- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #16.481
Bagi neo 2 aldım hafif benim beklentilerimi karşılayan bir ürün oldu.Kızlar bebek arabası ne aldınız
Hiç duymadım önceki doğumu ile yakın olanlara ya da yakın zamanda olanlarla dahi tek doz hatırlatma yapılıyor diye biliyorum.Merhaba kızlar ben de bugün dtap oldum bogmacalı falan olan tetenoz sonra doktoruma söyledim o da dedi ki kücükken aşıların varsa bir daha gerek yok dedi. Doktoru Böyle diyen var mı? Zaten benim bebekken de aşılarım tam 2012 de tetenoz yine olmuşum. Emin olamadım şimdi ikinci için
Fitil olarak ne verdi acaba?Kızlar kasıklarımda baskı hissediyorum demiştim hatırlarsanız bugün muayeneye gittim çok ayakta kaldığın için normal dinlenmen lazım ders aralarında dedi vajinadaki et benzeri şeylere baktı bir tanesi siğile diğerleri genel olarak et benine benziyor hamilelikte hormonlardan dolayı olabiliyor diyip krem verdi.Akıntım varmış biraz o da ağrıya sebebiyet verebilir diyip fitil verdi.Şeker yüklemesi için 24-28 hafta arası çağırdı.Bende hafiften mide yanması başlamıştı onun için gaviscon renni yazdı.Sürekli idrarım varmış gibi hissediyordum bunun içinde idrar tahlili verdim henüz sonuclarım cıkmadı.Sat’a göre 22+4 ultrasona göre 23+6 çıkıyor bebiş 660 gram olmuş boyu yaklaşık 28-29 cm civarı dedi.Uyluk kemiğimiz baya uzun görünüyor yaklaşık 25+6 ile uyumluymuş ben uzun biri değilim baba da çok uzun değil ama nasıl oldu anlamadımKapa çapı genişliği 54.95.Biraz uzun oldu ama bende durumlar böyle
Çok kullanmadığınız kola yaptırın, bugün o kolunuzla ağır iş yapmayın, akşam soğuk kompres yapın yatmadan önce. İlk gün değil sonraki iki gün daha çok ağrısı olabiliyor, yarın ve öbürgüne de ağır iş koymayın. Soğuk uygulama bence işe yarıyor.Kızlar şimdi tetanoz difteri boğmaca aşısını olmaya gidiyorum yap yapma dediğiniz bir şey var mı aşıdan sonra
Ohaa doğru inanırım yani çünkü dün gece öyle hissettim ki içim bulandı. Ayaktayken bile hissettim hatta normalde otururken daha çok hissedilir yaArkadaşım sonlara doğru içimiz dışımıza çıkıyor gibi hissedeceğiz ilk hamileliğimde çocuk 3 kg geçtiğinde organlarım yer değiştiriyor zannediyordum fjfjfjfkffjkfkf
Bende anlaşılmıyor demek ki deriyle alakalı bir durum yaEvt benimde öyle göbek deligimin yanlarında üzerinde hissediyorum disardanda hissediliyor gözle görülüyor çok mutlu oluyorum
Müdahale edilen bölge enfeksiyon kapmasın diye vermiştir bence muhakkak kullanın enfeksiyon olur da iyileşmezse sonrası daha kötü. Augmentin en çok verilen ilaç hamilelikteKızlar özel bölgemde dış dudak kısmı var ya oraya yakın yerde apsem vardı çok şükür kendiliğinden akmıştı biraz ama kalanınıda doktor müdahale odasında halletti pansuman yaptı ve kapanış birde antibiyotik verdi augmentın bu ilacı bebeğe zararı olmasın enfeksiyon geçmesin diye kullanıyorız değil mi mormalde parol dışında ilaç tavsiye edilmiyor ya tedirgin oldum içsem mi içmesem mi
Miyomlar aslında birçok kadında var ancak ya çok küçük olduğundan önemsenmiyorlar ya da ultrasonda incelenen bölgelerin dışında kaldığı için değerlendirilmiyorlar. Mesela doktorum bana üst batındaki 2 miyomu daha gördüğü halde önemli olmadığı için geçen seferki ultrasona kadar hiç söylememişti. Takılmayın bence hiç. Zararı yoksa dursunlar, sonra rahat bir zamanda nasılsa aldırırız. Sizi zorlayan pozisyon ve hareketleri keşfedip onlardan kaçınmaya çalışın. Tetikleyen besinler varsa onları listemizden çıkarın. Gerisi zaten kısmet artık bekleyeceğizİnşallah canım doktor da takip dedi sadece. İnşallah küçülüp yok olup giderler. Nasıl çıktı anlamadım zaten ben. doktor vardır öncesinde gebelik hormonlarıyla büyümüştür diyor. Birinin iyi olduğunu birinin kötü olduğunu söyledi. Saplanmış ve beslendiği yeri gösterdi. Yeri de değişebilirmiş. Oynuyor yani içimde. Hatta özellikle ABD ye gidince perinatolog mu bakayım normal kadın doğum olur mu dedim normal olur dedi. Ama yine de rapora yok erken doğum yok kanama gibi şeyler eklemiş ilginç yani değil mi ?
