- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi zumramirza
-
Daha geçen biri vardı burda 2-3 saat sonra silik çizgi görüyormuş. Sanırım kan testi de pozitif çıktı. İnşallah sen de pozitif sonuç Alırsın Allah yardımcın olsunAma mesele şu benim aldığım testler ucuz test diğerlerine cesaret edemedim..ve 2 3 saat geçtikten sonra bu siliklik görünüyor.yani net bir siliklik değil..mesela bu akşam çok daha silikti..ne biliyim kafayı yicem..haklısınız ..cesaret edip gitmeliyim..müsait zamanda..teşekkürler canım..
Bu silik çizgi değil bence bayağı çıkmış yaniKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Eveeeett tabikiiii deeee , hadi gozun aydinnn hamilesinnnnn , bir an once kan verrrKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Hadi inşallahhhh cnm sağolBu silik çizgi değil bence bayağı çıkmış yanihayırlı olsunnnn
Yaaaa inşallahhh cnm çok sağoll bugün vericem kan testini deEveeeett tabikiiii deeee , hadi gozun aydinnn hamilesinnnnn , bir an once kan verrr ♥♥♥♥
Eveeeeeettttt hamilesin canimmmmmKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Gözün aydın canım senin yerine heyecanlandım benim de bugün 9.gunum ama eşim yapma cuma öğrenelim dedi yapmasamiydim acaba bende diye heveslendim şimdiKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Silik değil bariz net çizgiler hayırlı olsun canımKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Tebrik ederim. İnşallah bizlere de nasip olur. Embriyonuz iyi kalite miydiKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Sağol cnm aminn inş hepinize nasip olsunEveeeeeettttt hamilesin canimmmmmRabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
Bence yap kurtul canım acayip rahatladım ben şimdi kan verdim sonucu bekliyorumGözün aydın canım senin yerine heyecanlandım benim de bugün 9.gunum ama eşim yapma cuma öğrenelim dedi yapmasamiydim acaba bende diye heveslendim şimdi
İnşallah canım hepinize nasip olsun inş evet 2 taneydi ikisi de 1. KaliteydiTebrik ederim. İnşallah bizlere de nasip olur. Embriyonuz iyi kalite miydi
Silik çıkarsa bende kan tahlili vericem çünkü hastanem başka ilde sonuca göre giderim diye düşünüyorum birde test yapıp kendime strese sokmak istemiyorum cuma günü zaten tahlil günüm
Kızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
İnşallah cnm inşallah hepimizi müjdelesin RabbimCanım tebrik ederim hamilesin bencede. Sağlıkla ilerlesin inşaAllahRabbim bizede olumlu sonuçlar nasip etsin
Kuzuuum gözün aydııınKızlaaaarrrrrrrr silik çizgiii 5.gün embriyosu bugün 9. Günüm sizce hamilemiyimmm
Canım hiç korkma sağlıklı tutunacak ya da tutunmuş bir embriyo öyle kolay kolay etkilenmez.İcini rahat tut Allah ol demisse zaten hiç bir sey olmazMerhaba kizlar günaydın 24 Eylül'de transferim oldu bugün 6. Günüm sabah perde açmak için koltuğa çıktım ve birden bosluguma denk geldi sert bı sekilde indim inşallah bişey olmamıştır dua edin lütfen çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?