21 Aralık 2012

Allah'a inancı olan sorgulamamalı bile... Mayalar savaşlar sonucunda yok edildikleri için takvimin gerisini hesaplayacak zamanları olmadı.

16. Papa zaten takvimin yanlis hesaplandigini aslinda 2018 yilinda oldumuzu acikladi diye biliyorum. Bu durumda 2012 zaten gecmis oluyor.
Oncelikle olmus, olan, olacak olan Allahin izniyle olur. Sadece astrolojide degisimlerin olacagi varsayimlari olmus olabilir. Ama bu insanligin yok olacagi anlamina gelmez.
Ama bunu da imanimiz ve arinmamiz icin bir firsata cevirelim. Kus olanlar barissin, helallik alalim hakki gecen insanlardan, borclarimiz varsa odeyebildigimiz kadar odeyelim, erteledigimiz hayirli olacak ne varsa yapalim. Olumu hatirlayalim ve sukurle zikir edelim..

Mayalılar kıyamet kopacak dememiş aslında maya takvimi 21 aralık 2012 de sona eriyor bunu demişler 2012 den sonrası hesaplanmamış bizde nasıl 2012 2013 diye devam ediyorsa maya takviminde bu yok kıyamet kopacak diye ortaya çıkaranlar sadece bu işi paraya çevirmek isteyen kişilerdir güya kıyametten etkilenmeyen elbise yapmışlar oteller dolmuş falan bunların hepsini kendi çıkarlarını düşünen insanlar ortaya çıkarmışlardır

yaa buna hiç inanmazdım kimbilir mayalılar neyi hesaplamış biz neye çevirdik derdim
ama şimdi konuyu okuyunca aklıma geldi gece gördüğüm rüya yahu artık bu bi işaretmidir nedir bilemedim..
güya rüyamda bnmki mesaj atıyo bana hemen çık dışarı çık gel seni almaya geldim diyo ya noldu niye böle bi telaş içindesin diyincede kıyamet kopacak çok az zamanımız kaldı seninle yaşayamadık kaçalım kurtulalım filan bi tuhaf rüyaydı :44: bunu düşünerekde yatmadım yani birden görüverdim ya kurban olduğumdan başkası bilemez bunu ha kıyamet yaklaştımı çoktan zamanı geldi bile bütün alametler gün gibi ortada sadece mehdiyi bekliyoruz bence..ama yinede 21aralığın en uzun gece olduğunu unutmayalım mayalılar Allah bilir bunu hesapladıda bizde kıyamet sandık :26:

yaa buna hiç inanmazdım kimbilir mayalılar neyi hesaplamış biz neye çevirdik derdim
ama şimdi konuyu okuyunca aklıma geldi gece gördüğüm rüya yahu artık bu bi işaretmidir nedir bilemedim..
güya rüyamda bnmki mesaj atıyo bana hemen çık dışarı çık gel seni almaya geldim diyo ya noldu niye böle bi telaş içindesin diyincede kıyamet kopacak çok az zamanımız kaldı seninle yaşayamadık kaçalım kurtulalım filan bi tuhaf rüyaydı :44: bunu düşünerekde yatmadım yani birden görüverdim ya kurban olduğumdan başkası bilemez bunu ha kıyamet yaklaştımı çoktan zamanı geldi bile bütün alametler gün gibi ortada sadece mehdiyi bekliyoruz bence..ama yinede 21aralığın en uzun gece olduğunu unutmayalım mayalılar Allah bilir bunu hesapladıda bizde kıyamet sandık :26:

Aynen bende katiliyorum canim sana, kiyametin kopacagini sanmiyorum ama karanlik olayi insanin kafasini kurcaliyor :-/

Bende bu konuda birkaç ay öncesinden baya araştırma yaptım.İnternette konuyla ilgili nekadar video varsa izledim tüm haber ve yazıları okudum diyebilirim.Blogları :) konuyu işlen tv programları.. Yazmayı bitirdiğimde göndermeden okumak istedim.Oan farkettimki artık kendimi nasıl kaptırmışsam tam anlamıyla destan yazmışım. :) Buyüzden fikirlerimi özetlemek yerine şunu söylüyorum..

Amerika,rusya,NASA bu iddiayı yalanlıyor. Gök yüzü hareketlerinden bahsediyorsak NASA! dan güvenilir ne bulabiliriz bilmiyorum? Astrologlar türk,yabancı 21 aralık günü gökyüzünde felaket senaryosu yaratıcak birşey olmadığını söylüyor. Siz bunlar ve daha fazlasını aratıp bulabilirsiniz. Yukarıda bir bayan bir siteden alıntı yapmış.Siteye şöyle bir baktım.Siz bukadar korkuyorken lütfen bakmayın :)

Eee araştırdın madem ne düşünüyorsun derseniz.21 aralığın normal birgünde farklı olmayacağını düşünüyorum.(Boyut atlayacağımızı bedenlerimizin değişiceğini uzaylıların geliceğini depremler olucağını vs vs.)

