olarak. He mülakatıydı bu? Sende klavye sınavına hazırlanıyorum. 🥺
Canım yeni çıktım bir kaç aşamalı bi sınavdı sözlü ve uygulamalı antrenörlük sınavı

Hoşgeldin ben 10.haftada yaşadım lekelenme şeklinde 2 hafta sürdü
10. Haftada yoğun kanama oldu bende bebek sağlıklıydı ama 4 cm kanama alanı vardı şuan 17. Haftadayım ama 3.5 cm hala var ara ara sancım oluyor kanama çok nadir kahverengi oluyor leke şeklinde umarım bende iyileşirim bir an önce

Özellikle sormadım sebebini ama araştırınca düşük ihtimalini azaltmak için olduğunu görüyorum.

Yapay zeka da şunu diyor:
İkiz Gebelikte Kan Sulandırıcı Kullanılma Nedenleri

Preeklampsi (Gebelik Zehirlenmesi) Riskini Azaltmak: İkiz gebelikler, tekiz gebeliklere göre preeklampsi açısından daha yüksek risk taşır. Dünya genelindeki kadın doğum kılavuzları, ikiz gebeliği olan tüm anne adaylarına preeklampsiyi önlemek amacıyla 12. ila 16. haftalar arasında düşük doz aspirin (kan sulandırıcı) başlanmasını önerir.

Gizli Pıhtılaşma Eğilimi: Doktorunuz rutin gebelik öncesi veya erken gebelik kan tahlillerinizde pıhtılaşmaya eğilim (trombofili) görmüş olabilir.

Damar İçi Basıncı Dengede Tutmak: İkiz gebelikte vücudun kan hacmi çok daha fazla artar. Kan sulandırıcılar plasentaya (bebeklerin eşine) giden kan akışını rahatlatarak bebeklerin daha iyi beslenmesine yardımcı olur.
Benim ilk gebeliğim sıkıntım yok pıhtılaşma sorunum da yok. Fakat kap rahatsızlığım var ben de ecopırın kullanıyorum. 9. Aya kadar kullan dedı doktorum. Önlem amaçlı verdı sanırım

@CipisS herkese merhaba güzel hamişler canlarım ikili test riskli demişti chatgpt doktora gittim şansıma sevmediğim doktor yoktu 🤭🫣bende başka bir doktora muayene oldum düşük riskli çıktı çok şükür ikili tarama temiz geldi🤲 cinsiyet sordum tahminim var ama kesinleşmeden söylemem dedi cihazlar çok eski dedi ben göz yanılsaması değilse bende erkek olarak gördüm ama gördüğüm şey Kordon'da olabilir 🤭 😂neyse sağlıklı ya en azından o bile yeter ama 20. Haftadan sonra kendi istediğim doktora gideceğim özele orda kendimi daha iyi hissedeceğim
Hadi gözün aydın 😁 sevindim sıkıntı olmadığına. Deteylıda kesinleşir
Canım benim 4. Bir haftadır hissediyorum ilk kızımda 19 da ikinci de de 17 gibi hissetmiştim. Yani daha vakti var bence içini ferah tut. Ayrıca karında yağ dokusu da fazlaysa daha geç hissedebilirsin
Kız yok ben çok zayıfım. Sanmıyorum yağ yoktur 🤣
Şimdi çıktım Miyomlarım çok büyük bunları zaten biliyordum eğer ki ileride çok büyük bana bir sıkıntı yaratacak olursa bu bir ihtimaller arasında hamilelik ortasında ameliyat edilip o milyonlar alınabilirmiş böyle bir durum gerekebilirmiş ama inşallah gerekmez dedi istirahat ve dinlenmeye devam dedi iki hafta sonra ayrıntı ultrason için cagırdı
Evet bende bir yerde okımuştum. Böyle durumlarda hemile iken ameliyat olunuyormuş. İnşallah sağlıkla ilerlesin canım sıkıntısız.
Valla ameliyattan korkuyorum şu an normal isyiyor gibiyim ama galiba son haftalarda karar vermiş olurum 😍 sen nasıl istiyorsun ? Yok bana Folden QM vermişti 13. Haftada başka bir şey vermedi galiba bu hafta yeniden gideceğim böbrek ve bacak ağrılarım var çok şiddetli
Bende normal istiyorum ama ilki sezeryan olduğu için bunuda sezeryan diyorlar bilmiyorum. Kız benimde böbrek ağrım var. Normal sanıyordum
İlk gebelik mi bu? İlkinde ben 21.haftada anca hissetmeye başlamıştım ya hep içimde korku oluşuyordu. Bu ikinci bunda da 14-16.haftalarda hissedersin yazıyor her yerde😅 bi kırpışma olsa yeter de olmuyor daha 😅
Yok ikinci ama daha ses yok bakalım Ş. 🤣
Canım yeni çıktım bir kaç aşamalı bi sınavdı sözlü ve uygulamalı antrenörlük sınavı
Hadi hayırlısı olsun canım. Hasıl geçti?
Canım beni de ekler misin tabloya daha önce de erkeğe benziyor dediler bugün kesinleşti erkek olduğu ☺️
Hayırlı olsun Canım alttaki bilgileri verir misin? ☺️
Kalp haftası:
Kese haftası:
Sat:
Tahmini doğum:

