- Emoji Skoru
- 268
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #16.341
Doğru canımBana da tok ve bol su içip gelin dediler sadece. Bunu deme nedenleri şu, bebiş zaten hareketliyse çikolata vs yedikten sonra iyice hareketleniyor. Aşırı aşırı hareket de istemiyorlar genelde ölçümler için. Zaten hareketsiz olursa orda da yönlendirirler sizi yiyin vs diye.
Ay Allah affetsin dötüm neye sığıyorsa artık onu alıyorumKızlar çok fazla hamile kıyafeti almak istemiyorum ama mecbur bir pantolon almam gerekecek, haftasonu H&M ve LCW'ye gittim ama ikisi de artık hamile koleksiyonuna mağazada yer vermediğini sadece online olduğunu söyledi, biraz şaşkınım çünkü bence beden seçmesi çok zor bir konu. Beden seçerken kendi gebelik öncesi bedenimizi mi feyz alacağız, mevcut duruma göre seçeceksek onu neye göre seçeceğiz kafamda deli sorular. Özellikle H&M mom koleksiyonundan jean pantolon alan olduysa, bedeni neye göre seçtiniz acaba? Beden tablosuna girince kalça ve iç bacak boyu veriyor ama benim şu an pantolonlarım asıl belden olmuyor kalçada vb bir değişiklik olmadı.
Ben zaten saat 15 te başlayacağım 5 saat sürmez herhaldeBanada ne çok aç ne çok tok gel dedi. Kahvaltı üzerinden 1 buçuk saat geçmişti gittim. Sırtı dönüktü kalbini yüzünü vs göremedi. Sonra tatlı hakkımızı burada kullanalım şimdi dedi portakal suyu için yürüyün 1 saat sonra gelin dedi. İçtim yürüdüm gittim yine dönmemişti kahve çikolata yapalım dedi onu yaptım 1 saat sonra gittim toplamda 5 saat sürdü. Ama ilk hamileliğimde 30 dkda tek seferde her şeyi görmüşlerdi
Hahaha, evet ama işte online'da nasıl anlıyorsunuz döttişin neye sığdığınıAy Allah affetsin dötüm neye sığıyorsa artık onu alıyorumbenimde dötüm karından önde gidiyor
Ben kısa kollu ve uzun kollu karışık aldım ama çoğunluğu kısa aldım. Askılı kayabilir diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Toplam 6 tane bir tanesi uzun diğerleri kısa aldım hep. Ocak ayı da olsa evimiz sıcak oluyor bizim. Yenidoğan ve 0-1 karışık aldım şimdi birkaç tane de 0-3 alayım diyorum. 4-5 tane de alt üst takım yine yenidoğan 50 cm ve 56 cm karışık aldım.
Bende 6 tane 0-3 ay uzun tulum 4 tane alt üst takım bunların icinede 6 tane kısa kollu atlet aldım ama sanırım az oldu ya
Uzun kollu tulumları yenidoğana giydirmek çok zor oluyor diyor herkes, o yüzden askılı ve kısa kollu tercih edip üstünü katmanlamak daha kullanışlı oluyormuş. 3 aydan sonra uzun kollu tulumlar ilk 3 aya göre daha rahat giydirilebiliyor o yüzden belki 0-3'ü daha çok kısa kol ve askılı, 3-6'yı ya da 2-4'ü uzun kollu tercih edebilirsiniz. Sayısı konusunda benim de kafam karışık ama bu ürünler artık her yerde çok kolay bulunabiliyor o yüzden eksik gelirse tamamlarım mantığındayım. Instagramda uzmanebe.ayse sayfası doğum ayına göre ay ay bu kıyafetlerden kaç adet alınabileceğini paylaşıyor ordan da bakabilirsiniz belki.
