Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Benim 4-6 da karından baktı ama ileride gözüküyordu belki ondan görünmüstür. Kalp atısı icin pazartesi gel dedi. Benm regl ve yumurtlama cok düzenlidir 21 agustos iliskş olmustu 23 agustos yumurtlama olmstu o ara kaldım.

Benim 4-6 da karından baktı ama ileride gözüküyordu belki ondan görünmüstür. Kalp atısı icin pazartesi gel dedi. Benm regl ve yumurtlama cok düzenlidir 21 agustos iliskş olmustu 23 agustos yumurtlama olmstu o ara kaldım. Bek

Hanımlar, bir sorum olacak, İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe bölgesinde gittiğiniz memnun kaldığınız kadın doğumcu var mı ? Devlet/özel farketmez. MedicalPark ta doğum yapmıştım ama Dr um ayrılmış hastaneden.

nasılsınız kızlar. 4+6 oldum bende bugün çok miniğiz daha
12 eylül 60.5
14 eylül 212
17 eylül 711 beta değerlerim
chatgbt,gemini arkadaşım oldu bu yolda

Doktor ayın 21 inde gel keseyi görelim dedi, ama kalp atışı o zaman duyulmaz diye tahmin ediyorum sizce o zaman keseyi görmeye gideyim mi yoksa 1. hafta daha bekleyip kalp atışı ve kese için mi gideyim ne yapayım

Kızlar gebelikte yaşanan göğüs ve göğüs ucu hassasiyeti icin de göğüs kremleri işe yarar mı? Yoksa o kremler emzirirken kullanmak icin mi? Bugün cok göğüs agrısı ve şişkinlik ile uyandım. Bir de bulantım 4 gün var 3 gün yok değişik bi gidiyyy bi geliyyy

doktor gel dediği halde biz 1 hafta bekle dersek gitmeyecek misin Ben googledan bakıyorum ne ne zaman gözükürrse onun max haftasında gidiyorum cünkü göremeyip beklemek beni strese daha cok sokuyor. İlk kontrole 5+5te gittim kese için SAT ile uyumluydu gözüktü. Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım? Beta 711 2-3 gün sonra 1400 21 eylülde 3000 olacagı varsayımıyla 3000-5000 arası karından rahat gözükür yazdığı için 2 gün geç giderdim.

göremeyip beklemek beni de strese sokuyor ya
kalp atışı ortalama kaçıncı haftalarda çıkıyor peki? çok yeni bi anneyim bilgi sıfırfşsdkşfksdf

kalp atışı ortalama kaçıncı haftalarda çıkıyor peki? çok yeni bi anneyim bilgi sıfırfşsdkşfksdf
Benim de 2. gebelik ama ilk bebek olacak. Kalp atışı için 7+5e aldım randevu. Sat ile uyumluysa karın ultrasonunda 6,5-7 arası yazıyordu ben yine garanti olsun 7yi geçeyim dedim. Yapay zekaya kendi bilgilerimi verip ilerliyorum valla. Dr Burak hazine var instagramda daha cok yeni bir reels paylaştı hangi hafta ne olur diye genel olarak öğrenmek için güzel bir video :)

yaa burak hazine de kendi doktorumun arkadaşı aynı hastanedeler :) ikisi arasında kalmıştım burak beyden biraz çekindim ben çok pimpirikliyim belki laf eder falan diye takibe alayım bari.
kendi doktoruma da yazıcam bakalım ne dicek çok teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin kalplerini duyalım minik aşklarımızın

O kremler çatlak ve tahrişe çok iyi geliyor, emzirirken kurtarıcı bence ilk alınması gereken şey Gebelik son zamanları hariç rahimi uyarma ihtimalinden dolayı önermiyorlar diye biliyorum.

O kremler çatlak ve tahrişe çok iyi geliyor, emzirirken kurtarıcı bence ilk alınması gereken şey Gebelik son zamanları hariç rahimi uyarma ihtimalinden dolayı önermiyorlar diye biliyorum.
Yaa öyle mi bugün dayanamayıp sürdüm iyi ki sormuşum . E o zaman suan göğüs ağrısı olunca ne yapcaz uçları falan soğuk bişey mi tutcaz

6+0 da gittim kalp titreşimleri vardı ama ses yoktu, 6+2 de gitmek zorunda kalmıştım kalp atisini duydum.

Hep merak ediyordum Burak beye kimler gidiyor
niye ya instagramda çok esprili duruyor ben İstanbul’da yaşasaydım ona giderim kesin

Yaa öyle mi bugün dayanamayıp sürdüm iyi ki sormuşum . E o zaman suan göğüs ağrısı olunca ne yapcaz uçları falan soğuk bişey mi tutcaz
Soğuk belki iyi gelir ama çok da yapılacak bir şey yok maalesef ben emziriyorum şuan bilmiyorum belki ondan dolayı pek hassasiyetim yok bu sefer

Hep merak ediyordum Burak beye kimler gidiyor

niye ya instagramda çok esprili duruyor ben İstanbul’da yaşasaydım ona giderim kesin
evet esprili duruyor ama ne biliyim ben biraz çekindim çağlar çetine gidiyorum ben liv'de o da. kendisi her soruma haftasonu akşam gece dinlemeden cevap veriyor o yüzden çok çok iyi

kızlarr bende solgar folat aldım iyi diye gördüm bilginiz varmı kullanan varmı ya da aktif form öneriliyordu gebelikte doktora da soramadım

Merhaba, benim de SAT 3 Ağustos.
6+4 filanım herhalde, gebeliğin test ile öğrendim daha ne kan verdim ne doktora gittim pazartesi ben de kalp atışını falan duyarım diye nasip olursa randevu aldım ikinci hamileliğim beş yaşında bir oğlum var tüm yarışmacılara başarılar diliyorum :)) Malesef mide bulantıları ve az yeme durumları başladı inşallah çabuk geçer. Herkese sorunsuz hamilelik ve doğum diliyorum

Maşallah diyelimm , isteyen, bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır inş. Keseyi görmüş ve kalp atışlarını da duymuş olmamıza rağmen hala daha hamile değilim gibi çok acayipp. Bulantı, kusma, yorgunluk vs. de olmadığı için arada kendime "sen hamilesin kendine gel" demek zorunda kalıyorum

Arkadaşlar mide bulantısı için öneriniz var mı 4 gündür çok fenayım hiçbir şey yiyemiyorum

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 5+1
Sayın 13 Ağustos

`