Ben kadın doğumun yazdığı reçeteli , folik asit kullanıyorum. Bunun hakkında bilgim yok ama Chatgpt de böyle diyorkızlarr bende solgar folat aldım iyi diye gördüm bilginiz varmı kullanan varmı ya da aktif form öneriliyordu gebelikte doktora da soramadım
Maşallahhh bende de bulantı kusma hiç yok. Kasık, bel ağrılarım ve arada bir yorgunluk çöktürüyor normalde inanılmaz kuduruk ve hareketli biriyimdir hiç alışık değilim o yüzdenMaşallah diyelimm, isteyen, bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır inş. Keseyi görmüş ve kalp atışlarını da duymuş olmamıza rağmen hala daha hamile değilim gibi çok acayipp. Bulantı, kusma, yorgunluk vs. de olmadığı için arada kendime "sen hamilesin kendine gel" demek zorunda kalıyorum
Arkadaşlar mide bulantısı için öneriniz var mı 4 gündür çok fenayım hiçbir şey yiyemiyorum
Canım aynı durumdan muzdariptim su bile içemiyordum doktoruma yazdım ilaç alıyorum 3 gündür gebelikte kullanımı olan. Prifemyn Dr veya Prilam Dr kullanmamı söyledi günde 1 adet. Doktoruna danışıp kullanabilirsin onun dışında ben de hiçbir şey işe yaramadı çubuk kraker vb hepsini denedim maalesef yok.Arkadaşlar mide bulantısı için öneriniz var mı 4 gündür çok fenayım hiçbir şey yiyemiyorum
Ben hayatımda böyle bişey görmedim mutfağa değil girmek önünden geçemiyorum. İnşallah sizin böyle olmaz.6+2deyimayy kaçıncı haftadasınntuzlu şeyler yeemk iyi geliyor mu bende henüz yok başındayım zaten ama
Az önce prilamı aldım doktor yatmadan önce 2 tane iç dedi inşallah işe yararCanım aynı durumdan muzdariptim su bile içemiyordum doktoruma yazdım ilaç alıyorum 3 gündür gebelikte kullanımı olan. Prifemyn Dr veya Prilam Dr kullanmamı söyledi günde 1 adet. Doktoruna danışıp kullanabilirsin onun dışında ben de hiçbir şey işe yaramadı çubuk kraker vb hepsini denedim maalesef yok.
ay kıyamam yaaa kızınımz mı olcak acabaa :) Sağ salim geçirmeyi nasip etsin Allah hepimizeBen hayatımda böyle bişey görmedim mutfağa değil girmek önünden geçemiyorum. İnşallah sizin böyle olmaz.6+2deyim
İnşallah ben de işe yaradı çok şükür birkaç gündür rahat geçiriyorum inşallah sana da iyi gelir canımAz önce prilamı aldım doktor yatmadan önce 2 tane iç dedi inşallah işe yarar
Cinsiyet farketmiyor sağlıklı olsun daay kıyamam yaaa kızınımz mı olcak acabaa :) Sağ salim geçirmeyi nasip etsin Allah hep
Bi nazar boncuğu diyelim yine de ya standart belirtilere göre bizimkiler hiçbişiiiMaşallahhh bende de bulantı kusma hiç yok. Kasık, bel ağrılarım ve arada bir yorgunluk çöktürüyor normalde inanılmaz kuduruk ve hareketli biriyimdir hiç alışık değilim o yüzden4+6 yım bende..
ayyy evet evettt daha erken diyorlar bana da ilerleyen zamanalrda olcak diyorlar ama bakalım fşlskfşl şuanda sabah mide kazınması ile uyanıyorum normalde sabah kahvaltısını erkenden edemezdim şimdi canım istiyor heemeennnBi nazar boncuğu diyelim yine de ya standart belirtilere göre bizimkiler hiçbişiii6+5im ilerleyen günlerde değişir mi bilemiyorum tabii bakalım
benimdeeeayyy evet evettt daha erken diyorlar bana da ilerleyen zamanalrda olcak diyorlar ama bakalım fşlskfşl şuanda sabah mide kazınması ile uyanıyorum normalde sabah kahvaltısını erkenden edemezdim şimdi canım istiyor heemeennn
İnşallah bulantısız günlerin olur canım bende tıbbi sekreterlik okudum ben de giricem önlisans a bakalım hiç sınavı düşünmemiştimkızlar bende 4 ekimde sınava gireceğim o zaman Nasip olursa 6+4 olacağım inşallah sınavda kusmam ya bunu düşünüyorum herkesin bünyesi farklı tabi ama
yaa bende bayadır hazırlanıyorum sınava o yüzden onu düşündüm şimdi sen kaç haftasınnİnşallah bulantısız günlerin olur canım bende tıbbi sekreterlik okudum ben de giricem önlisans a bakalım hiç sınavı düşünmemiştim
mide bulantınız basladı mııııBen de bugün 6+3üm ve o kadar canım hiçbir şey yemek istemiyo kii. Ki yemekle aram iyidir normalde çok severim yemek yemeği sırf bebek var diye mecburi sadece akşam 1 öğün beslenebiliyorum zorla o kadar. Nasıl yapacaz bilmiyorum salı günü 7 hafta oluyo tam kontrole çağırdı bir daha doktorum bugün söylemeyi unuttum ama salı günü sanırım itiraf etmem gerekicek