Uzun kollu giydirmek zor oluyor bebekleri kat kat giydiremiyorsun bir kat giydirip yani çıtçıtlı kıyafetler giydirmek daha kolay oluyor sonra battaniye ile sararsın eğer eviniz soğuksa çift battaniye yaparsınızTeşekkürler, uzun kollu bir iki tane bulunması açısından alayım o zaman kalanları kısa kollu askılı vb. karışık alayım. Baştan çok almayı düşünüyorum zaten ihtiyaca göre alayım diye düşünüyorum. Artık her yer mağaza zaten ya da online da kolayca bulabilirim. İlk etapta elimde bulunması gerektiği kadar karışık zıbın alayım o zaman. Tulumlardan da bir tane 0-1 almıştım. Diğerlerini 0-3, 2-4 alayım çabuk büyüyorlarmış.
Kızlar çok fazla hamile kıyafeti almak istemiyorum ama mecbur bir pantolon almam gerekecek, haftasonu H&M ve LCW'ye gittim ama ikisi de artık hamile koleksiyonuna mağazada yer vermediğini sadece online olduğunu söyledi, biraz şaşkınım çünkü bence beden seçmesi çok zor bir konu. Beden seçerken kendi gebelik öncesi bedenimizi mi feyz alacağız, mevcut duruma göre seçeceksek onu neye göre seçeceğiz kafamda deli sorular. Özellikle H&M mom koleksiyonundan jean pantolon alan olduysa, bedeni neye göre seçtiniz acaba? Beden tablosuna girince kalça ve iç bacak boyu veriyor ama benim şu an pantolonlarım asıl belden olmuyor kalçada vb bir değişiklik olmadı.
Mesajınızı alıntılamıştım ama görünmemiş sanırım, yukarıda yazdımBen H&M’den baya alışveriş yaptım. Mama serisinin kalıpları geniş, eğer alt bedeninizde bir değişiklik yoksa hamilelik öncesi normal bedeniniz neyse ona göre almanızı tavsiye ederim. Çok arada kaldığınız bir model olursa da normal bedeniniz+bir üst beden gibi çift beden sipariş edebilirsiniz garanti etmek için.
Onlineı bıraktım olmuyor yani kalçamın sığdığına belim belimin sığdığına kalçam sığmıyorHahaha, evet ama işte online'da nasıl anlıyorsunuz döttişin neye sığdığınıSiz kız bebiş bekliyordunuz di mi, cidden kız bebişler kalçaya erkek bebişler karna yarıyor efsanesi benim çevremde hep doğru gitti
Kızlar çok fazla hamile kıyafeti almak istemiyorum ama mecbur bir pantolon almam gerekecek, haftasonu H&M ve LCW'ye gittim ama ikisi de artık hamile koleksiyonuna mağazada yer vermediğini sadece online olduğunu söyledi, biraz şaşkınım çünkü bence beden seçmesi çok zor bir konu. Beden seçerken kendi gebelik öncesi bedenimizi mi feyz alacağız, mevcut duruma göre seçeceksek onu neye göre seçeceğiz kafamda deli sorular. Özellikle H&M mom koleksiyonundan jean pantolon alan olduysa, bedeni neye göre seçtiniz acaba? Beden tablosuna girince kalça ve iç bacak boyu veriyor ama benim şu an pantolonlarım asıl belden olmuyor kalçada vb bir değişiklik olmadı.
Çok teşekkürler, boyumuz aynı kilomuz da benzermiş ben de 168'im başlangıçta 55-56 idim şimdi 60-61'im. LCW'de gittiğim 2-3 mağazanın tamamı hamile koleksiyonumuz artık mağazada değil dedi işte bakamadım bileBen 58 kilo ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum, boyum 168. Geçen hafta lcw’de mağazada 38 ve 40 beden denedim 38 tam oldu. 40 aldım daha uzun süre giymek için biraz bol oldu ama idare ederim demiştim. Yıkadım giydim aşırı rezil bir şey oldu anlatamam 2 beden büyüdü resmen üzerimde aşırı esniyor lcw asla önermiyorum. Hm’de online’da mom kalıp s ve m beden almıştım. S tam oldu sımsıkı kumaş karnı saran kısmının başlangıcı çok sıkı oldu , m beden de bacak kısmı bol oldu kalıbını beğenmediğim için iade ettim ikisini de.