İnanclımısınız ? bilmiyorum. Eğer öyleyse bunu düşünmenize bile gerek yok.Kıyameti bilemeyiz.

Neler olucak bilmiyoruz.Söylenen herşey düşünülen herşey teoriden öteye geçemez.Herşey biranda değişebilirmi? değişebilir. Öyleyse ne yapmalıyız. Örn. bir hastamız olduğunda yakınlarımızdan çevremizden dua etmelerini isteriz? Bunun temelinde şu vardır. Pozitif enerji.. Ki bu Dünya çapında bir durum. Sizin ve sizin gibi korkan kişilerin 21aralık günü '' oluşturucağı '''Negatif enerjiyi düşünebiliyormusunuz? Bir felaket olamayacaksada olur. RİCA EDİYORUM. kendinizi sakinleştirin çevrenizde böyle düşünen kişiler varsa onlarıda.

Kişinin ölümü zaten kendi kıyametidir.
Herkes buna göre yaşamalı aslında ama ne kadar başarabiliyoruz orası muamma
Kıyametin kopacağı tarihi de Allah'tan başka kimse bilemez...

zaten ne hikmetse kıyametin kopacağını Allahtan çok biliyoruz (haşa!) ama
genede günahkarlığı elden bırakmıyoruz..korktuk korktuk bari 2rekat kılaydık da
kurban olduğum hiç değilse benden kıyamet gününden korkuyo kullarım deyip bizden razı olsaydı...
bunu genelleyerek yazdım kimse yorumuna yorum olarak algılamasın kızlar..
hatta ben o zamanlar küçüktüm gerçi ama 2000 milenyum yılına gireceğimiz sene de bi senaryo
uydurulmuştu hatırlayanınız vardır muhakkak

Kişinin ölümü zaten kendi kıyametidir.
Herkes buna göre yaşamalı aslında ama ne kadar başarabiliyoruz orası muamma
Kıyametin kopacağı tarihi de Allah'tan başka kimse bilemez...

ağzına sağlık ne kadar güzel söylemişsin

annem de hep der kişinin ölümü kendi kıyametidir zaten diye..

...

bu arada bu mevzu umrumda bile değil

Allah yeryüzüne tekrar vahiy indirse şu gün kıyamet kopacak dese bile kimse değişmez aslında

sadece eski sevgililer ve tüccarlara yaradı bu

şöyle ki eski sevgililer 21 aralığı bahane edip geri dönmeye çalışıyolar

tüccarlarsa otelleri doldurup onu bunu satıyolar kıyametten etkilenmeyen (!)

Bi semt varmış adı neydi unuttum. Orası kıyametten etkilenmeyen yermiş sözde. Ve oradaki bütün oteller dolmuş Ohaa demiştim haberi gördüğümde..

Düşünüyorumda 21 Aralık'a kadar bütün paralarını yiyenlerde vardır nasılsa ölücez diye

Kıyamet var ama bunun ne zaman olacağını bilemeyiz tabii ki de..
21 Aralıkta ki geyiklere bakın siz

şirince köyü..ulu tanrım insanımız ne kadarda mal oldu artık gerçekten tüm parayı yiyecek olanlar vardır..neyse bu 21 aralıkta ülkemizin kalkınmasını bekliyoruz du bakalım muhtemelen ekonomi canlanacak bu sefer

gecen ınternethaber de okuduk eşimle beraber, bu 21 aralık la alakalı bı fotograf galerisi yapmıslar.

CERN KORKUTTU

NASA'nın açıklaması ortalığı az biraz yatıştırmışken 'tanrı parçacığı' deneyini yapmaya hazırlanan CERN'den gelen açıklama bütün korkuları bir kez daha ayaklandırdı.

Zira CERN üzerine komplo teorileri yazılan "büyük çarpışma" deneyini 17- 21 Aralık tarihi arasında yapacağını açıkladı.

CERN bu açıklamaya ürküden bir uyarı ekledi;

"CERN deneyinde bir aksaklık çıkması durumunda kıyamet kopabilir".

bi olay olursa bundan dolayı olur. baska bıseyden olmaz.

üfff zırvalık bence yaa kurban olduğumun bahaneye mi ihtiyacı var şu dakika ol dese öl dese bitmiştir biz insanlar bazen kendimizi çok büyük görüyoruz cern kimmiş neymiş aksilik olursa kıyamete sebebiyet vereceklermiş peehh 5yılda bir ortaya atılan senaryolarımıza geri döndük gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…