- Emoji Skoru
- 483
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Evlatkbr91
-
- #16.681
Ben doğumda fotoğraf çekilmeyi düşünmüyorum kendimi o halde görmek hiç istemiyorumKızlar size eğlenceli üç konuyla geldim.Birincisi, eşleriniz doğuma girmeyi düşünüyor mu? Benimki kan, kesmek vb şeyleri duyunca bile fenalaştığı için girmeyi düşünmüyor. Ben de hak verdim, bir de onunla uğraşmak istemeyiz o anda İkincisi doğum için fotoğrafçı vs buldunuz mu? Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ve son olarak üçüncüsü, baby shower yapmayı düşünen var mı? Arkadaşlarım benim aklıma girdi o yüzden ekim sonu için planlamaya başladım ben. Etkinlik vs önerisi olan var mı? Bir de baby shower da hediye geliyor mu nasıl oluyor hiç katılmadım bugüne kadar. Yoksa biz mi vereceğiz?
Zaten daha zaman var diye diye doğum gelicek diye korkuyorumSiz Bursa Acıbadem'de mi doğum yapacaktınız? Öyle bir şey kalmıştı aklımda. Orada giriliyor diye biliyorum eğer öyleyse. Şimdiden düşünün siz valla çok zaman kalmadı.
Eşim girecek benimle doğuma normalde iğne görünce dayanamaz ama istiyor şaşırtıcı şekildeKızlar size eğlenceli üç konuyla geldim.Birincisi, eşleriniz doğuma girmeyi düşünüyor mu? Benimki kan, kesmek vb şeyleri duyunca bile fenalaştığı için girmeyi düşünmüyor. Ben de hak verdim, bir de onunla uğraşmak istemeyiz o anda İkincisi doğum için fotoğrafçı vs buldunuz mu? Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ve son olarak üçüncüsü, baby shower yapmayı düşünen var mı? Arkadaşlarım benim aklıma girdi o yüzden ekim sonu için planlamaya başladım ben. Etkinlik vs önerisi olan var mı? Bir de baby shower da hediye geliyor mu nasıl oluyor hiç katılmadım bugüne kadar. Yoksa biz mi vereceğiz?
Bu ara ben de bunu çok düşünüyorum, büyük kalem alışverişlerin hiçbirini henüz yapmadım, odasını yapmaya başlamadım, bir şifonyer ve kallax var ona yapacağımız odada, aldığım küçük şeyleri ve tanıdıklarımızdan hediye gelenleri oraya yığmak dışında hiçbir şey yapamadım, daha var diye diye son trimester’a doğru gidiyoruzZaten daha zaman var diye diye doğum gelicek diye korkuyorumişleri hızlandırmak lazım gerçektenn
Ben magnezyum kullanıyorum ilacı içme saatimi biraz öne çektim daha rahat uykuya geçiyorum yatmadan 2 saat önce içmiş oluyorum gece uyanıyorum tuvalet için bende sık sık.Sabahta 6.20 gibi kalkıp okula gidiyorum bende maalesef.Hamileler hiçbir şekilde çalışmamalı bence ya Allah yardımcımız olsun.Ya kızlar gece uyanan ve uyuyamayanınız oluyo mu?? Ben bu ara öyleyim. Tuvallet için zaten sık kalkmaya başladım ama 2 3 günde bir bi uyanıyorum gece 2 gibi asla uyuyamıyorum ve sabah 7de işe gitmem gerekiyo. Öyle zorlanıyorum ki
Ya evet gördüm onu hepsi Eylülde doğum yapmış neredeyse bizde de ne olacağı belli değilBu ara ben de bunu çok düşünüyorum, büyük kalem alışverişlerin hiçbirini henüz yapmadım, odasını yapmaya başlamadım, bir şifonyer ve kallax var ona yapacağımız odada, aldığım küçük şeyleri ve tanıdıklarımızdan hediye gelenleri oraya yığmak dışında hiçbir şey yapamadım, daha var diye diye son trimester’a doğru gidiyoruzdiğer grupları takip ediyor musunuz bilmiyorum ama ekim annelerinin yarısı doğurdu bile mesela, o yüzden bazı şeyleri gerçekten bu önümüzdeki 1 ay halletmek lazım iyice ağırlaşmadan
Valla bu soru benimde aklımı baya mesgul ediyor ama spiral ya da deri altı implant çok benlik değil tıbbi müdahalelerden korkuyorum.Böyle giderse dogum kontrol hapı kullanırım gibi geliyor.Geri çekilme asla bir korunma yöntemi değil evet.Ben o şekilde hamile kaldım zatenKızlar gebelik sonrası nasıl bi korunma uygulyacaksınız yada korunduysanız önceden nasıl korundunuz ben hiç korunmadıgım için geri çekilmede korunma yöntemi degil bir anda aklıma takıldı en saglıksızı kilo aldırmayanı nedir bir anda korku kapladı içimi
Zorunlu buzluk hazırlığı da olabilir, hazır çağırmışkenEşim girecek benimle doğuma normalde iğne görünce dayanamaz ama istiyor şaşırtıcı şekildeve fotoğrafçı buldum anlaşmak için 30. Haftayı bekletiyor ama kendi kuralı böyleymiş ve baby shower düşünmüyorum ama zorunlu kıyafet ve oda yerleştirme etkinliği yapıcam arkadaşlarım ve ablalarımla hahaha
Gerçekten öyle hamileyken çalışmak ayrı dertBen magnezyum kullanıyorum ilacı içme saatimi biraz öne çektim daha rahat uykuya geçiyorum yatmadan 2 saat önce içmiş oluyorum gece uyanıyorum tuvalet için bende sık sık.Sabahta 6.20 gibi kalkıp okula gidiyorum bende maalesef.Hamileler hiçbir şekilde çalışmamalı bence ya Allah yardımcımız olsun.
