Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Ahahshsh benimde yemek yapamadığım için tostu bile dışarıdan söylüyorum bacım bu aralar zaten xanım sanayi tostu falan çekiyor avakadoyla beslenen hamiş postlarını görünce utanıyorum kendimden

Ahahshsh benimde yemek yapamadığım için tostu bile dışarıdan söylüyorum bacım bu aralar zaten xanım sanayi tostu falan çekiyor avakadoyla beslenen hamiş postlarını görünce utanıyorum kendimden
Bende herseyi yiyorum ya yeterki canım gönülden bisey istesin diyorum hemen de yiyeyim öyle bugün çekirdek için 4 market gezdim
Bide tatlı sevmeyen kızlar bir soda keşfettim allahım ne güzel özellikle tatlı sevmeyen hamisler avsarin tuzlu erikli sodasi mükkk mükkk ya ne güzel

Kızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba
Önden gitmesi sağlıklı diye bir şey yok canım kesinlikle aynı şekilde 1 haftalık geriden gelmesi de öyle beslenme vs ile de alakası yok genetik faktörler, döllenme zamanının 1 hafta erken veya geç olması gibi bir çok neden var

Hangi markette bulabiliriz :)

Benim kemiklerimde oluyor valla arada doktora gittim yine normal dedi
Bir arkadaşım hamileyken doktora ne sorarsam sorayım normal dediği için artık hiçbir şey sormuyorum demişti gerçekten ne sorarsak normal oluyor genelde

Bende sürekli dışarıdan söylüyorummmm hamileyken yemeyi en sevdiğim şey hamburger. Geçen günde tavuk pilava takmıştım. Benim çocuk fitnessçı olacak galiba. Şaka bi yana bende utanıyorum maalesef

Bir arkadaşım hamileyken doktora ne sorarsam sorayım normal dediği için artık hiçbir şey sormuyorum demişti gerçekten ne sorarsak normal oluyor genelde
Gerçekten Ağrı acı ne varsa çekeyim yavrum iyi olsun ama bu aralar genital kemiklerim batıyor acıyor

Kanki elim komple tupturuncu Allahtan idrar testi vericem diye gidicem yarın öyle görücem bebişi doktorlarımıza kalsa herşey normal ya

Kanaman ya da düşük riskin yoksa bir şey olmaz canım içini ferah tut

Kızlar benim sanki sürekli sağ böbreğim ağrıyor ya solda bir sıkıntı yok ama sağda hep bir ağrı ağırlık var

`