21 aralıktan once soylemelı mıyım? Lutfen fıkır verın..

21 aralıgı son nokta olarak gormuyorum fakat o gunden sonra anlatılan degısıklıklerın OLABILECEGINI dusunuyorum. evet ben cok hoslandıgım ıcın bırdaha olmazsa dıye endıse duyuyorum bu konuyu acma sebebimde buydu. Tabıkı 1 dakıkanın bıle garantsı yok ben o duruma hıc bır sey demem dıyemem. Ben ılk adımı atmak ıstemedıgım fakat sonradan pısman olur muyum endısesıyle sızlere anlatmak ıstedım fıkırlerınız benım ıcın onemlı oldugu ıcın. Tesekkur ederıkm yorumunuz ıcın.

Konuyla alakalı son cümlelerimi söyleyeyim; insan hayatında en büyük pişmanlıkları, yaptıkları değil, yapmadıkları oluşturur.
Umarım sizin için hayırlısı ne ise öyle olur.

Yo sert cikis yaptigimi düsünmüyorum tavsiye de bulundum... bu konuda kurani okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz,
inancli veya inancsizsinizda demedim kafirlerin kiyamet kopacak sözüne inandiginizi sandim dünya sonuna eriyormusda ne yapcam diye sormussunuz gibi algilaniyor burdan..
sizin bu dünya degilde ahirette dahada cok mutlu olmanizi yüzünüzün ak olmasini isterim cünkü bu yasadigimiz yalan dünya.. :34:

Hemde erkek önce adim atmali diye düsünüyorum ..

Hayır ben kesınlıkle kıyamet kopacagına falan ınanmıyorum tabıkı dunyanın sona erdıgınıde dusunmuyorum bılmıyoru kendımı yanlıs ıfade ettıysem kusura bakmayın. umarım herkes ahırette mutlu olur sızınde dedıgınız gıbı yalab dunya. bende erkek ılk adımı atmalı dıye dusunenlerdenım fakat kendı durumumdan sıkılmıs oldugum ıcın cok celıskılerdeyım.

Sanki hersey, hayatimiz, zaman kisitimiz, neler yasiyacagimiz kesinde 21 araliktan bahsediliyor..

umarum 22 aralik gelip buraya söyledigin icin pisman oldugunu yazmazsin insALLAH..

Konuyla alakalı son cümlelerimi söyleyeyim; insan hayatında en büyük pişmanlıkları, yaptıkları değil, yapmadıkları oluşturur.
Umarım sizin için hayırlısı ne ise öyle olur.

Evet bencede. Ben de bu yuzden yapmalı mıyım dıye sıze sordum. Tesekkue ederım sızın ıcınde hersey hayırlısı olsun. Hepımız ıcın

Hayır ben kesınlıkle kıyamet kopacagına falan ınanmıyorum tabıkı dunyanın sona erdıgınıde dusunmuyorum bılmıyoru kendımı yanlıs ıfade ettıysem kusura bakmayın. umarım herkes ahırette mutlu olur sızınde dedıgınız gıbı yalab dunya. bende erkek ılk adımı atmalı dıye dusunenlerdenım fakat kendı durumumdan sıkılmıs oldugum ıcın cok celıskılerdeyım.

Herkes hakkinda hayirlisi..
Rabbim bütün kullarini cennete koysun insALLAH

dinimizda mayalardan mı bahsediliyor Allah tan başka bunu kim bile bilir. inanmayın lutfen günaha girmeyin Gerçekten böyle bişeye inanmak Allah Akarşı gelmek haşa. bitek rabbim bilir mayalarda ne.... canım bence boyle şeylerle oyalanma sen ve gerçekten seviyosanda sakın adım atma degerın kalmayacak emın ol bellı et ama o soylesın gercekten baktın kı olmuyo cesaret edemıyo en son çare bu olmalı çevremde çok oldu böyle şeyler... biraz beklemelısın...

Sanki hersey, hayatimiz, zaman kisitimiz, neler yasiyacagimiz kesinde 21 araliktan bahsediliyor..

umarum 22 aralik gelip buraya söyledigin icin pisman oldugunu yazmazsin insALLAH..