Bu grubun eşleri de komple panik atak sanırım.Doguma eş girip girmeme mevzusu konuşulmuş galiba elimden gelse bende doğuma girmeyeceğim o dereceGaliba medipol hastanelerinde prosedür gereği eşler doguma girmiyor diye biliyorum emin değilim.Girebilse eşimde girmeyi tercih etmezdi galiba soğukkanlı değil çünkü kendisi.Ben girmesini isterdim ama sağolsun kıymet bilen birisi ama görsün isterdim ne yaşadığımı
Kılar merhaba doğuma tam 15 hafta kaldı ve eşim işi sebebiyle benim yanımda çok sık olamıyor bakıcı tutalım diyor şimdiden ama ben istemiyorum nedense pek ve çocuğuma başkasının bakma fikri hep güven vermiyor yani aslında bi destekçi bakıcı isterim ama ben bu konuda güvenebilir miyim bilmiyorum tabi zaten ben hep evde olan biriyim de bilmiyorum sadece doğum yaptığımda bi destekçi istşyorum 1 ay yeterli olur diye düşünüyorum eşim annemle ablam gelsin baksın diyor sizce bu doğru olur mu zaten annem de İstanbul’da yarı dönem yanımda kalabilir bilmiyorum nasıl olur acaba bakıcı mı yoksa aile yakınları mı
Evet benimkide panik geçen apsem vardı ağrılı müdahale odasına eşimi almadılar devlet hastanesi odaya 2 den fazla birileri girince bişi oldu sanmış sormuş hemşireyeBu grubun eşleri de komple panik atak sanırım.
Evet medipolde daha yeni eşimin kuzeni doğurdu, eşini almamışlar, hastanenin kuralı böyleymiş.Doguma eş girip girmeme mevzusu konuşulmuş galiba elimden gelse bende doğuma girmeyeceğim o dereceGaliba medipol hastanelerinde prosedür gereği eşler doguma girmiyor diye biliyorum emin değilim.Girebilse eşimde girmeyi tercih etmezdi galiba soğukkanlı değil çünkü kendisi.Ben girmesini isterdim ama sağolsun kıymet bilen birisi ama görsün isterdim ne yaşadığımı
O göreve annemi atadım hahahZorunlu buzluk hazırlığı da olabilir, hazır çağırmışken
Benim eşim burda ayrıştı hayretBu grubun eşleri de komple panik atak sanırım.
Keşke benim eşim de girse, normal olsa kendim istemezdim ama sezaryende girmesini isterdim. O ana birlikte şahit olmak çok güzel bir duygu bence.Benim eşim burda ayrıştı hayretaksine çok sever ameliyat vs izlemeyi. Abisi ona soruyor şimdiden girecek misin doğuma diye, korkarsın, kötü hissedersin falan diyor, "korkarsın" denmesine ayrıca yükseldi, girmeme ihtimali varsa da artık yok hahah
Benim panik atağım var kendim çok korkuyorum asıl. Eşim genelde yanımda saçma sapan konulardan muhabbet açarak beni rahatlatan taraftır hep. O yüzden onun yanımda olması beni o kadar rahatlatacak ki. Medicalpark hastanesinde alıyorlar mı bilmiyorum, umarım alıyorlardırKeşke benim eşim de girse, normal olsa kendim istemezdim ama sezaryende girmesini isterdim. O ana birlikte şahit olmak çok güzel bir duygu bence.Heleki eşiniz hevesliyse ne yapıp edin sokun. Bazı hastaneler hiçbir şekilde kabul etmiyor bunu. Ortak ameliyathane girişi vs varsa genelde yasak oluyor. Benim hastanemde kabul ediyorlar ama eşim istemediği için zorlamayacağım mecbur.
Umarım bir an önce kavuşursunuzSorma canım aşırı hızlı zaman. Biz babamıza daha yeni kavuşacağız. Kalan kısa zamanda biraz şımartılmak istiyorum. Hiç birşey anlamadım zaten yalnız hamile olmak daha zor. Ama bitiyor çok şükür