- Emoji Skoru
- 362
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #9.001
Benim dün ağrıdı biraz sol yanıma yatınca tüm ağrılarım geçiyor sankiKasık ağrım yok ama genital bölge kemiklerim acıyor uzaninca oturunca arkadaşlar böyle bir durum yaşayan var mı
Ben de nedense sola yatınca oluyor vajinal varis diye bir şey varmış acaba o mu diye şüphe ettimBenim dün ağrıdı biraz sol yanıma yatınca tüm ağrılarım geçiyor sanki
Uzun sürerse bir doktora danışırsınBen de nedense sola yatınca oluyor vajinal varis diye bir şey varmış acaba o mu diye şüphe ettim
Evet şimdi ben günlük neredeyse 18 saat yatıyorum artık onun acisida oldu benceUzun sürerse bir doktora danışırsın
16+3Sizin kaç haftalik maşallah
benimki 1 gün önde ama çokta dert edilcek önemli birsey değilErken döllenme veya geç döllenmeye göre değişebiliyor fark zaten çok açıldıgı zaman doktor düzeltilmiş tarih belirliyor
Anladim fazla oturmakla alakali olabilir o zamanmerhaba, ben masa başı çalıştığım ve servis yolculuk sürem uzun olduğu için bu ağrıyı yaşıyorum. Kendime oturma minderi aldım, eve gittiğimde de uzanarak dinleniyorum. Benimki bacağa vs vurmuyor ama kuyruk sokumuna yakın daha çok tek taraflı popo üstünde oluyor. Bir de bende önceden kalma bel fıtığı başlangıcı olduğu için ağrılar bazen çok canımı acıtabiliyor.
Yarın bi gözükeceğim bakalım, ben pek proteinli beslenemiyorum o yuzden korkuyorum nedense takıyorum yaBende hep 1-3 ay aldım, ama aşırı beğendiklerimi genelde 3-6 ay aldım
Bence alakası yok. 1 hafta önden gidiyor diye takipli olmadığım doktor adet tarihimi 6 nisana çekti. Normalde 11 nisan. İleride böyle ileriden gittiğinde şeker hastası olabileceğinden şüpheleniyoruz falan dedi. Ben yine kendi takipli olduğum doktordan ve normal adet tarihimden devam ediyorum
Çalışıyor musun yoksa ev içinde mi çok ayakta falan durdun bende 14 +3 deyim bi kaç gündür vajinamda hafif ağrır oluyor anlık gelip geçici sende de olıyor muyduolması gereken yerden aşağıda olarak söyledi ama rahim ağzı kısalığı veya dikiş atılması gerekn bir durumdan bahsetmedi sadece dinlenmem gerektiğini söyledi hareketliliğe bağlı olan bir durum olduugnu söyledi çok detaylı inceleyen bir hekim o yüzden böyle önemli bir detayı atlamayacağını düşünüyorum umarım atlamamıştır
Midenin bulanması normal canım çünkü yaza balik hiç yakışmıyor ya ben çok sevmeme rağmen yiyemiyorum yazın balikYarın bi gözükeceğim bakalım, ben pek proteinli beslenemiyorum o yuzden korkuyorum nedense takıyorum ya( bi de aksi gibi mide bulantım arttı benim. Dün somon aldı eşim yaptı falan ağzıma koyduğum anda çıkarıyordum çok zorlandım
Çalışıyorum yoğun ve hareketli bir işim var ama doktorum dikkat et dedikten sonra daha çok oturuyorum iş yerimde buna göre düzenleme yaptı böyle anlık ağrı girmesi bendede oluyor vajinadaÇalışıyor musun yoksa ev içinde mi çok ayakta falan durdun bende 14 +3 deyim bi kaç gündür vajinamda hafif ağrır oluyor anlık gelip geçici sende de olıyor muydu
Evet 1 gün çok önemli değil ama olabiliyor yumurtlama gününe göre erken yada geç döllenme olabiliyor zaten bir süre sonrada düzeltilmiş sat belirliyor doktor , yeterki sağlıklı olsunlarbenimki 1 gün önde ama çokta dert edilcek önemli birsey değil
Aldım aldımYenidoğan almadınız mı? Sizin yorumu bekliyordum en çok1-3 ay kaç takım almayı düşünüyorsunuz her aralık için 5-7 yeter mi ki?
Yani bende utanarak söylüyorum o kadar sağlıksız besleniyorum ki gerçekten, maalesef. Uyanınca nesquik yiyorum. Şimdi akşam yemeği olarak tost yiyeceğim. Beybi 1 hafta-10 gün önden gidiyor. Hatta uygulamada yazandan falan da yüksekti kilosu, 135 gramdı. Benim hiç yediklerimle doğru orantılı değil gelişimiYarın bi gözükeceğim bakalım, ben pek proteinli beslenemiyorum o yuzden korkuyorum nedense takıyorum ya( bi de aksi gibi mide bulantım arttı benim. Dün somon aldı eşim yaptı falan ağzıma koyduğum anda çıkarıyordum çok zorlandım
Evet benim de oluyor arada, vajina girişinde de anlık batma gibi, tarif edemediğim bir his. Ama çevremde bütün hamişlerde duyuyorum bence önemli bir şey olsa herkeste olmazdıKızlaar 14+3 deyim bi kaç gündür ara ara klitorisde böyle hafif anlık gelip geçici sancı oluyır ama baya hafif ve çok kısa sizde ds oluyor mu? Bugün randevum vardı o da iptal oldu aynı branşa ikinci randevuyu aldım diye moralim bozuldu özlemiştim bebişi görmeyi 12 gün beklicem şimdi ağustosda ikinci randevu
Kızlar anne bebek çantası baktınız mı alan var mı aramızda. Skip hop diye bir marka var ama bana gereksiz pahalı geliyor nedense 6 bin tlfarklı sağlam muadilleri olan varsa yazabilir mi
Benim sat tarihim 20 nisan ama ultrasona göre bebiş önden gidiyor 15 nisana çekildi tarih.Erken-geç döllenme ile ilgili bir durummuş.Kızlar bebişlerinizin gelisimi haftasına göre nasıl gidiyor ? Benim tam uyumlu bazen 1 gün önde çıkabiliyor. Ama 1-2 hafta önden gitmesi daha mı sağlıklı bir durum acaba