- Emoji Skoru
- 454
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
- #6.761
Gözün aydın, ilişki yasagi kalktı mı? Fitile beni hala devam ettirdiği için ilişki yapmadık her yer fitilMerhabalar kızlar herkes iyidir inşallah bugün bende randevum vardı gittim plesenta aşağıdaydı o yukarı çıkmış şükür tehlikeli durumu atlatmışım bütün yasaklar kalktı o kadar mutluyum ki evimi bile temizleyemiyordum kadın gelip temizliyordu haftada iki defa maddi olarak da zorlanıyor öyle insan ve cinsiyet kesinleşti bir kızım daha olacağından artık eminiz onun dışında boyu posu kilosu herşeyi güzel bir sıkıntı anamoli görmedim dedi bin şükür artık iş isim düşünmeye kaldı kaynanamın adı reyhan o mu olsa bilemedim:)
valla onu sormadık hiç ama normal hayatına dönebilirsin dedi yolculuk yasaktı onu sordum herşey serbest dedi ilişki serbest olsada eşimde bende doğuma kadar karşıyız ya içimde bir bebek varken ilişki sanki bebek görüyor hissediyor gibi korkutuyor bizi sanırım zaten içimizde kendi koyduğumuz yasaktan sormak aklımıza gelmediGözün aydın, ilişki yasagi kalktı mı? Fitile beni hala devam ettirdiği için ilişki yapmadık her yer fitil
ha bu arada fitil iğne kan sulandırıcı hepsini kesti sadece kan vitamin falan onlara devamızGözün aydın, ilişki yasagi kalktı mı? Fitile beni hala devam ettirdiği için ilişki yapmadık her yer fitil
cnmmm gözün aydın cok sevindimMerhabalar kızlar herkes iyidir inşallah bugün bende randevum vardı gittim plesenta aşağıdaydı o yukarı çıkmış şükür tehlikeli durumu atlatmışım bütün yasaklar kalktı o kadar mutluyum ki evimi bile temizleyemiyordum kadın gelip temizliyordu haftada iki defa maddi olarak da zorlanıyor öyle insan ve cinsiyet kesinleşti bir kızım daha olacağından artık eminiz onun dışında boyu posu kilosu herşeyi güzel bir sıkıntı anamoli görmedim dedi bin şükür artık iş isim düşünmeye kaldı kaynanamın adı reyhan o mu olsa bilemedim:)
Ay allah mesud etsin cnmzorunlu geziyorum ya erkek kardeşmin düğünü var haftaya pazar çocuklara bana eşime kıyafet bakıyoruz aşırı yoruldum ya
Eee biliyoruz gezmeye gittiğini ondan, kaç kere söyledinulan hainler bi kişi bile beni sormamış pü hepinize
18+6 2 kg aldımKızlar kaç kilo aldınıııız?Ve kaçıncı haftanız
ulan hainler bi kişi bile beni sormamış pü hepinize
Eee biliyoruz gezmeye gittiğini ondan, kaç kere söyledin
Rahatsız etmielim dedik
Sen ben gidiyorum bişi istionusmu dedinmi
Bak nasılda yağ gibi üste cıktım hahahaha
Saol canım bakalım düğünüde halledersek full bebeğime odaklanmak istiyorum artıkcnmmm gözün aydın cok sevindim
Sağlıkla kucağına al inşallah..
