Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Ben doğumda fotoğraf çekilmeyi düşünmüyorum kendimi o halde görmek hiç istemiyorum

Siz Bursa Acıbadem'de mi doğum yapacaktınız? Öyle bir şey kalmıştı aklımda. Orada giriliyor diye biliyorum eğer öyleyse. Şimdiden düşünün siz valla çok zaman kalmadı.
Zaten daha zaman var diye diye doğum gelicek diye korkuyorum işleri hızlandırmak lazım gerçektenn

Eşim girecek benimle doğuma normalde iğne görünce dayanamaz ama istiyor şaşırtıcı şekilde ve fotoğrafçı buldum anlaşmak için 30. Haftayı bekletiyor ama kendi kuralı böyleymiş ve baby shower düşünmüyorum ama zorunlu kıyafet ve oda yerleştirme etkinliği yapıcam arkadaşlarım ve ablalarımla hahaha

Zaten daha zaman var diye diye doğum gelicek diye korkuyorum işleri hızlandırmak lazım gerçektenn
Bu ara ben de bunu çok düşünüyorum, büyük kalem alışverişlerin hiçbirini henüz yapmadım, odasını yapmaya başlamadım, bir şifonyer ve kallax var ona yapacağımız odada, aldığım küçük şeyleri ve tanıdıklarımızdan hediye gelenleri oraya yığmak dışında hiçbir şey yapamadım, daha var diye diye son trimester’a doğru gidiyoruz diğer grupları takip ediyor musunuz bilmiyorum ama ekim annelerinin yarısı doğurdu bile mesela, o yüzden bazı şeyleri gerçekten bu önümüzdeki 1 ay halletmek lazım iyice ağırlaşmadan

Ben magnezyum kullanıyorum ilacı içme saatimi biraz öne çektim daha rahat uykuya geçiyorum yatmadan 2 saat önce içmiş oluyorum gece uyanıyorum tuvalet için bende sık sık.Sabahta 6.20 gibi kalkıp okula gidiyorum bende maalesef.Hamileler hiçbir şekilde çalışmamalı bence ya Allah yardımcımız olsun.

Ya evet gördüm onu hepsi Eylülde doğum yapmış neredeyse bizde de ne olacağı belli değil biz odasını yaptık çok şükür büyük kalemler alındı ama küçükler daha zor geldi bana onların listesi eksikleri daha ayrıntı bir an önce tamamlamak lazım dediğiniz gibiii

Valla bu soru benimde aklımı baya mesgul ediyor ama spiral ya da deri altı implant çok benlik değil tıbbi müdahalelerden korkuyorum.Böyle giderse dogum kontrol hapı kullanırım gibi geliyor.Geri çekilme asla bir korunma yöntemi değil evet.Ben o şekilde hamile kaldım zaten

Zorunlu buzluk hazırlığı da olabilir, hazır çağırmışken

Gerçekten öyle hamileyken çalışmak ayrı dert

Doguma eş girip girmeme mevzusu konuşulmuş galiba elimden gelse bende doğuma girmeyeceğim o derece Galiba medipol hastanelerinde prosedür gereği eşler doguma girmiyor diye biliyorum emin değilim.Girebilse eşimde girmeyi tercih etmezdi galiba soğukkanlı değil çünkü kendisi.Ben girmesini isterdim ama sağolsun kıymet bilen birisi ama görsün isterdim ne yaşadığımı

Bu grubun eşleri de komple panik atak sanırım.

Maddi imkan varsa bakıcı değil de ev işlerine yardımcı biri olabilir sanki, yemek temizlik gibi

Evet benimkide panik geçen apsem vardı ağrılı müdahale odasına eşimi almadılar devlet hastanesi odaya 2 den fazla birileri girince bişi oldu sanmış sormuş hemşireye halbuki iltihabı boşalttılar

Evet medipolde daha yeni eşimin kuzeni doğurdu, eşini almamışlar, hastanenin kuralı böyleymiş.

Benim eşim burda ayrıştı hayret aksine çok sever ameliyat vs izlemeyi. Abisi ona soruyor şimdiden girecek misin doğuma diye, korkarsın, kötü hissedersin falan diyor, "korkarsın" denmesine ayrıca yükseldi, girmeme ihtimali varsa da artık yok hahah

Keşke benim eşim de girse, normal olsa kendim istemezdim ama sezaryende girmesini isterdim. O ana birlikte şahit olmak çok güzel bir duygu bence. Heleki eşiniz hevesliyse ne yapıp edin sokun. Bazı hastaneler hiçbir şekilde kabul etmiyor bunu. Ortak ameliyathane girişi vs varsa genelde yasak oluyor. Benim hastanemde kabul ediyorlar ama eşim istemediği için zorlamayacağım mecbur.

Benim panik atağım var kendim çok korkuyorum asıl. Eşim genelde yanımda saçma sapan konulardan muhabbet açarak beni rahatlatan taraftır hep. O yüzden onun yanımda olması beni o kadar rahatlatacak ki. Medicalpark hastanesinde alıyorlar mı bilmiyorum, umarım alıyorlardır alıyorlarsa çok mutlu gireceğim ameliyataaa

Doğumu geçtim sancım gelirsem nasıl araba sürecek beni götürecek merak ediyorum :)

Umarım bir an önce kavuşursunuz Ben eşimle birlikteyim ve her zaman çok hoş tutuyor beni sağolsun ama ona rağmen geniş ailemin yokluğunu bile çok hissediyorum, özellikle annemin. Eşim yanımda olmasaydı herhalde duygusal olarak çok zorlanırdım.
Umarım bir an önce kavuşursunuz ve hamileliğin bence en güzel zamanı olan son trimesterını bol bol şımartılarak ve tadını çıkararak geçirirsin Bebişin tekmelerini birlikte sayarsınız

`