Anne Grupları 2027 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    8
Hayırlı olsun

Tebrikler canımm sağlıkla gelsin oğluşun

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin uzun ömrü olsun inşallah Evet ben de merak ediyorum kese nasıldı sekli kal atışı kaclardaydi biz haftası erken olanlara referans olsun @bsebse
Bize daha çok var canım ben inşallah pazartesi ikinci kere gideceğim artık kendime doktor bulup devam edeceğim onda sen nasılsın şekerin nasıl
Benim kızımda kese yuvarlaktı ama bunda damla gibiydi gerçi çok da kalite değildi devletti diye asıl pazartesi bakalım nasıl merak ediyorum

Aynen daha var bize şekerim daha iyi çok şükür. Valla benimde tam su damlasi şeklindeydi gecen hafta hastanede yatarken baktılar ama bana göstermedi Dr devlet yalvar yakar kalbini dinletti bende cumartesi gideceğim tam 9 hafta oluyor. Senin kaç oluyor pazartesi hemen hemen aynıydik galiba demi

Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ay hayırlı uğurlu olsuuun çok güzel haberler sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah darısı bizlere

Kizlaarrr sonucum çıktı.
Sağlıklı bir oğluşum olacakmış inşallah . Rabbime binlerce kez şükür olsun.

Ağlıyorum mutluluktan Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Maşallah hayırlı uğurlu olsuuun erkek bebişler gelmeye başladı yoksa erkek senesi diyorlar doğru mu acabaa cinsiyetin hiç önemi yok sağlıklı olsunlar yeter hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kizlaarrr sonucum çıktı.

maşallahh gözün aydınnn Erkek bebiş senesi sanırım prenslerimiz teker teker geliyorrr @zeynos11 sıra senin sonuçta

maşallahh gözün aydınnn Erkek bebiş senesi sanırım prenslerimiz teker teker geliyorrr @zeynos11 sıra senin sonuçta
ayyy görünce haberleri öyle mutlu oluyorum kiii benimkiler ne çıkacak aşırı merak ediyorum daha 3 gün oldu firmanın eline ulaşalı bakalım ne zaman sonucu gönderecekler :)
bu sene erkek senesi ama benim şöyle bir tezim vardı ilk yarı yılda öğrenenler erkek ikinci yaryılda öğrenenler genelde kız çıktı diye. iki oğlan haberiyle tezim çürümeye başladı

Kesem yuvarlaktı kalp atışı 170 di bende tutmadı hiç biri

Ay canım benim gözün aydın çok mutlu oldum ömür boyu hep dost arkadaş kalsın güzel oğluşların Allah hepsine uzun ömür versin

Kizlaarrr sonucum çıktı.

Ne güzel bir gün harika haberler geliyor darısı bizlerin başına sağlıkla al canım oğluşunu kucağına

Kizlaarrr sonucum çıktı.

Hayırlı olsun canım sagika gelsin oğlusun erkek senesi galiba kıza olan umudum bitiyor yavaş yavaş

Kizlaarrr sonucum çıktı.

Gerçekten gözlerimi doldurdunuz zaten ağlamaya çok müsaitim Yerim onuuu sağlıkla tatlılıkla kolaylıkla kavuşun emi

`