- Konu Sahibi Evlatkbr91
- #16.521
Aa bu mesajınızı kaçırmışım şimdi farkettimBen hamilelik öncesi de hep ispanyol paça ve bootcut kullanıyordum, hem spor taytlarda hem de kumaş taytlarda, vücut şeklime daha uygun olduğu için. O yüzden zaten en çok elimde olan parçadan biri, hala birdiejay ve oysho olanları kendi bedenimdekileri sorunsuz kullanabiliyorum kumaşları o kadar güzel ve esnek ki henüz sıkmıyorlar hiç, sıkarsa da aynı model hamile taytıyla devam evet. İş yerimde dresscode yok çünkü evden çalışıyorumAma ben hala tayt’ı her ortama uyduramıyorum kendi adıma, belki üst giyimde yeterince uzun kıyafet bulmak artık çok zor o yüzden böyle hissediyorumdur (malum her şey ya crop ya croptan hallice), taytın üstüne kısa bir şey giyince taytın kumaşı ne olursa olsun daha sport ya da maksimum sport chic gibi oluyor çünkü. Bir de net 1 aya bacaklarım üşümeye başlayacak benim, en çok üşüdüğüm yer periferiler, kıyafet uygunluğundan çok o yüzden güzel pantolon istiyorum
Triko pantolonlar da biraz daha idare eder şimdi onların mevsimi başlıyor tam ve çok esnekler
![]()
Oysholar benim de favorim