Hayırlı olsunKızzlaaaarr ben yine erkek annesi oluyorummay kıza çok hazırlamıştım özür dilerim oğluşum annen hissedemedi seni çok mutlu oldum 1 saattir ağlıyorum mutluluktan bir kere bile of dedirtmeyen çok tatlı oğullarım var 9 yıl sonra tekrar erkek annesi olmak varmış elhamdulillah çok şükür sağlıklı herşey yolunda vallahi cinsiyetin hiç bir önemi yok Rabbim emanet edip bir kulunu gönderiyor bize layıkıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere de
Tebrikler canımm sağlıkla gelsin oğluşunKızzlaaaarr ben yine erkek annesi oluyorummay kıza çok hazırlamıştım özür dilerim oğluşum annen hissedemedi seni çok mutlu oldum 1 saattir ağlıyorum mutluluktan bir kere bile of dedirtmeyen çok tatlı oğullarım var 9 yıl sonra tekrar erkek annesi olmak varmış elhamdulillah çok şükür sağlıklı herşey yolunda vallahi cinsiyetin hiç bir önemi yok Rabbim emanet edip bir kulunu gönderiyor bize layıkıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere de
Bize daha çok var canımHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin uzun ömrü olsun inşallahEvet ben de merak ediyorum kese nasıldı sekli kal atışı kaclardaydi biz haftası erken olanlara referans olsun @bsebse
Aynen daha var bizeBize daha çok var canımben inşallah pazartesi ikinci kere gideceğim artık kendime doktor bulup devam edeceğim onda sen nasılsın şekerin nasıl
Benim kızımda kese yuvarlaktı ama bunda damla gibiydi gerçi çok da kalite değildi devletti diye asıl pazartesi bakalım nasıl merak ediyorum
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızzlaaaarr ben yine erkek annesi oluyorummay kıza çok hazırlamıştım özür dilerim oğluşum annen hissedemedi seni çok mutlu oldum 1 saattir ağlıyorum mutluluktan bir kere bile of dedirtmeyen çok tatlı oğullarım var 9 yıl sonra tekrar erkek annesi olmak varmış elhamdulillah çok şükür sağlıklı herşey yolunda vallahi cinsiyetin hiç bir önemi yok Rabbim emanet edip bir kulunu gönderiyor bize layıkıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere de
Ay hayırlı uğurlu olsuuun çok güzel haberler sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah darısı bizlereKızzlaaaarr ben yine erkek annesi oluyorummay kıza çok hazırlamıştım özür dilerim oğluşum annen hissedemedi seni çok mutlu oldum 1 saattir ağlıyorum mutluluktan bir kere bile of dedirtmeyen çok tatlı oğullarım var 9 yıl sonra tekrar erkek annesi olmak varmış elhamdulillah çok şükür sağlıklı herşey yolunda vallahi cinsiyetin hiç bir önemi yok Rabbim emanet edip bir kulunu gönderiyor bize layıkıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere de
Oyyy maşallah bol erkek bebiş haberleri geliyor sağlıkla gelsin oğluşunKizlaarrr sonucum çıktı.
Sağlıklı bir oğluşum olacakmış inşallah. Rabbime binlerce kez şükür olsun.
Ağlıyorum mutluluktanRabbim isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunuKizlaarrr sonucum çıktı.
Maşallah hayırlı uğurlu olsuuunKizlaarrr sonucum çıktı.
maşallahh gözün aydınnnKizlaarrr sonucum çıktı.
ayyy görünce haberleri öyle mutlu oluyorum kiii benimkiler ne çıkacak aşırı merak ediyorum daha 3 gün oldu firmanın eline ulaşalı bakalım ne zaman sonucu gönderecekler :)maşallahh gözün aydınnnErkek bebiş senesi sanırım prenslerimiz teker teker geliyorrr @zeynos11 sıra senin sonuçta
Kızzlaaaarr ben yine erkek annesi oluyorummay kıza çok hazırlamıştım özür dilerim oğluşum annen hissedemedi seni çok mutlu oldum 1 saattir ağlıyorum mutluluktan bir kere bile of dedirtmeyen çok tatlı oğullarım var 9 yıl sonra tekrar erkek annesi olmak varmış elhamdulillah çok şükür sağlıklı herşey yolunda vallahi cinsiyetin hiç bir önemi yok Rabbim emanet edip bir kulunu gönderiyor bize layıkıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere de
Kesem yuvarlaktıkalp atışı 170 di bende tutmadı hiç biri
Kizlaarrr sonucum çıktı.
Hayırlı olsun canım sagika gelsin oğlusunKizlaarrr sonucum çıktı.
AnkaraNerede bu fiyatı verdiler hangi il ?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKizlaarrr sonucum çıktı.
Gerçekten gözlerimi doldurdunuz zaten ağlamaya çok müsaitimKizlaarrr sonucum çıktı.
Gerçekten gözlerimi doldurdunuz zaten ağlamaya çok müsaitimYerim onuuu sağlıkla tatlılıkla kolaylıkla kavuşun emi