Hıc bır sey kesın degıl. Ben de bu yuzden ''olabılecegını'' dusunuyorum. Kesınlıkle olucak falan dıye bır sey dıyemem. Pısman olmam neden olayımki sonucta bu benim dusuncem pısman olucak olsam yazmazdımda. Ayrıca o olayın olnasını ıstemeyenlerdenım ben.

dinimizda mayalardan mı bahsediliyor Allah tan başka bunu kim bile bilir. inanmayın lutfen günaha girmeyin Gerçekten böyle bişeye inanmak Allah Akarşı gelmek haşa. bitek rabbim bilir mayalarda ne.... canım bence boyle şeylerle oyalanma sen ve gerçekten seviyosanda sakın adım atma degerın kalmayacak emın ol bellı et ama o soylesın gercekten baktın kı olmuyo cesaret edemıyo en son çare bu olmalı çevremde çok oldu böyle şeyler... biraz beklemelısın...

Bılmıyorum ama bence gunahlık bır yanı yok gıbı gelıyor her neyse herkesın fıkrı farklıdır sonsuz saygım var. Ilk adımı atmak konusundada sızın dusuncelerınıze cok katılıyorum ama sıkıldıgım ıcın artık adımı atmak ıstıyorum ama kararsızımda. sızın yorumunuz cok yardımcı oldu bana. Tesekkurler :)

hmm çok nazik konuşmuşsun ben de nazik olayım

senin ahiretin tabiiki benim umrumdaydı, 21 aralık araştıracağına dinimizi araştır.. ben sana fikrimi söyledim, sorduğun için söyledim..

madem hoşlanmayacağın yoruma tahammül edemiyosun, konu açarken altına not et neler duymak istediğini.. ona göre ben yazmayayım sana bişey ..

Sizin dediginiz anlatmak istediginiz herhalde tam hatirlamiyorum ama elektrik kesimi vs. gibi seyler catismalar tam hatirlamiyorum ama öyle olsa bile
neden söyleyesinizki askinizmi suan önemli olan ölceksenizde yada o kisi ölcekse bile olsa ne degiscek giden gittikden sonra?
Anlam veremedim.. askiniz cölleri asacak kadarmi.. bukadar önemli bir konumu yada cesaretlenmek ona yakin olabilmek icin bahane flnmi?

Birakin o size yaklassin isterseniz son dakiklarinizi yasayin ama gururunuzdan ödün vermeyin kendiside birseyler hissediyorsa kendisi gelsin..

hmm çok nazik konuşmuşsun ben de nazik olayım

senin ahiretin tabiiki benim umrumdaydı, 21 aralık araştıracağına dinimizi araştır.. ben sana fikrimi söyledim, sorduğun için söyledim..

madem hoşlanmayacağın yoruma tahammül edemiyosun, konu açarken altına not et neler duymak istediğini.. ona göre ben yazmayayım sana bişey ..

Benı tanımadan sacma yorumlarda bulunuyorsunuz. Burda kımse kımsenın ne kadar ınanclı ne kadar dınıne onem verdıgını bılemez. Belkıde ben sızden daha ınanclıyımdır ne dersınız ? Bence sızde dınımızı derınlemesıne arastırmalısınız cunku dınımızde kımsenın dusuncelerıne, fıkırlerıne bu denlı saygısızca yorum yapılabılecegının dogru olmadıgını dusunuyorum. Ben sıze fıkırlerınızı sordum fakat dınımı ınancımı elestırın dıye kesınlıkle degıl. Kımse kımsenın dınını elestırmeye hakkı yok olamazda. Hoslanmadıgım yorumda degıl ben elestırıye acık bır ınsanım fakat not etmeme gerek olmadıgını dusunuyorum cunku ınsanlar tanımadıgı ınsanları boyle suclarcasına yorumlarda bulunmazşar dıye dusunuyordum . hata bende ozur dılerım sızden

Sizin dediginiz anlatmak istediginiz herhalde tam hatirlamiyorum ama elektrik kesimi vs. gibi seyler catismalar tam hatirlamiyorum ama öyle olsa bile
neden söyleyesinizki askinizmi suan önemli olan ölceksenizde yada o kisi ölcekse bile olsa ne degiscek giden gittikden sonra?
Anlam veremedim.. askiniz cölleri asacak kadarmi.. bukadar önemli bir konumu yada cesaretlenmek ona yakin olabilmek icin bahane flnmi?

Birakin o size yaklassin isterseniz son dakiklarinizi yasayin ama gururunuzdan ödün vermeyin kendiside birseyler hissediyorsa kendisi gelsin..

