Benim eşim doğumuma girmeyecek, normalde de sağlık anksiyetesi var hem ona o gerginliği yaşatmak istemiyorum hem de bunu bildiğimden ben de daha çok kasılırım, en güzeli girmemesi. Gebe okulunda doğumhaneyi gezdirdiler, normal doğum yaparsam o oda zaten küçücük, artı bir kişi olmasın daha iyi, sezeryanda da ameliyat bitince bebeği sizin üstünüze koyunca çağırabiliyoruz babayı dediler öyle bir şey belki olabilir. Ebeler de tamamen babanın karakterine bağlı, kimi çok destek oldu, kimi burda bayıldı onlarla uğraşmaktan doğuma bakamadık dedi
Doğum yapacağım hastane dışardan fotoğrafçıya izin vermiyor, kendi fotoğrafçısını da ben beğenmiyorum, zaten fiyatlar da tam anlamıyla saçmalık. Fotoğraf çeken arkadaşlarımdan destek alacağım zaten hastanede çekilen fotoğrafları çok sevmiyorum onun yerine yenidoğan çekimi yaptırmak isterim.
Babyshower ben de Ekim ayında yapacağım umarım. Amerika’da yapılan orjinal halinde siz bir ihtiyaç listesi yapıyorsunuz adı baby registry oluyor ve insanlar bu listeden kendi bütçesine uyan şeyleri alıp size getiriyor, birinin aldığını başka biri almamış oluyor listede tamamlandı görünüyor, aslında ihtiyaçları komünal tamamlamak için çok tatlı bir gelenek, biraz bizde düğünde altın takma durumu gibi bir destek. Gelenlere de ufak hediyelik veriyorlar ya da oyunlar oynatıp kazananlara biraz daha büyük şeyler veriyorlar. Fakat bizim kültürümüzde böyle insanlara liste vermek filan biliyorsunuz ki ayıp karşılanan şeyler o yüzden benim gördüğüm Türkiye’de yapılan showerlarda gelen gönlünden kopanı getiriyor ve çok fazla sayıda yenidoğan tulumunuz/zıbınınız olmuş oluyor

Parti sahibi de gelenlere magnet, kolonya, oda kokusu gibi nişanlık tarzı hediyelik yaptırıyor. Pinterestten oyunlara bakabilirsiniz çok güzel oyun ve etkinlikler var mesela ebebekten beyaz zıbın ve organik bir kumaş boyası seti alıp misafirlerinize zıbın boyatmak gibi, ben bunu yapmayı düşünüyorum, çok tatlı şeyler çıkıyor ve kullanılacak bir ürün de oluşuyor.