- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
Çok gergin bir süreç. Seni çok iyi anlıyorum.Merhaba son adet tarihim 4 ağustos
Beklenen âdet tarihim 1 Eylül
2 eylülde kan vardım 214
4 eylülde kan verdim 585
9 Eylül çarşamba doktora gittim sadece 5,5 mm gebelik kesesi göründü bir sorun yok dedi 1 hafta sonra gel kesenin büyümesine daha sonraki haftada kalp atışına bakarız dedi.
Ben şimdi yarın kontrole gideceğim ama korkuyorum kasık bel ağrısı vs hafifledi. İlki kimyasal olunca ben aşırı tedirginim bi belirti olmayınca sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum.
Çok teşekkür ederim Sat 7 ağustos sen gittin miYaa cok sevindmm canmm hayırlı olsunkacıncı haftadasııınn
Allah mükafattan önce insanın sabrını test edermiş ve en hayırlısını bilen de o. Gönlünüzü ferah tutun. Korkularınız elbette olacak içimizde insan büyütüyoruz neticede. Ama her sabrın sonunda bir müjde var. İnşallah bebişini sağ salim alacaksınız kucağınızaHiç bir sorunum yok iken 2 gebeliğim de 9 haftayı bulmadan kalbi durdur.
Bugün de kirmizimsi akıntıdan sebep az önce kontrole gittim çok şükür sıkıntı yok.
6+2 benim kalp atisini duydum, gelişimde sorun yok.
Allah tan mı, gelişim hatalarından sebep mi kayip oluyor
Hala kendimi hamile olarak göremiyorum… bu korku da bende kaldı sanırım.
Onun için diyorum allah im hepimiz için hayırlısını versin.
Benim de iki gün öncesine kadar sağ kasığımda feci bir ağrı vardı ve dış gebelikten şüphelenmiştim. Çarşamba günü doktor muayenesinde kesemizi gördük. Bir sorun çıkmayacak Allah’ın izniyle sizde deMerhaba son adet tarihim 4 ağustos
2 eylülde kan vardım 214
4 eylülde kan verdim 585
9 Eylül çarşamba doktora gittim sadece 5,5 mm gebelik kesesi göründü bir sorun yok dedi 1 hafta sonra gel kesenin büyümesine daha sonraki haftada kalp atışına bakarız dedi.
Ben şimdi yarın kontrole gideceğim ama korkuyorum kasık bel ağrısı vs hafifledi. İlki kimyasal olunca ben aşırı tedirginim bi belirti olmayınca sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum.
Teşekkür ederimAllah mükafattan önce insanın sabrını test edermiş ve en hayırlısını bilen de o. Gönlünüzü ferah tutun. Korkularınız elbette olacak içimizde insan büyütüyoruz neticede. Ama her sabrın sonunda bir müjde var. İnşallah bebişini sağ salim alacaksınız kucağınıza
Canım ben cumarteei gitmistm sat 10 agustos benmde. Smdi pazartesi kalp atısı icn gidicem insallahÇok teşekkür ederim Sat 7 ağustos sen gittin mi
Doktora gitsen iyi olur önlem al enazından progestan verir ihmal etmemerhaba , bende 15 eylül de kan vermiştim 130 cıktı bugün de vereceğim ama bugün kanamam oldu normal mi biraz korktum da
Kan sonucunuzun en doğrusunu söylermerhaba , bende 15 eylül de kan vermiştim 130 cıktı bugün de vereceğim ama bugün kanamam oldu normal mi biraz korktum da
Ne güzel ya maşallah.benimde 6.haftam acaba diyorum ikiz sonradan çıkabilir mi bugün tek kese göründü ama6.haftadayim evet ailemde ikiz çokça var bugün saydım hatta 8 ikiz var2si baba tarafi gerisi anne tarafi hatta ikiz teyzem var
Evet ama kimyasal ayrı bi durum suan gebelik var kese var. O konuda endise etmeyin. Valla benmde cok kasıgım belim ağrıyordu bugüne kadar bugüb daha hafif hafif gibi endiseleniym mi kız aklıma kırt düsürdünMerhaba son adet tarihim 4 ağustos
2 eylülde kan vardım 214
4 eylülde kan verdim 585
Çok teşekkür ediyorum sağ salim kucağımıza almak nasip olsunBenim de iki gün öncesine kadar sağ kasığımda feci bir ağrı vardı ve dış gebelikten şüphelenmiştim. Çarşamba günü doktor muayenesinde kesemizi gördük. Bir sorun çıkmayacak Allah’ın izniyle sizde de
Ben paranoyak oldum siz bana bakmayınEvet ama kimyasal ayrı bi durum suan gebelik var kese var. O konuda endise etmeyin. Valla benmde cok kasıgım belim ağrıyordu bugüne kadar bugüb daha hafif hafif gibi endiseleniym mi kız aklıma kırt düsürdün5+3 üz
Ben paranoyak oldum siz bana bakmayınsakın o kurt gitsin
Kız sana diyorm ama bende öyleym inan 2.bebegm kızım var 5 bucuk yasında. Agrım olunca diyorm rahm büyüyor herşey normal yolunda büyüdkce ağrı oluyo dmeekki güzel ilerliyor falan ağrı kesilince diyorm niye ağrı gittiki simdi gögüslermi falan kontrol ediyorm analık delilik gerçekten paranoyak oldukBen paranoyak oldum siz bana bakmayınsakın o kurt gitsin
Ayyyy Allah bağışlasınKız sana diyorm ama bende öyleym inan 2.bebegm kızım var 5 bucuk yasında. Agrım olunca diyorm rahm büyüyor herşey normal yolunda büyüdkce ağrı oluyo dmeekki güzel ilerliyor falan ağrı kesilince diyorm niye ağrı gittiki simdi gögüslermi falan kontrol ediyorm analık delilik gerçekten paranoyak olduk
Kız sana diyorm ama bende öyleym inan 2.bebegm kızım var 5 bucuk yasında. Agrım olunca diyorm rahm büyüyor herşey normal yolunda büyüdkce ağrı oluyo dmeekki güzel ilerliyor falan ağrı kesilince diyorm niye ağrı gittiki simdi gögüslermi falan kontrol ediyorm analık delilik gerçekten paranoyak olduk
Ay durun durunAyyyy Allah bağışlasınTam olarak yaşadıklarımı özetlediniz öyle valla her saniye kendimi kontrol ediyorum
Hastaneye yakın ev bakma fikirleri çık aklımdanAy durun durundaha yalancı sancılar var , tekmeler var
Hayırlı olsun öncelikleCanım ben cumarteei gitmistm sat 10 agustos benmde. Smdi pazartesi kalp atısı icn gidicem insallah