Yo ortada olum kalım meselesı yok.Evet cok hoslanıyorum ve elde etmek ıstıyorum buda benım ıcın onemlı ve nasıl yapıcagım konusunda sıze danısmak ıstedım. Umarım yaklasır hıssedıp hıssrtmedıgını bılmıyorum umarım hıssedıyordur :)

Yo ortada olum kalım meselesı yok.Evet cok hoslanıyorum ve elde etmek ıstıyorum buda benım ıcın onemlı ve nasıl yapıcagım konusunda sıze danısmak ıstedım. Umarım yaklasır hıssedıp hıssrtmedıgını bılmıyorum umarım hıssedıyordur :)

Bakislarinizla anlar konusuyorsanizda onunla hep gülüyorsaniz mutluysaniz öyle anlar .. ölüm kalim meselesi yoksa 21 araligi neden kattiniz anlamadim ufolar fln kacirir diyemi
:24:

Bakislarinizla anlar konusuyorsanizda onunla hep gülüyorsaniz mutluysaniz öyle anlar .. ölüm kalim meselesi yoksa 21 araligi neden kattiniz anlamadim ufolar fln kacirir diyemi
:24:

Yok konusmuyoruz sadece bakısıp duruyoruz. Ben 21 aralık gununde ölüm kalım meselesi olmıycak demek istedim

burda kim seni tanıyor ki .. herkes tanımadan yorum yapıp eleştiriyor senin anlattıklarından yola çıkarak.. burası öyle bi platform farkettin mi (:

evet biliyorum parayla imanın kimde olduğu hiç belli olmaz ama senin bana söylediğin bildiğinden ötürü değil, mantık yürütüyosun.. din ünv. sınavına benzemez, mantıkla, varsayımla bütünleştirilmez.. gerçekler, yapılması ve yapılmaması zorunlu şeyler vardır.. ehh ben sana görevimi yaptım, hiç yumuşak olmadı biliyorum ama ne yapalım reaksiyon deniyo buna.. ben de insanım neticede ..

Bılmıyorum ama bence gunahlık bır yanı yok gıbı gelıyor her neyse herkesın fıkrı farklıdır sonsuz saygım var. Ilk adımı atmak konusundada sızın dusuncelerınıze cok katılıyorum ama sıkıldıgım ıcın artık adımı atmak ıstıyorum ama kararsızımda. sızın yorumunuz cok yardımcı oldu bana. Tesekkurler :)

ilk adımı atıp mutlu olan arkadaslarımda var olamayanlarda tamamn erkeğe bağlı bişey bu.. sağlam karakterli biriyse hiç bi zaman bunu yuzune vurmaz ama ınan oyle erkeler var ki başına kalkabılıyor.. ama beklemek daha guzel biyere kadar tabi...

burda kim seni tanıyor ki .. herkes tanımadan yorum yapıp eleştiriyor senin anlattıklarından yola çıkarak.. burası öyle bi platform farkettin mi (:

evet biliyorum parayla imanın kimde olduğu hiç belli olmaz ama senin bana söylediğin bildiğinden ötürü değil, mantık yürütüyosun.. din ünv. sınavına benzemez, mantıkla, varsayımla bütünleştirilmez.. gerçekler, yapılması ve yapılmaması zorunlu şeyler vardır.. ehh ben sana görevimi yaptım, hiç yumuşak olmadı biliyorum ama ne yapalım reaksiyon deniyo buna.. ben de insanım neticede ..

Evet kimse burda beni tanımıyor o yuzden insanlara saygısı olan kişiler tanımadıkları için saygı çercevesi içinde yorum yapıyorlar. En azından oyle olması gerekiyor. Evet ben varsayım yaptım bildiğimden değil yoksa ben nereden bileyim sizin dininizle oran iliskinizi.

Evet bazı kişiler için gerçektende sizin düşündüğünüz gibi keskin çizgilerle belirliyorlar yapılması ve yapılmaması gerekenleri. Bir kitaba bağlı kalıp onun icinde cıkıp kendi düsüncelerini göremiyorlar. Sanki bir kavanozun icine konulmus insanlar gibi. Oysa kendi düsüncelerimizide katıp dogru yanlısı kendi dusuncelerimizlede ifade etsek belkide her sey dahada guzel olur değil mi.

ilk adımı atıp mutlu olan arkadaslarımda var olamayanlarda tamamn erkeğe bağlı bişey bu.. sağlam karakterli biriyse hiç bi zaman bunu yuzune vurmaz ama ınan oyle erkeler var ki başına kalkabılıyor.. ama beklemek daha guzel biyere kadar tabi...

kesınlıkle oyle. Ama bende bunu yuzume yuzume vurabilen bir insanla ilişkimi keserim, uzatmam zaten. Bazı erkeklerımız ne yazıkki oyle..
Evet katılıyorum beklemekte dediğiniz gibi güzel, abartılmadıkca :) yoksa insan kafayı yer :)

Back
X