- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
- Konu Sahibi nergisayse
-
evet kıyamet cuma günü ve aşure günü kopacak...Bu hangi cuma olur orasını Allah biliyor.Ama kuranı kerimde kıyamet alametleri olarak Hz.İsa peygamberin yeryüzüne inmesinden bahsediliyor.Hz.İsa yeryüzüne gelince 100 yıl altın çağ yaşanacakmış.Hatta en son alamet ise Kuranı kerimin yazıları silinmeye başlayacakmış.ben 21 aralıkta kıyametin kopacağına inanmıyorum ama dünyanın 0 noktasından geçişi sırasında yaşanacaklardan çok korkuyorum...:18: :18: :18:
Kişinin ölümü zaten kendi kıyametidir.
Herkes buna göre yaşamalı aslında ama ne kadar başarabiliyoruz orası muamma
Kıyametin kopacağı tarihi de Allah'tan başka kimse bilemez...
Bi semt varmış adı neydi unuttum. Orası kıyametten etkilenmeyen yermiş sözde. Ve oradaki bütün oteller dolmuşOhaa demiştim haberi gördüğümde..
Düşünüyorumda 21 Aralık'a kadar bütün paralarını yiyenlerde vardır nasılsa ölücez diye
Kıyamet var ama bunun ne zaman olacağını bilemeyiz tabii ki de..
21 Aralıkta ki geyiklere bakın siz
üfff zırvalık bence yaa kurban olduğumun bahaneye mi ihtiyacı var şu dakika ol dese öl dese bitmiştir biz insanlar bazen kendimizi çok büyük görüyoruz cern kimmiş neymiş aksilik olursa kıyamete sebebiyet vereceklermiş peehhgecen ınternethaber de okuduk eşimle beraber, bu 21 aralık la alakalı bı fotograf galerisi yapmıslar.
CERN KORKUTTU
NASA'nın açıklaması ortalığı az biraz yatıştırmışken 'tanrı parçacığı' deneyini yapmaya hazırlanan CERN'den gelen açıklama bütün korkuları bir kez daha ayaklandırdı.
Zira CERN üzerine komplo teorileri yazılan "büyük çarpışma" deneyini 17- 21 Aralık tarihi arasında yapacağını açıkladı.
CERN bu açıklamaya ürküden bir uyarı ekledi;
"CERN deneyinde bir aksaklık çıkması durumunda kıyamet kopabilir".
bi olay olursa bundan dolayı olur. baska bıseyden olmaz.
evet hanımlar, kıyamet için geri sayıyoruz
.
.
6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?