Sen yinede temizlikte az az yap bence
Ay allah mesud etsin cnm
kolay gelsn
Rahatsız etmielim dedik
He yaaaJaponya'yı talan etti, gezdi geldi şimdi bize trip atıyor degil mı Bal0ncuk
Geçmiş olsun canım yaşadığın ilk ve son sıkıntı olsun gerisi su gibi akıp geçsin inşallah. Eğer ki kaynananı seviyorsan Reyhan güzel bir isim ama sevmiyorsan hiç koymaMerhabalar kızlar herkes iyidir inşallah bugün bende randevum vardı gittim plesenta aşağıdaydı o yukarı çıkmış şükür tehlikeli durumu atlatmışım bütün yasaklar kalktı o kadar mutluyum ki evimi bile temizleyemiyordum kadın gelip temizliyordu haftada iki defa maddi olarak da zorlanıyor öyle insan ve cinsiyet kesinleşti bir kızım daha olacağından artık eminiz onun dışında boyu posu kilosu herşeyi güzel bir sıkıntı anamoli görmedim dedi bin şükür artık iş isim düşünmeye kaldı kaynanamın adı reyhan o mu olsa bilemedim:)
daha gelmedim arada bi yoklim bakim bi trip atim dedimJaponya'yı talan etti, gezdi geldi şimdi bize trip atıyor degil mı Bal0ncuk
Valla fırsat bu fırsat ne kaparsan ne getirirsen kâr senin içindaha gelmedim arada bi yoklim bakim bi trip atim dedim
@Bal0ncuk yazıklarrr olsunnnn dedim ya alim gitmişken kargoların diye püüüüükremi bulamadım her mağaza adamı kör ediyo istediğim hiçbir şeyi bulamıyorum
İnşallah benim kardeşim doğum kilolarımı vermeden evlenmeye kalkmazzorunlu geziyorum ya erkek kardeşmin düğünü var haftaya pazar çocuklara bana eşime kıyafet bakıyoruz aşırı yoruldum ya
En büyük korkum buydu ya diodum çocuklarda büyüdü zayıfımda evlen bak hiç oturmuycam çok güzel olucam kdkdkdkd şakkk diye nişanında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimİnşallah benim kardeşim doğum kilolarımı vermeden evlenmeye kalkmaz
ahh canım ev işi yapamasamda 14 aylık bir fırtınanın peşindeyim akşama kadar onun arkasını toplamak bile zaten yoruyor ama evet temizlik de özledim aslında inşallah doğumdan sonra eaki dünyama kavuşucam allah razı olsun inşaallah hepimiz sağlıklı güzel gebelik geçirelim artık kötü haberler almadancnmmm gözün aydın cok sevindim
Sağlıkla kucağına al inşallah..
Sen yinede temizlikte az az yap bence
Ay allah mesud etsin cnm
kolay gelsn
Rahatsız etmielim dedik
kaynanamı seviyorum ne zararı ne karı var hayatıma ismini koyma işi kaynanamın eltisinden çıktı herkesin içinde ilk kızıma kaynanamın adını koymadığım için fırçaladı beni şimdi onun üstüne bunada koymazsam alınır mı kaynanam bilemiyorum yaGeçmiş olsun canım yaşadığın ilk ve son sıkıntı olsun gerisi su gibi akıp geçsin inşallah. Eğer ki kaynananı seviyorsan Reyhan güzel bir isim ama sevmiyorsan hiç koymaşahsen ben bana onu hatırlatacak her şeyi hayatımdan çıkarmak istiyorum ama işte kocam var onu çıkaramıyorum
Ay hiç düşünme ya alınan alınsın. Çocuk senin çocuğun. O fırça çekene sende çekseydin keşke. Kime neymiş yakaynanamı seviyorum ne zararı ne karı var hayatıma ismini koyma işi kaynanamın eltisinden çıktı herkesin içinde ilk kızıma kaynanamın adını koymadığım için fırçaladı beni şimdi onun üstüne bunada koymazsam alınır mı kaynanam bilemiyorum ya
Patavatsız insanlar... boşver tınlama...kaynanamı seviyorum ne zararı ne karı var hayatıma ismini koyma işi kaynanamın eltisinden çıktı herkesin içinde ilk kızıma kaynanamın adını koymadığım için fırçaladı beni şimdi onun üstüne bunada koymazsam alınır mı kaynanam bilemiyorum ya
Yaa benim kayınvalidem arkadaşım gibidir çok severim çok sık görüşürüz ama ona rağmen asla ismini koymam kim ne derse desin eskide kalmış o muhabbet çok takılmakaynanamı seviyorum ne zararı ne karı var hayatıma ismini koyma işi kaynanamın eltisinden çıktı herkesin içinde ilk kızıma kaynanamın adını koymadığım için fırçaladı beni şimdi onun üstüne bunada koymazsam alınır mı kaynanam bilemiyorum ya
Öncelikle kayınvalidesini seven, iyi kayınvalidesi olan insanlara gerçekten özeniyorum. Ben ne yazik ki bu gruba dahil olamadımkaynanamı seviyorum ne zararı ne karı var hayatıma ismini koyma işi kaynanamın eltisinden çıktı herkesin içinde ilk kızıma kaynanamın adını koymadığım için fırçaladı beni şimdi onun üstüne bunada koymazsam alınır mı kaynanam bilemiyorum ya