- 26 Ocak 2017
- 307
- 285
- 103
- Konu Sahibi zumramirza
-
Hayırlı olsun canım..
Çok teşekkür ederim kızlar, inşallah hepimizin gönlüne göre olsun herşeyHayırlı uğurlu olsun ☺ Umarım Allah hepimize annelik duygusunu tattıracak
7 Eylül .Hep geriye atar 3-4 gün normalde ama benimBurda yağmur yok ama hava çok sıkıntılı ilaçların verdiği sıkıntıyla birleşince evde gezmesiğim oda kalmadı bu arada bat ne zmn kızlar
Çok teşekkür ederim kızlar, inşallah hepimizin gönlüne göre olsun herşey ❣
Bende varım sabırla bekliyorumGaliba üçümüz kaldık bir tekBen çıkmaz diye çok korkuyorum 3. Gün embriyosu bir de erken çıkma ihtimali de düşük
Bnmde 1 ekimde olmam lazım bikaç gündür regl öncesi olduğu gbi aşırı tatlı isteğim var7 Eylül .Hep geriye atar 3-4 gün normalde ama benim
Bnm 4.gün embriyosu perşembeyi beklemeui düşünüyorum bnBen yarın sabah sıradan bi gebelik testi yapıcam kızlar 9. Gün oluyor yarın benim 5. Gün transferiydi bakalım ne çıkcak meraktan uyuyamam gece
Bekle canım zaten az kaldı hepimizin hakkında hayırlısıBnm 4.gün embriyosu perşembeyi beklemeui düşünüyorum bn
Sabah senden haber bekliyorum sonucu bize yaz mutlakaBen yarın sabah sıradan bi gebelik testi yapıcam kızlar 9. Gün oluyor yarın benim 5. Gün transferiydi bakalım ne çıkcak meraktan uyuyamam gece
Ne ignesi vurunuyorsun canim ?Ben Perşembe iğneye gidicem sağlık ocağına, gitmişken kan vereyim diyorum.9. Günüm olacak. Varsa elbet az da olsa bişey çıkar değil mi ?
Progestan iğnesi canım ama kalçadan vuruluyor. Burda bazıları göbekten kendi vuruyo galiba anlamadım bana kalçadan dediNe ignesi vurunuyorsun canim ?
Yazarım cnm merak etmeSabah senden haber bekliyorum sonucu bize yaz mutlaka
Benimde göbektenProgestan iğnesi canım ama kalçadan vuruluyor. Burda bazıları göbekten kendi vuruyo galiba anlamadım bana kalçadan dedi
Belli olmaz kanda bile çıkmayıp 12.13 gün çıkanlar var ama yaptırmak istiyorsan yaptır cnmBen Perşembe iğneye gidicem sağlık ocağına, gitmişken kan vereyim diyorum.9. Günüm olacak. Varsa elbet az da olsa bişey çıkar değil mi ?
Daha çokkk erken üzülmeDayanamayıp test yaptım 7.gun ve 5.gun embriyosuydu silik çizgi bile çıkmadı ya çok canım sıkıldı
Kuzum benim de yarin 9.gunum 5.gun embriyosu ile , yarin bize haber ver mutlaka olur mu, dualarim seninleBen yarın sabah sıradan bi gebelik testi yapıcam kızlar 9. Gün oluyor yarın benim 5. Gün transferiydi bakalım ne çıkcak meraktan uyuyamam gece
Canım benim de iştahım maşallah açık tatlı da dahil buna.İlaclara bağlıyorum ama .Hatta dünden beri regl öncesi kasık ağrım da başladı ara ara hayırlısı bakalımBnmde 1 ekimde olmam lazım bikaç gündür regl öncesi olduğu gbi aşırı tatlı isteğim var
Kalcadan olanı da var gobekten olani da canım.Progestan iğnesi canım ama kalçadan vuruluyor. Burda bazıları göbekten kendi vuruyo galiba anlamadım bana kalçadan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?