21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Kaç kişi bu haberi bekliyor hadi
Cuma günü test günüm benimde ama yarın kan verseem mi diye düşünüyorum

Eğer kan vermeye giderseniz mutlaka bizlere de haber verin inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız ve stres yapmayın hepimiz birbirimize duacıyız zaten Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.

10 gün verdi doktorum sürekli göreve gidiyordum ben o yüzden olsa gerek

Hmmmm anladım durumunuz farklı o yüzden demek ki. Hayırlısı olsun bir an önce test günü gelsin de olumlu sonuçlarımızı paylaşalım inşaAllah herhangi bir belirtiniz falan var mı ve tek embriyo transferi mi ?

Yazmayayım dedim ama sonra dayanamadım sabah test negatif benim de.İkinci cizginin yeri kalbim kadar temiz yarın 10.gunum test günüm . Ümidim bitti olmadı bu sefer de .Olsa bir şekilde belli ederdi kendini.Nasip diyelim yarın da sırf testi yaptırmış olmak için yaptıracağım. Bayağı yoruldum kısa bir mola vereceğim dr uma söyleyip.Rabbim gönlünüzdeki duayı yaşarken bulmayı nasip etsin kızlarBen de pozitif düşünce ve olumlamalara adapte olacağım biraz.Cocuk icin meslegimden de istifa etmistim gecen yıl evdeyim zaten.Hadi Behlül kaçar Bebislerinizle güzel günlere

İki tane transfer edildi iyi kalite denildi ama belli olmuyor bu isler.adet ağrısi gibi ağrılarım var başka bir belirti yasamadim

Hiç belli olmaz neyin ne olacağı. Benim arkadaşım adeti 10 gün geçti 5 tane idrar testi hiçbirinde pozitif göremedi sonra gitti en sonunda kan verdi bir de baktı ki 5 haftalık hamile. Belki sizin de henüz kandan idrara geçmedi HCG hormonu, durun hele bir kan verin. Eğer olmamışsa da Rabbimin vardır bir bildiği bunu zaten sizde biliyorsunuzdur temiz kalpli birisiniz belli ki. Allahım hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat versin size, bize, uğraşan ve isteyen herkese inşaAllah. Gönlünüzü ferah tutun umarım yaptığınız test sizi yanıltmıştır ve yarın pozitif sonuç alırsınız

Canım teşekkür ederim öncelikle.Ama inan o kadar gectim ki bu surecleden keşke dediğin gibi olsa bu sefer ben yanılsam goguslerimde de hassasiyet yok hiç.Hayirlisi boş umitlenmek istemiyorum cok hayal kırıklığı yaşadım.Rabbim bilir tabi

Neden böyle umutsuzluğa kapılmış gibi konuşuyorsunuz Her şeyde bir hayır var demek gerekiyor. Hayat devam ediyor. Güzel şeyler düşünün Hepimiz bir gün anne olacağız, inanıyorum ben

Neden böyle umutsuzluğa kapılmış gibi konuşuyorsunuz Her şeyde bir hayır var demek gerekiyor. Hayat devam ediyor. Güzel şeyler düşünün Hepimiz bir gün anne olacağız, inanıyorum ben
Canimmmmm 2 kimyasal gebelik,1 dis gebelik,3 tup bebek derken haliyle cok hayak kırıklığı ve tecrube yasadim o yuzden belli olan bir sey icin cok ümit baglamak istemiyorum.Tabiki Rabbim bilir ama ben biraz daha gercekciyim artik maalesef .Ama elbet bir gun anne olacagiz ben de inaniyorum buna canım demek ki zamanı gelmemiş daha

Ümidini kaybetme lütfen idrarda çıkmayıp kanda çıkan bir çok kişi var, hakkında hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…