21 aralıktan once soylemelı mıyım? Lutfen fıkır verın..

21 aralık kehanetine inanmayan biri olarak kaygılanma derim onu daha çok göreceksin.ama rahatlamak istiyorsan söyle kurtul..

21 aralıkta olacak olan tek şey k.validemin bize gelmesi,işte ben kıyamet diye buna derim!

şu koskoca kk da bir ben yaşıycam kıyameti,siz korkmayın :27:

haha :D cok gecmıs olsun kolay atlatırsınız ınsallah :D

21 aralığın saçma olduğunu düşünen biri olarak, küçük kıyametimizin ne zaman geldiğini bilmiyoruz der ileride pişman olmazsanız söyleyin gitsin. (ama ben karşı taraftan beklemeyi seçerdim)

bende karsı taraftan beklemeyı uygun gorenlerdenım ama bakısmaktan cok sıkıldı artık bu yuzden aslında

Bence sen ask mesk isleriyle ugrascagina Kuran-i kerim kitabini acta oku sana tavsiyemdir..

Inancsiz olanlarin anlattiklarina inanmaman gerek inancliysan ALLAH'in varligini yüceligini biliyorsan.
ALLAH'tan baska kimse birseyi önceden bilemez heleki kiyameti hic
.
:20:

tavsıyenız ıcın tesekkurler. Fakat boyle bır sert cıkıs yapmanızı yadırgadım. Sonucta dın bu herkes ıstedıgını dusunmekte ozgur kı ben ınanclı bırı olduguma ınanıyorum ve sızın dedıgınız gıbı kıyametlık bırsey olacagına ınanmıyorum eger buna foton kusagı yerıne kıyamet denseydı ınanın en basta ben ınanmazdım buna. Tabıkı allahtan baska hıc kımse KIYAMETI bılemez.

eğer bir insana karşı hissinizi söyleyebilecek cesaretiniz varsa ve bir gün söylemeden ölürsem diye korkuyorsanız; 21 Aralık ı beklemeyin...
o güne inanan bir insan değilim ama ölüme inanırım...

ne zaman geleceği belli değil.. Allah göstermesin kimin önce gideceği de belli değil...
belli bir güne inanmak yerine kadere inanın ve söyleyecekseniz gidip söyleyin... 21 değil 19 olsun... şu dakika şu saniye olsun...
aldığınız nefese şükür....

Cook haklısınız.Cok guzel yazmıssınız ellerınıze saglık. Cesaretım yok bır sekılde ınternet yoluyla vs. soyleyebılırım.

"Dostlarım, şimdi ben size büyük bir şey söyleyeceğim. Sakın kıyametin kopmasını beklemeyin, o her gün kopmaktadır." der sevgili Albert CAMUS.

21 aralık...
Enteresan ama bir şey demeyeceğim.
Sadece şunu merak ettim, o güne inanıyorsunuz da 1 saat sonrasının garanti olduğuna da mı inanıyorsunuz?
Böyle bir tebligat mı geçti elinize de, bu özgüvenli duruş ve kendinizi şartlama durumu mevcut?
Orayı anlayamadım...

Ben o gune ınanıyorum evet belkı olur belkı olmaz fakat ben 1 saat sonrası 2 gun sonrasıda garantı vs. dıye hıc bır sey yazmadım ve boyle dusundugumude belırtmedım dıkkatınızı cekerim. Kendımı sartlamıyorumda kesınlıkle.İnsanların fıkırlerıne bu derece yanlısmıs gıbı yorum yapmanızıda cok yanlıs buldugumu soylemek ısterim.Umarım bu yorumum anlamanızı saglayabılmıstır.

Kesinlikle söyle..
Hatta bence söylemekle kalma evlenme de teklif et..için de kalmasın..

Söylemezsen kıyametten sonra öbür tarafta yani neden söylemedim diye pişmanlık duyarsın..az zaman kaldı acele et canım.

Mizahınız cok guzelmıs :) Ben fıkır ıstemıstım sızın gıbı sacma sapan espri yapmaya calısan ınsanların yorum yapmasını degıl. Ayrıca bıraz netten arastırıp ogrenırsenız o gunun bır kıyamet gun olmıycagını bılırdınız ve buraya daha mantıklı sekılde yorum yapabilirdiniz diye dusunuyorum..

