Anne Grupları 2027 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    50
bebeğim senin ikiz değilmiydi ? bence maşallahın var yani ikize göre

bence artık bebekte büyüyor, yediklerimize dikkat edelim ok ama kilo artık sadece yediklerimizden almıoyoruz bence
Evet benim doktorum bebek suyu plesanta kan hacmin göğüs şişkinliğin hepsi bu dönem 3-3.5 kg yapar dedi.

Evet ama hamile antideprasanı gibi düşün lustral ikisi aynı . Başları zor geçiyor ama sonra alışıyorsun.pes etmiceksin içerken
Lustral speciali 2 yıl kullandım cidden o dönem çok mutluydum. Fırsatım olsa yine başlarım. Tabi ben o dönem lustral xanax ve atarax alıyordum.

bebeğim senin ikiz değilmiydi ? bence maşallahın var yani ikize göre

bence artık bebekte büyüyor, yediklerimize dikkat edelim ok ama kilo artık sadece yediklerimizden almıoyoruz bence
Evet canım ikiz. Doktorum birden 2 kilo almışsın dikkat der gibi söyledi biraz kiloya takıntılı sanırım kendisi benide korkutuyor

Evet benim doktorum bebek suyu plesanta kan hacmin göğüs şişkinliğin hepsi bu dönem 3-3.5 kg yapar dedi.
Aaa o kadar yapar mıymış cidden benim iyiymiş o zaman gayet iki taneye göre. Totalde kaç kilo aldınız diğer gebeliklerinizde bunun normali ne acaba

Aaa o kadar yapar mıymış cidden benim iyiymiş o zaman gayet iki taneye göre. Totalde kaç kilo aldınız diğer gebeliklerinizde bunun normali ne acaba
Oğlumda totalde 14 kg almıştım doğurup geldiğimde 2 kg gitmişti. Ama bu aylarda kaç aldım hatırlamıyorum. Şu anda 1.5 kg aldım.
Kızımda 33 de doğurdum. 7 kg almıştım sanırım.

Evet canım ikiz. Doktorum birden 2 kilo almışsın dikkat der gibi söyledi biraz kiloya takıntılı sanırım kendisi benide korkutuyor
Bende bu doktorların kilo takıntısını anlamıyorum geriyor beni böyle söylemler. Tamam almamak iyi ama sonuçta kilo alınan bir süreç bu. Ben ilk oğlumda 14 kilo almıştım. Doğumdan sonraki 6.ayda hamile kaldığım kilonun 4 kilo altına düşmüştüm. Doğum yapıp gelince az bir kilo gidiyor ama zamanla kalan kilolarda veriliyor.

Aynen doğumdan sonra kafan 10 kg gidiyor zaten. Bırakın da bi 10 kg alalım etliyiz butluyuz mutluyuz. Şimdi yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz en azından doğum kilolarımız var deriz. Misal benim doğum kilom kendi doğumumdan doğduğum günden bu yana

ben kızımda 35-36 klo almıştım.. biraz zor oldu vermem ama vermiştim1 sene içinde
ama sıkıntılı bir hamilelikte hareket sıfırdı...
35 olmaması lazımdı ama delilikti..

Hangi dönem yaparmış yani 18 20 arası ise inşallah yapmıştır ben de çoktan eğer daha yapmamış ve yapacaksa ben 30 kg alcam herhalde hamilelikte

Ben ilacımı selectra 50 mg çıkartı doktorum aynı zamanda maznezyum kullanıyorum 2 haftadır yok denecek kadar azaldı çok şükür

Evet ya bencede bazıları fazla takıntılı gibi onlarda bizim için söylüyorlar evet ama çokta abartmamak lazım illa ki alınacak sonuçta

Çok haklısın sonuna kadar arkandayım canım
Evet ya bencede bazıları fazla takıntılı gibi onlarda bizim için söylüyorlar evet ama çokta abartmamak lazım illa ki alınacak sonuçta
10-15 kilo aralığı gayet ideal boşver. Hem sen zaten 3 canlısın

ben kızımda 35-36 klo almıştım.. biraz zor oldu vermem ama vermiştim1 sene içinde
ama sıkıntılı bir hamilelikte hareket sıfırdı...
35 olmaması lazımdı ama delilikti..
Bı sıkıntı olur hep yatman gerekir o ayrı canım. 35 kilo almayız zaten ya bence de bı de senin o zaman ilk gebelik çoluk yok çocuk yok almışsın. Şimdi evde kızın var istesende yatamazsin al bakalım 35 kilo alabilecekmisin

1 haftadır iştahım arttı.. mide bulantısıda var.. böyle yemeye devam edersem alırım bence..
kendime ayı yogi diyorum

`