Evet bende bir yerde okımuştum. Böyle durumlarda hemile iken ameliyat olunuyormuş. İnşallah sağlıkla ilerlesin canım sıkıntısız.

Bende normal istiyorum ama ilki sezeryan olduğu için bunuda sezeryan diyorlar bilmiyorum. Kız benimde böbrek ağrım var. Normal sanıyordum

Kalp haftası:
Kese haftası:
Sat:
Tahmini doğum:
3. Çocuk
Kalp kese haftası bilmiyorum zira 3 aylıkken öğrendim hamile olduğumu 🤣
Sat:2 Haziran
Tahmini doğum: 7 Mart

Gerçekten hamile kalanların çoğu neden erkek 😱

Maşallah, torunlarımızın saçlarını öreriz inşallah 🤓

Cuma günü gideceğim, bakalım beni neler bekliyor.
Aynrn kısmet toruna artık😀😀 hadi inş güzel haberler al canım

Kalp haftası:
Kese haftası:
Sat:
Tahmini doğum:
Amin canım. İnş

Bende 168, 50 kiloydum ikincide 17 de hissettim yani yine normal geç değil canım 🤭 sende 16 sın galiba eli kulağındadır hissedersin en kısa zamanda 🌸

Güzel anne adayları ❣️ Herkesin hamilelik süreci güzel geçsin ve sağlıkla bebeklerimiz almak nasip olsun inşaAllah 🤲🏻

Doktor 3.ayımda kan sulandırıcı verdi (ikiz bebek) ve ishal gibi oldum. (Yan etkisinde ishal yazıyor) Dün ilk defa kullandım bugün tüm gündür uzanıyorum halim yok, başka kan sulandırıcı kullanan var mı ?

İlacın etkisi de olduğunu düşünüyorum. Kullanmaya devam ettikçe alışır mı bünye acaba ?
Ben kullanıyorum canım pıhtı geçmişim var ciğere attı evet ishal yapıyor

Kalp haftası:
Kese haftası:
Sat:
Tahmini doğum:
Ay bilmiyorum 3 haftadır bacak ağrılarım oluyordu 2 kere acile gittim o kadar çok ağrım vardı dünden beri sol böbrek ağrısı başladı kalçam ağrıyor çıkmış gibi bacağım ağrıyor. Diyorum habi balayı ayıydı bu ben baya baya ağrılarla uğraşıyorum :)

Oh maşallah oğlanlar artışa geçmiş hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler paşalar 😍😍😍

12+3 cinsiyet tahmini edebilecek olan var mı?

1000152606.webp

Eklentiler

• 1000152606.webp
    1000152606.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 0
Back
X