21 Aralık 2012

dunyaya dırek dıkmedık ya, ha bugun ha yarın onemlı olan 21 aralıka hazırlıklı olmak degıl , onemlı olan oteye hazırlanmak mayalar cok bılıyorduda kendı sonlarını neden goremedıler aacaba zırvalık

bende korkuyorum.
hamile olmasam o gün uyku hapları içerdim ve bütün gün uyurdum..

Son düzenleme:
şirincede kıyamet kopmucak saçmalığını hangi akıllı çıkardı onu çok merak ediyorum

meryem ananın orada olmasından muhtemelen, oraya akın edenlerde turist zaten

Bu dedikodularin bir kismi kiyamet kopacak diyor ama kulak asmiyorum hic. Hem kiyameti kimsenin bilemeyeceginden, hem de buyuk alametlerin henuz olmamasindan. Peygamberimize bile bildirilmemis.
Ama bir kisim dedikodu ise, dogal afet olarak bahsediyorlar. Inanmiyorum ama dogrusu biraz korkuyorum. Insanlar gelecegi goremez ama bazi seyleri bilimsel olarak kestirebiliyoruz. Ornegin bulutlarin hareketine gore yarin, hatta 5 gun sonra havanin nasil olacagini, filanca tarihte jupiterin konumunu, ay gunes tutulmalari falan. Yani bu 21 aralikta da 5bin kusur yilda bir olan bir olay olacakmis. Dedigim gibi inanmiyorum ama ya dogruysa diye binde bir ihtimali dusunup korkuyorum.

Tüm gün okulda olacağım 21 Aralıkta.
Ölsem umrum olmaz.
Ama tabi ki de islamiyette söylenenler dururken mayaların saçmalığına inanacak halim yok.
Hiçbir şey olmayacak o gün.

Tüm gün okulda olacağım 21 Aralıkta.
Ölsem umrum olmaz.
Ama tabi ki de islamiyette söylenenler dururken mayaların saçmalığına inanacak halim yok.
Hiçbir şey olmayacak o gün.

sadece her 21aralıkta olduğu gibi en uzun geceyi yaşayıp uyanacaz hepsi buçok uzattılar bu zırvalığı

bu gece 11de ömer çelakıl fox tvde program yapacak uzaya bağlanacaklarmış merak ediyorum izlicem bakalım şu kıyamet topu dünyaya çarpacakmı :90:

Son düzenleme:
Ya ne komik ya yok şirincede kıyamet kopmayacakmış da bilmem ne . He oldu her yerde kıyamet kopacak orda bişey olmayacak ahahahah ne komik ya hiç bişey olmayacak tabiki

anaaa yarım saat sonra 21 Aralık
gelsin lennn, bekliyom hadi
Hiçbir hazırlıkta yapmadım, bi kuru canım var zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…