Augmentin kullanılıyor hatta gebelikte bir sürü antibiyotik kullandırtıyorlar enfeksiyon riskine karşı.Kızlar özel bölgemde dış dudak kısmı var ya oraya yakın yerde apsem vardı çok şükür kendiliğinden akmıştı biraz ama kalanınıda doktor müdahale odasında halletti pansuman yaptı ve kapanış birde antibiyotik verdi augmentın bu ilacı bebeğe zararı olmasın enfeksiyon geçmesin diye kullanıyorız değil mi mormalde parol dışında ilaç tavsiye edilmiyor ya tedirgin oldum içsem mi içmesem mi
Merhaba kaçıncı haftadasınız acaba. Ben de 22ye gireceğim 7 8 kilo arası almışım. Çok olduğunu düşünüyorum ama yapacak bir şey yokKızlar bana da doktor çok almışsın dedi ve diyet önerdi. 10 kilo almışım. Diyet aç kalma şeklinde değil tabi ama karbsız , et salata şeklinde besleneceğim. 6 kilosunu son 1 ayda aldım bir debence benimki hamilelikten ziyade sigara bırakma kilosu. Baca mertebesi sigara içerken atıştırmıyor insan tabi sigara tek başına oral tatmin sağlıyor. Onu kesip atıştırmaya başlayınca böyle oldu. Ama dikkat etmeye başladım 1 kilosunu verdim bile.
Merhaba kaçıncı haftadasınız acaba. Ben de 22ye gireceğim 7 8 kilo arası almışım. Çok olduğunu düşünüyorum ama yapacak bir şey yok
Şimdi düşmüş reçete sisteme baktım yazmayı unutmuş galiba mesaj attım bekliyorum dönünce size söyleyeyimFitil olarak ne verdi acaba?
Son 10 sene içinde 3 doz tamamlama aşısı yapıldıysa tekrar tetanoz yapılmıyor. En son 2012’de olduysanız tekrar olmanız lazım. Hem doktorum hem sağlık ocağı bu şekilde açıkladı. Doğumdan 6 ay sonra 3. dozu olursanız sonraki hamileliklerde de koruyuculuğu oluyormuş.Merhaba kızlar ben de bugün dtap oldum bogmacalı falan olan tetenoz sonra doktoruma söyledim o da dedi ki kücükken aşıların varsa bir daha gerek yok dedi. Doktoru Böyle diyen var mı? Zaten benim bebekken de aşılarım tam 2012 de tetenoz yine olmuşum. Emin olamadım şimdi ikinci için
Şikayetiniz neydi? Ben de yeniden enfeksiyondan şüpheleniyorumTahmin ettiğim gibi enfeksiyon var maalesef.Doktoruma attım sonuçları ilaç yazması için bekliyorum.Ne çektim enfeksiyondan böyle.Birisi kasıklarımda ağrı ağırlık var diyordu burada kim olduğunu hatırlayamadım idrar tahlili yaptırmanızı öneririm enfeksiyon ağrı yapabiliyor maalesef.
Bende öyle her gittigimde fitil veriyor ama enfeksiyon bir türlü bitmiyor bende malesefTahmin ettiğim gibi enfeksiyon var maalesef.Doktoruma attım sonuçları ilaç yazması için bekliyorum.Ne çektim enfeksiyondan böyle.Birisi kasıklarımda ağrı ağırlık var diyordu burada kim olduğunu hatırlayamadım idrar tahlili yaptırmanızı öneririm enfeksiyon ağrı yapabiliyor maalesef.
Ben dün 6000 adım attım aman aman bir şey de yemedim bence, sabah normal iki yumurta ile omlet, 2-3 dilim etimek, peynir domates vs akşam da zurna dürüm yedim, önceki güne göre 600 gram fazla uyandımGünaydın hamisler
Bu sabah ilk yürüyüşümü yaptım yarım saat pestilim çıktı ya zar zor yürüdüm 3 bine tamamladım daha önce hiç öyle değildim bu gebelik beni çok hantallastirdi
Sizde yürüyüş durumları nasıl bi tek ben mi böyleyim acaba
ÇOk şükür canım mahşallah allahım kalıcı şifa versinnBugün detaylı ultrasonumuz da yapıldı ve minnoşumun her şeyi yolunda çıktı ❤Tüm değerleri normal, ters giden bir şey yok çok şükür Diğer iyi haber ise miyomum daha fazla büyümemiş, son 1.5 aydır hep aynı boyutta ölçülüyor. Şu an için miyomdan kaynaklanan herhangi bir risk/sorun da yokmuş 36. haftada tekrar değerlendirme yapılıp kesin karar verilecek. Yine takipte olacağız bakalım umarım olduğu gibi kalır hatta küçülür Bizde durumlar böyle
Sık idrara çıkma vardı.Sanki idrar varmış gibi ama gidiyorum hiçbir şey gelmiyordu çoğu zaman.Bunun dışında kasık ağrım oluyordu.Yanma ve kaşıntım yoktu.Şikayetiniz neydi? Ben de yeniden enfeksiyondan şüpheleniyorum