Benim 4-6 da karından baktı ama ileride gözüküyordu belki ondan görünmüstür. Kalp atısı icin pazartesi gel dedi. Benm regl ve yumurtlama cok düzenlidir 21 agustos iliskş olmustu 23 agustos yumurtlama olmstu o ara kaldım.Hayırlı olsun önceliklebenim de sat 10 Ağustos. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için beta takibine çok erken başladık. 4+6’da vajinal ultrasonda kese gözüktü çok şükür. Kalp atışı için haftaya perşembe gününe randevu aldım. Pazartesi gözükür mü erken mi bilemedim haber verir misiniz
Benim 4-6 da karından baktı ama ileride gözüküyordu belki ondan görünmüstür. Kalp atısı icin pazartesi gel dedi. Benm regl ve yumurtlama cok düzenlidir 21 agustos iliskş olmustu 23 agustos yumurtlama olmstu o ara kaldım. BekHayırlı olsun önceliklebenim de sat 10 Ağustos. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için beta takibine çok erken başladık. 4+6’da vajinal ultrasonda kese gözüktü çok şükür. Kalp atışı için haftaya perşembe gününe randevu aldım. Pazartesi gözükür mü erken mi bilemedim haber verir misiniz
doktor gel dediği halde biz 1 hafta bekle dersek gitmeyecek misinnasılsınız kızlar. 4+6 oldum bende bugün çok miniğiz daha
12 eylül 60.5
14 eylül 212
17 eylül 711 beta değerlerim
chatgbt,gemini arkadaşım oldu bu yolda
Doktor ayın 21 inde gel keseyi görelim dedi, ama kalp atışı o zaman duyulmaz diye tahmin ediyorum sizce o zaman keseyi görmeye gideyim mi yoksa 1. hafta daha bekleyip kalp atışı ve kese için mi gideyim ne yapayım
göremeyip beklemek beni de strese sokuyor yadoktor gel dediği halde biz 1 hafta bekle dersek gitmeyecek misinBen googledan bakıyorum ne ne zaman gözükürrse onun max haftasında gidiyorum cünkü göremeyip beklemek beni strese daha cok sokuyor. İlk kontrole 5+5te gittim kese için SAT ile uyumluydu gözüktü. Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım? Beta 711 2-3 gün sonra 1400 21 eylülde 3000 olacagı varsayımıyla 3000-5000 arası karından rahat gözükür yazdığı için 2 gün geç giderdim.
Benim de 2. gebelik ama ilk bebek olacak. Kalp atışı için 7+5e aldım randevu. Sat ile uyumluysa karın ultrasonunda 6,5-7 arası yazıyordu ben yine garanti olsun 7yi geçeyim dedim. Yapay zekaya kendi bilgilerimi verip ilerliyorum valla. Dr Burak hazine var instagramda daha cok yeni bir reels paylaştı hangi hafta ne olur diye genel olarak öğrenmek için güzel bir video :)göremeyip beklemek beni de strese sokuyor ya
kalp atışı ortalama kaçıncı haftalarda çıkıyor peki? çok yeni bi anneyim bilgi sıfırfşsdkşfksdf
yaa burak hazine de kendi doktorumun arkadaşı aynı hastanedeler :) ikisi arasında kalmıştım burak beyden biraz çekindim ben çok pimpirikliyim belki laf eder falan diye takibe alayım bari.Benim de 2. gebelik ama ilk bebek olacak. Kalp atışı için 7+5e aldım randevu. Sat ile uyumluysa karın ultrasonunda 6,5-7 arası yazıyordu ben yine garanti olsun 7yi geçeyim dedim. Yapay zekaya kendi bilgilerimi verip ilerliyorum valla. Dr Burak hazine var instagramda daha cok yeni bir reels paylaştı hangi hafta ne olur diye genel olarak öğrenmek için güzel bir video :)
O kremler çatlak ve tahrişe çok iyi geliyor, emzirirken kurtarıcı bence ilk alınması gereken şeyKızlar gebelikte yaşanan göğüs ve göğüs ucu hassasiyeti icin de göğüs kremleri işe yarar mı? Yoksa o kremler emzirirken kullanmak icin mi? Bugün cok göğüs agrısı ve şişkinlik ile uyandım. Bir de bulantım 4 gün var 3 gün yok değişik bi gidiyyy bi geliyyy
Yaa öyle mi bugün dayanamayıp sürdüm iyi ki sormuşum . E o zaman suan göğüs ağrısı olunca ne yapcaz uçları falan soğuk bişey mi tutcazO kremler çatlak ve tahrişe çok iyi geliyor, emzirirken kurtarıcı bence ilk alınması gereken şeyGebelik son zamanları hariç rahimi uyarma ihtimalinden dolayı önermiyorlar diye biliyorum.
6+0 da gittim kalp titreşimleri vardı ama ses yoktu, 6+2 de gitmek zorunda kalmıştım kalp atisini duydum.göremeyip beklemek beni de strese sokuyor ya
kalp atışı ortalama kaçıncı haftalarda çıkıyor peki? çok yeni bi anneyim bilgi sıfırfşsdkşfksdf
Hep merak ediyordum Burak beye kimler gidiyoryaa burak hazine de kendi doktorumun arkadaşı aynı hastanedeler :) ikisi arasında kalmıştım burak beyden biraz çekindim ben çok pimpirikliyim belki laf eder falan diye takibe alayım bari.
kendi doktoruma da yazıcam bakalım ne dicek çok teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin kalplerini duyalım minik aşklarımızın
niye ya instagramda çok esprili duruyor ben İstanbul’da yaşasaydım ona giderim kesinyaa burak hazine de kendi doktorumun arkadaşı aynı hastanedeler :) ikisi arasında kalmıştım burak beyden biraz çekindim ben çok pimpirikliyim belki laf eder falan diye takibe alayım bari.
kendi doktoruma da yazıcam bakalım ne dicek çok teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin kalplerini duyalım minik aşklarımızın
Soğuk belki iyi gelir ama çok da yapılacak bir şey yok maalesefYaa öyle mi bugün dayanamayıp sürdüm iyi ki sormuşum . E o zaman suan göğüs ağrısı olunca ne yapcaz uçları falan soğuk bişey mi tutcaz
evet esprili duruyor ama ne biliyim ben biraz çekindim çağlar çetine gidiyorum ben liv'de o da. kendisi her soruma haftasonu akşam gece dinlemeden cevap veriyor o yüzden çok çok iyiHep merak ediyordum Burak beye kimler gidiyor
niye ya instagramda çok esprili duruyor ben İstanbul’da yaşasaydım ona giderim kesin
Maşallah diyelimmÖyleymişBugün keseyi görebildik değerlerimiz 2609’a çıkmış. Gayet sağlıklı ilerliyormuşuz çok şükür. Başta bu süreç beni çok gerdi itiraf etmeliyim. Varlığını kabul etmekte zorlandım da keseyi görmek bile bir garip hissettirdi bugün anne oluyoruz kızlar