Ben H&M’den baya alışveriş yaptım. Mama serisinin kalıpları geniş, eğer alt bedeninizde bir değişiklik yoksa hamilelik öncesi normal bedeniniz neyse ona göre almanızı tavsiye ederim. Çok arada kaldığınız bir model olursa da normal bedeniniz+bir üst beden gibi çift beden sipariş edebilirsiniz garanti etmek için.
Onlineı bıraktım olmuyor yani kalçamın sığdığına belim belimin sığdığına kalçam sığmıyoronline alışveriş yapıldığını bile unutmuşum
Evet ama gidip mağazada incelememde lazım süspansiyon önemli doğru ben pek anlamıyorumda inş eşim anlıyordur ondan genelde arabalarda da oluyor ya.Di mi öyle oluyor, biz de eşimle gittiğimiz her yerde sürekli bebek arabası görüyor ve markalarına bakıyoruz şu an, Türkiye'de Kraft ve Joie şu an çok tercih ediliyor sanırım. Evet biz babymall'daydık çok şaşırdım bazı ürünlerde gerçekten %50 ve hatta daha fazla indirim vardı, satış personeli bebek arabalarının 2027 modelleri çıkmaya başladı o yüzden 2026 stoklarında indirimler oluyor dedi. Kumaş ve kasa malzeme kalitesine, bağlantı vidalarının sağlamlığına ve süspansiyona kesin mağazada bakmak gerekiyor ama, beni de genel olarak bakabildiğim ürünler hep şaşırttı kimi olumlu kimi olumsuz anlamda, eğer bu özellikleri iyiyse bence fiyat performans ve pratiklik olarak güzel bir ürün beğenmişsiniz.
Çok teşekkürler, boyumuz aynı kilomuz da benzermiş ben de 168'im başlangıçta 55-56 idim şimdi 60-61'im. LCW'de gittiğim 2-3 mağazanın tamamı hamile koleksiyonumuz artık mağazada değil dedi işte bakamadım bileH&M'de tam olarak aynısının olmasından korkuyorum bacaklarım, özellikle alt bacağım çok ince, Medium alırsam bacak çok bol olacak Small alırsam karnı sıkacak gibi geldi mom'lar, gözümü karartıp bir tanesini deneyeyim bakayım olmadı iade ederim ben de.
Çok teşekkür ederim, evet alt bedenim aynı ama karnım hiç aynı değil hahah, önden hiç kilo almamış gibiyken yan dönünce bütün kilom göbüşte. Mecbur öyle yapıp iade edeceğim çünkü deneme imkanı bulamadım mağazasında
İşte kesinlikle öyle o yüzden keşke hamile koleksiyonlarını mağazalardan kaldırmasaymış bu markalar, mağazada deneyememek çok saçma.
Evet ben detaylıyı 21+5 te çekildim. 25-26. Haftada gel dedi, haftaya gideceğim.
Kızlar detaylıdan sonra birdahaki kontrolünüz ne zaman? Bana doktorum 25-26 hafta arası kontrol dedi sizin de öyle mi merak ettim
Detaylı 22+0 deydi, kontrol randevum 25’in sonu gibiKızlar detaylıdan sonra birdahaki kontrolünüz ne zaman? Bana doktorum 25-26 hafta arası kontrol dedi sizin de öyle mi merak ettim
Ne zormuş ya uygun bir şey bulmak, her yere de taytla gidilmiyor kiBu arada benimde alt bacağım ince basenlerim fazla, gebelik öncesi de öyleydi. Ben birde straight ankle yazan modelden sipariş etmiştim onun kalıbını daha çok beğendim. Onda da beden bulamadım s olmadı medium da kalmamıştı.mom hiç güzel durmadı bende.mango’dan da aldım ordan da 38 bedenler oldu ama yine kalıpları beğenemedim maalesef.