Anne Grupları 2027 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    5
Kızlar ben 4+5 teyim iki gündür karın batmalarım ve halsizliğim kesildi. Ama göğsüm şiş ve hassas . Korkmamı gerektiren bişey var mıdır

Bak işte insanlar böyle düşünüyor şuan maalesef insanları korkutuyor.
Yanimda konuşulanlar dan ötürü işte hep diyolar bı kürtaj oldum ardından hamile kaldım tekrar ay işi oldu yada kürtaj olduktan sonra 8 9 ay hamile kalamadim gibisindwn

Kan versem mi daha sağlıklı evde test yapsam mı
Bence kan verin. Benim de son adet tarihim 31 temmuzdu genelde regl döngüm 31-33 gün arasındadır 31 ağustosta bekliyordum olmadım. 1 eylülde test yaptım negatifti dün kan verdim

Kızlar hcg değeri kaç olduktan sonra tahmini kese görünüyor acaba

Bence kan verin. Benim de son adet tarihim 31 temmuzdu genelde regl döngüm 31-33 gün arasındadır 31 ağustosta bekliyordum olmadım. 1 eylülde test yaptım negatifti dün kan verdim
Sonuçların ne çıktı hamile misiniz

Amin inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın şimdi kaç haftalık oldu peki inşallah bana da nasip olur ve daha düşükle karşılaşmam
Bende bekliyorum işte pozitif günleri bekliyorum kan vereceğim daha hayırlısıyla

Sonuçların ne çıktı hamile misiniz
Mesajın devamı yazılmamış anlamadım. Benim de son adet tarihim 31 temmuzdu genelde regl döngüm 31-33 gün arasındadır 31 ağustosta bekliyordum olmadım. 1 eylülde test yaptım negatifti dün kan verdim 382 çıktı geç yumurtladığım için geç göllenme oldu diye düşünüyorum sizin de öyle olabilir

Ayy inşallah ağzından bal damlıyor vallahi inşallah dua edin benim için de bende senin gibi pozitif görürüm Allah'ım nasip et

Benim için umut oldunuz Allah da sizin gönlünüze göre versin inşallah

Prolaktin hormonunuza baktırın eğer yüksekse süt benzeri sıvı gelir ve yüksekliği gebe kalmaya engeldir

Öyle değildir ya umarım inşallah öyle değildir

Merhaba herkese :)) ben 11 eylül kese randevumu bekliyorum kısmet olursa mayıs 11 gibi doğum gözüküyor tahmini sat 4 agustos
Merhaba Benimde sat 4 Ağustos bende çarşamba günü gideceğim doktora sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Merhaba :)
Benimde sat 4 Ağustos
Bat 1 Eylüldü iki eylülde kan tahlilim 214 dört eylülde de 585 çıktı daha doktora gitmedim çarşamba gideceğim hayırlısı olur inşallah

Merhabalar. Ben bugün hamile olduğumu çok sürpriz bir şekilde öğrendim. Reglim 3 gün geçti test yapıp âdet söktürücü içecektim. İlk yaptığım erken gebelik testi net negatifti ama ben garanti olsun diye kaset testte yaptım negatifi görünce iyi bari diye çöpü atmaya gittiğimde çift çiziyi gördüm. Gerçekten çok şaşkınım. Kan verdik ve beta 29 çıktı çok çok yeni bi gebelik yani. Allah nasip ederse 2. Çocuğum olacak.

Benim sat 9 ağustos. Şaşırmamın sebebi ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için sağ tüpüm alınmıştı. Doğal yolla gebe kalmam çok zordu. Hem de açıkçası ikinci çocuğu gerçekten istemiyordum. Bi anda kendimi hamile buldum. Allah hayırlısını nasip etsin herkese.

`