20lik dişim başa Bela :(

eminebykl

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
49
0
11
Aksaray
Arkadaşlar Merhaba. Ben 20 yaşındayım ve 20lik dişim geçen sene çıkmaya başladı ama bir türlü çıkamıyor ağrıyor şişiyor doktora gittim devlet hastanesinde diş cerrahina gitmen lazım cektirmen lazım dedi bense hayatımda hiç disciye gitmedim çok korkuyorum :(

aynı dertten muzdaribiizz.. bende çektircem onu.. haftaya çektiriyorum bence korkma yani korksanda bunun gerçeği değiştirmesine faydası yok canım

Arkadaslar o agriyi cektignize degmez gercekten,adi ameliyat sadece korkacak birseyvyok.ben altli ustlu iki disimi aldirdim,o kadar rahat ve agrisizdi ki alabilirseniz sol taraftakileride alin dedim,o kadar ki birsey hissetmiyorsunuz.sadece bi baski oluyo cene kemigine,gomulu oldugu icin onu cikartmaya calisiyo ama en ufak bir agri yok,masadan kalkinca ohhh be diyeceksiniz emin olun.

Benim ustteki 20lik disim asagi dogru degil yana dogru cikmisti (yana ve disari dogru) .capada cektiler.korkunun ecele faydasi yok o agrin acinda gecmez sekerim.tez zamanda kurtul derim.gecmis olsun..

Kesinlikle korkulacak bişey yok

Adı amelıyat inanın

O kadar cabuk bıtıyor ki

Doktor kalkabılırsın dedıgınde bıttımı dıye sasırmıstım

Hıc agrı cektıgınıze degmez bunca zaman bosuna cekmişim dersiniz

Çok geçmiş olsun kurtulmanız dileğiyle

ben yirmilik dişlerimi sırf korktuğumdan çektirmedim...
sonra öndeki dişleri sıkıştırdı....
yapacak birşey yok bunu ben seçtim...
hala da çürüyene kadar o koltuğa uzanmamayı tercih ediyorum..

Okadar korkulacak birşey değil. Bende geçen yıl iki Ameliyatla çektirdim. Benim 20likler diş etimin altındaydı kesip cıkardılar ve sinire yakın olanları 2. Ameliyatla çektirdim. 4 dişi birden yapmak için full narkoz verecektiler istemedim. Zaten iğne ile uyuşturduğu için Ameliyattan hic birşey hissetmiyorsun. Ameliyattan sonrası kötü bence yemek yiyememek, pipetle çorpa içmek, sürekli buz tutmak, pis kanın akması filan.
Ne kadar gözünde büyütürsen okadar da korkarsın :) rahat ol Allah daha beterlerinden korusun :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bende korkmuştum, birde o zaman avayip öksürük vardı bende ama hiç korkulacak gibi değilmiş. 10 dakikada bitti. 3 günde rapor veriyorlar.
Ağrı kesiciler sayesinde ağrımda olmadı.
Çekildikten sonra sürekli buz tut yanağına şişme olmuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar Merhaba. Ben 20 yaşındayım ve 20lik dişim geçen sene çıkmaya başladı ama bir türlü çıkamıyor ağrıyor şişiyor doktora gittim devlet hastanesinde diş cerrahina gitmen lazım cektirmen lazım dedi bense hayatımda hiç disciye gitmedim çok korkuyorum :(

Yatik olabilir cenen dar olabilir cektirmeden gecmez cene cerrahisinden baska hekime cektirme dikis konusu biraz hassas yanlis dikis atmasi sonucu damagimda et kaldi rahatsiz ediyor 3 disimi cektirdim aci sizi yok korkma git cektir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben dişçi koltuğuna oturunca yaprak gibi titrerken çektirebildiysem herkes çektirir:9:

Hissetmiyosunuz normal diş çekimindeki gibi çekme hissini hissediyosunuz sadece.

Ayy yirmilik diş demeyin bana :84: kaç tane çıkıyor bu dişlerden benim 3tane çıktı 2 altta 1üstte. Ve daha bir hafta önce alttakilerden soldaki şişti sanırım iltihaplandi yemeğimi zor yedim azı dişlerime geçti agrisi. Yaşımi soracak olursanız 29 yaşındayim 20lik çıtır değilim ama bu dişler beni 8senedir mahvetti ve hala doktora gitmiyorum korkudan. Çektirenlerede helal olsun ne diyeyim :24:

Back
X