CAHİLLİĞİMİ MARUZ GÖR CANIM foton KUŞAĞI NEDİRKİ :50::50::50:CANIM İNANMA BÖYLE ŞEYLERE ALLAHTAN BAŞKASI BİLEMEZ NE OLACAĞINI (21 ARALIK FOTON KUŞAĞI UYDURMASYON ):52:

Tabıkı sıze sacma gelebılır kı dogru olan sızın dusuncelerınızde olabılır fakat bana foton kusagı mantıklı gelıyor

Ben o gune ınanıyorum evet belkı olur belkı olmaz fakat ben 1 saat sonrası 2 gun sonrasıda garantı vs. dıye hıc bır sey yazmadım ve boyle dusundugumude belırtmedım dıkkatınızı cekerim. Kendımı sartlamıyorumda kesınlıkle.İnsanların fıkırlerıne bu derece yanlısmıs gıbı yorum yapmanızıda cok yanlıs buldugumu soylemek ısterim.Umarım bu yorumum anlamanızı saglayabılmıstır.

Ben, sizi oldukça iyi anladım fakat kendimi ifade edemedim demek ki...
21 aralık tarihini son nokta olarak görüyor olabilirsiniz, bir şey diyemem.
Ve bu sebeple içinizde bir pişmanlık olacaksa, o tarihe şartlamak nedir?
Yani bu denli kafanıza taktıysanız, durmanıza anlam veremedim.
1 dakika sonranın garantisi yok iken yaşamsal döngüde ve bunu yapmamış olmak size üzecekse, derhal konuşun.
21'i beklemeyin bile...
Demek istediğim buydu.

Son düzenleme:
21 aralık a inanıyosan bırak elalemin oğlunun peşinde koşmayı da ahretin için bişeyler yap ..

Son düzenleme:
tavsıyenız ıcın tesekkurler. Fakat boyle bır sert cıkıs yapmanızı yadırgadım. Sonucta dın bu herkes ıstedıgını dusunmekte ozgur kı ben ınanclı bırı olduguma ınanıyorum ve sızın dedıgınız gıbı kıyametlık bırsey olacagına ınanmıyorum eger buna foton kusagı yerıne kıyamet denseydı ınanın en basta ben ınanmazdım buna. Tabıkı allahtan baska hıc kımse KIYAMETI bılemez.

Yo sert cikis yaptigimi düsünmüyorum tavsiye de bulundum... bu konuda kurani okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz,
inancli veya inancsizsinizda demedim kafirlerin kiyamet kopacak sözüne inandiginizi sandim dünya sonuna eriyormusda ne yapcam diye sormussunuz gibi algilaniyor burdan..
sizin bu dünya degilde ahirette dahada cok mutlu olmanizi yüzünüzün ak olmasini isterim cünkü bu yasadigimiz yalan dünya.. :34:

Hemde erkek önce adim atmali diye düsünüyorum ..

Ben, sizi oldukça iyi anladım fakat kendimi ifade edemedim demek ki...
21 aralık tarihini son nokta olarak görüyor olabilirsiniz, bir şey diyemem.
Ve bu sebeple içinizde bir pişmanlık olacaksa, o tarihe şartlamak nedir?
Yani bu denli kafanıza taktıysanız, durmanıza anlam veremedim.
1 dakika sonranın garantisi yok iken yaşamsal döngüde ve bunu yapmamış olmak size üzecekse, derhal konuşun.
21'i beklemeyin bile...
Demek istediğim buydu.

21 aralıgı son nokta olarak gormuyorum fakat o gunden sonra anlatılan degısıklıklerın OLABILECEGINI dusunuyorum. evet ben cok hoslandıgım ıcın bırdaha olmazsa dıye endıse duyuyorum bu konuyu acma sebebimde buydu. Tabıkı 1 dakıkanın bıle garantsı yok ben o duruma hıc bır sey demem dıyemem. Ben ılk adımı atmak ıstemedıgım fakat sonradan pısman olur muyum endısesıyle sızlere anlatmak ıstedım fıkırlerınız benım ıcın onemlı oldugu ıcın. Tesekkur ederıkm yorumunuz ıcın.

21 aralık a inanıyosan bırak elalemin oğlunun peşinde koşmayı da ahretin için bişeyler yap .. 2 gün sonra öleceğine inanıyosun aşk diyosun yahuu.. bi alemsin (:

Tesekkurler ahıretımı bu denli dusundugunuz ıcın. Fakat kımseyı kımsenın ahıreti ilgilendırmez dıye dusunuyorum. Bu forumdakı herkesın ahıretını dusunecek kadar aklı basında bence. o yuzden herkes ahıretı ıcın ustune dusenı yapar ve yapıyordur zaten bu yuzden kımse kafasını boyle seylerle yormamalı :)

Back
X